Хороскопът на Алена: Високо финансово възнаграждение за Близнаците, изненадващо предложение за Козирозите

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

ОВЕН

От сутринта сте ядосани и раздразнителни заради проблеми в личните отношения, които отнемат голяма част от времето ви до обед, което неочаквано е наситено с делови задачи и разговори. Не са изключени и проблеми с ваши делови партньори. Налага да се заемете с неприятни задължения и да взимате бързо решения. Сутринта сте се скарали с половинките си. Ако не сте се сдобрили на мига, вечерта продължете разговорите у дома, но за да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори, защото вярвате, че ще задоволите нараненото си его.

ТЕЛЕЦ

Бизнесмените да не уговарят срещи и да не провеждат разговори, свързани с предложение за съдружие, дори и ако са с приятели, на които имат доверие. Днес се отдайте на творческия си устрем. Ако сте хора на изкуството може да създадете впечатляващи картини, стихове, романи и да блеснете с вашата светлина в публичното пространство. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си с поведение, което ги е наранило, или с погрешно и не на място изречени критични забележки. Бъдете търпеливи и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако на партньора ви липсва желание.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки напрежението през деня резултатите от завършването на спешните задачи е неочаквано високо финансово възнаграждение, което ще получите през следващата седмица. Не бива инатливо да проваляте плановете на колегите си, заради отсъствието ви на важни обсъждания, които сте длъжни да посетите и да вземете участие с личното си мнение. В личният ви живот всичко се развива според вашите мечти, желания и очаквания, мили дами. Денят позволява обявяване на годежа ви, въпреки намесата и несъгласието на вашите роднини. Сексуалните удоволствия ще да завършат с разочарование, ако сте семейни и сте изневерили. 

РАК

Гледайте философски на неприятностите и проблемите и няма да изпадате в типичната за вас паника, когато се сблъскате с тях. Усещането за спокойствие ще ви възвърне позагубената увереност. Ще се справите с трудностите на работното си място, но с повече старание и без да създавате на напрежение. Имате нужда от подкрепата и на близките си, които са ви подготвили романтична вечеря, но вие нямате настроение. Не реагирайте емоционално, ако отказват да изслушат проблемите ви. Сексуалните удоволствия са желани. Не ги пропускайте! Ще се разтоварите от напрегнатия ден.

ЛЪВ

Денят ви носи хармония в служебните отношения, която ви радва и ви помага да сте дейни. На работното място е спокойно, ако сами не си създадете напрежение. Не е изключено да спорите с ваш колега заради несъгласието ви с неговите идеи. Желанието ви точно днес да харчите пари води до сериозни финансови загуби. През деня планирайте времето си така, че да се прибелете за вечеря. Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове с интимната половинка. Семейните жени да се подготвят за проблеми. Ако имате до себе си любими, които са ви доказали чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия.

ДЕВА

Забравете намерението си да вървите напред и да поставите началото на нови занимания. Бъдете внимателни, защото сте склонни да се заяждате. Не се впускайте в рисковани начинания дори и ако имате финансови затруднения.  На работното място не се поддавайте на необмислени предложения. В личните отношения се радвате на хармония. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви партньори са обсебени от чарът ви и са готови на всичко, за да ви доставят приятни интимни мигове. Покажете истинското си лице, защото фалшивото не ви носи щастие, а ако го имате, то е временно.

ВЕЗНИ

Ще се ядосате на ваши близки, защото имат свои си планове. Няма как да ви попречат да отидете на работа, въпреки опитите им да ви натоварят със свои задължения. Не е желателно да пътувате, за да избегнете проблемите с пътната полиция. Деловите срещи отложете за следващата седмица. Разправия, предизвикана неволно от вас, без причина, само защото нещо ви е подразнило, може да навреди на отношенията с интимния ви партньор. Нямате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, защото сте се усъмнили във верността му.

СКОРПИОН

Предстои ви наситен е с неприятни емоции ден, заради капризите на ваши роднини. От една страна се налага да работите до късните часове на деня. От друга - да се занимавате с чужди проблеми. Във ваша полза е да се предпазвате от начинания и да не разчитате на работа в съдружие. Не критикувайте! Очаквайте романтично запознанство, което може да прерасне в интимни отношения, да ви донесе щастие в самотата. Сексуалното ви желание не ви позволява да сте импулсивни в леглото, за да не отблъснете интимния си партньор, особено ако сте се запознали скоро. 

СТРЕЛЕЦ

Хармонията около вас е заслужена награда заради всичко, което ви подтискаше предишния ден. Успехът е с всички,  които осъществяват търговска дейност. Вечерта излезете на пазар със семейството си. Ще стабилизирате финансовото си състояние в следващите дни, ако днес обмислите и поставите началото на нови задачи. През деня сте разсеяни заради мисли за личните ви отношения. Вечерта ви радва фактът, че чувствата ви са споделени, но да ги съхраните зависи и от вас. Разчитайте на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили с любимите си.

КОЗИРОГ

Подгответе се за изненадващо предложение, което, без значение дали ще го приемете или не, ще повлияе сериозно на професионалната ви кариера. Във вашите ръце е успехът ви и шансът да разширите дейността на вашата фирма. Тези от вас, които са уговорили делово пътуване, могат да го осъществят с успех. Постарайте се да прекарвате повече време с любимите си, за да не се окаже, че търсят разтуха извън дома ви.  Ще се заредите с енергия. Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили сексуалните удоволствия няма да са ви приятни.

ВОДОЛЕЙ 

Пригответе се за неприятности, свързани с желанието ви да уговорите за този ден срещи с влиятелни и полезни ви хора. Ако се налага да изнасяте реални или виртуални лекции в следващите дни, днес се подгответе на спокойствие. Не ви съветвам да губите времето си в занимания, които не ви носят полза. Ако са свързани с имуществени проблеми, ще окажат влияние и върху личния живот. Въпреки компромисите, които правите през целия ден, вечерта ще усложните отношенията си заради действията на някой от семейството си. Сексуалните ви отношения не отговарят на очакванията ви. Чувствате се пренебрегнати и изоставени.

РИБИ

Ще изживеете положителни промени, които и вие самите не очаквате. Съдбата ви помага да се справите със задачите си, които ви притискат със срок за изпълнение. Денят е идеален за пътувания. Признанието и успехът са ви гарантирани, ако гледате реално за ставащото. Ваш колега ще ви окаже неоценима услуга. Сутринта сте заети, но мобилният ви постоянно звъни. До обед не са изключени разправи с интимната половинка, които ще създадат напрежение в отношенията ви. Дарете романтични мигове на любимите си, за да изживеете незабравими сексуални наслади. 

Коментари

Задължително поле