Хороскопът на Алена: Водолеите да бъдат внимателни, спокоен и хармоничен ден за Рибите

ОВЕН

Ще изживеете положителни промени, ако не харчите без контрол спечелените пари. Всички делови срещи днес са успешни, дори и свързаните с бъдещо интервю за нова работа. Успехът е с вас, ако сте творци и хора на науката. Възползвайте се от възможността да срещнете подкрепа на идеите си. Осъществете смело замислите си от изминалата седмица. Близките ви са изнервени от нежеланието ви да споделите проблемите си и от липсата на интимни мигове с любимите ви хора. Неочаквана романтична среща може да се превърне в повод за изневяра и необуздан секс.

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте завоюваните професионални позиции, докато някой не е започнал да ви вреди. От сутринта очаквайте недоразумения и разногласия, но ако премълчите всичко ще отмине без последствия. Не си разваляйте настроението и това на вашите колеги. При обсъждане на служебни проблеми не спорете и не се заяждайте. Семейните да не прекаляват с отсъствието си от дома. Рискувате да създадете проблеми с брачната си половинка. Ако сте влюбени и чувствата ви са споделени, се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

В днешния ден, който е подходящ за самоанализ и оценка на постигнатото, ще имате приятни и интригуващи ви срещи и запознанства. От тях може да излязат добри делови партньорства. Няма да ви липсват приятни новини и интересни изживявания свързани с ваши предстоящи задължения. На работното място сте в стихията си. След обед излезте с близките си на разходка или пътувайте, но не карайте с висока скорост, ако сте зад волана. Вечерта се усамотете с любимите си хора и се отдайте на жадуваните незабравими сексуални удоволствия.

РАК

Не се ядосвайте, ако денят ви е труден. Обърнете внимание на колегите си и открийте в тях нови положителни качества.  Деловите срещи са успешни. Работете без да спорите заядливо с околните. От сутринта ще ви поднесат неприятни новини за ваши близки, на които сте помагали, но явно не са оценили стореното от вас и се опитват да ви се отблагодарят с вреда. Не пропускайте да пътувате с любимите си хора или със семейството. Излезте сред природата и се отдайте на развлечения. Вечерта няма да пропуснете и интимните мигове и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Емоцията властва над вас през целия ден и може да ви попречи да запазите добрия тон при устрема ви за задоволяване на вашите материални стремежи. Много ви се струпа предишните дни и сега ви е трудно да се владеете. Разходете се с приятели, за да избегнете вечерта разправиите с ваши близки, с които неизвестно защо не успявате да създадете нормални или поне поносими отношения. Отношенията с любимите хора ще се успокоят, ако се приберете по-бързо у дома и се отдадете на романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си, ако имате до себе си любими хора и се отдайте на сексуални наслади.

ДЕВА

Въпреки напрежението, което ви е обзело и безпричинната нервност, ви предстои благоприятен ден. Всичко започнато ви обещава и дори ви дарява успех, ако е добре обмислено. Радвате се на височайша подкрепа. Жените, които се занимават с бизнес, да очакват делови запознанства. Прибързаността е във ваша вреда, въпреки подкрепата на звездите. Споделете с близките си предложенията, които получихте днес. Оценете предаността и разбирането дарени ви от любимите ви хора. Не проявявайте ината си и не се сърдете, ако ви критикуват, за да не отдалечите мига на сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ 

Днес сте подложени на много изкушения, на примамливи предложения за нови начинания. Не отлагайте дълго отговора си. От вас зависи да изживеете приятни мигове в личен план и да ги запомните за цял живот. Всичко започнато ще бъде успешно. Дори и да се сблъскате с трудности, те са лесно преодолими. Не изпадайте в паника. Вечерта се усамотете.  Личните отношения са проблемни.  Постарайте се да ги хармонизирате. Сексуалните удоволствия могат единствено да ви сближат, ако са желани и от двама ви. Не ги пропускайте!

СКОРПИОН  

Забравете прибързаността и си наложете спокойствие. Възможни са грешки поради разсеяност или прекалена самоувереност. Проведете разговорите, които сте планирали. Не прекъсвайте събеседниците си, дори и ако ви досаждат с прекалените си обяснения. Всички начинания са успешни, ако повярвате в силите си и не се разпилявате. От вас зависи да избегнете усложненията в семейните отношения. Звездите предупреждават за разправии заради намесата на ваши роднини.  Ако не сте сигурни, че чувствата ви са споделени, се откажете от сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Имате възможност да осъществите нови, полезни познанства, а също и срещи с познати делови партньори, които ви носят признание и материална стабилност. Въпреки това ги пресявайте, за да не изпитате разочарования. Не бива да пътувате. Успехите ви следват на сантиметри разстояние. Оглеждайте се, за да не си пропуснете! Неочаквана новина за промени, които не сте предвидили ще усложни отношенията ви на работното място. Дайте си заслужена почивка, която обикновено забравяте. Бъдете с любимите си хора и се отдайте на чувствата си. Сексуалните мигове със сигурност ще ви заредят с добро настроение.

КОЗИРОГ

На успех ще се радват най-вече заетите в сферата на търговията, които заради пандемия са по-често губещи. Ще успеят да привлекат на своя страна нови делови партньори, които да ги подкрепят в бъдещите им идеи за създаване на собствено производство. Срещите и преговорите са успешни, а също и пътуванията. На работното място успехът е с вас, но не бива да сте лениви. Брачната ви половинка е на мнение, че сте готови за изневяра. Не мислете, че можете да омаете интимната си половинка и да се отдадете на сексуални удоволствия, ако ви е хванала в изневяра.

ВОДОЛЕЙ 

Пазете се от измами и самозаблуда свързани с професионалните ви планове. Не проявявайте прекалена доверчивост към хората, които ви разпитват за вашите нови, все още не обмислени докрай проекти. Бъдете внимателни и ако поставяте ново начало. При работа с документи четете внимателно всички формуляри и попълвайте вашите данни правилно. Вечерта очаквайте усложнения със семейството и с брачните партньори заради нежеланието ви да се извините за агресивното си поведение.  Можете да сте най-добрите в леглото, но не и ако сте засегнали любимите си хора, които не са готови за сексуални удоволствия.

РИБИ

За ваша огромна изненада ви очаква спокоен и хармоничен ден. Преценете трезво ситуацията в която сте попаднали на работното място и с успех ще се справите с проблемите. Вашите колеги очакват помощта ви. Трудностите са породени от временна криза, свързана с финансовата стабилност на вашата фирма, затова вместо да се ядосвате надмогнете проблема. Семейни представители на знака да не разчитат, че ще избегнат домашните си задължения. Вечерта ви очакват романтични мигове. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. Не се отказвайте от тях заради умора или отпадналост.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп