Хороскопът на Алена: Водолеите да не дават пари назаем, успехът е гарантиран на Рибите

ОВЕН

Бъдете коректни и в същото време крайни, ако се налага да се защитите пред  вашите колеги. Проявете решителност и заради ретроградното движение на Меркурий не злоупотребявайте с добрите намерения на началниците си, които ви толерират. Предпазвайте се от конфликти, породени от вашата импулсивност. Проявата на отговорност към задълженията ви е гаранция, че начинанията са успешни. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от страна на вашия брачен партньор, които е настроил и тях. Добре знаете защо се случва това. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Не се притеснявайте от трудностите на работното място, защото те са важна опитност за вас в този ден, а и Меркурий е ретрограден. Те съпътстват промените, които сами пожелахте да предприемете. Следобед ще сте забравили за тях. Не се карайте с колегите си, а им обяснете къде според вас са пропуските им. Те може да имат различно мнение. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. Очаквайте гост от чужбина. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своя партньор. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Дали ще жънете успех или сами ще се провалите зависи от настроението ви и от умението да не обръщате внимание на опитите да омаловажават знанията ви. Причината за деловите ви проблеми е във ваша прибързаност и необмислените изказвания в нечия вреда особено при ретроградното движение на Меркурий. Намерете начин да се извините на колегите си. Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора, за което вие ще сте инициатори, скъпи дами. Вечерта посетете ваше любимо заведение, а след това се отдайте на сексуални наслади. 

РАК

Преценете дали имате възможност през този месец да пътувате и днес организирайте така времето за следващите дни, че да заминете без притеснение, като не пренебрегвате ретроградното движение на Меркурий. Проявете търпение на вашето работното място и ще се справите с неочакваните нови задачи с кратък срок на изпълнение. Както винаги вашето ниво е високо. Разчитайте на интуицията си. Семейните жени да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели. 

ЛЪВ

Сутринта професионалния успех ще ви споходи. Бъдете уверени в силите си. Не се лишавайте от подкрепата на колегите си, която ще ви даде увереност особено при ретроградното движение на Меркурий. Всичко ще се подреди неочаквано добре, въпреки сте се притеснили заради липса на хармония в семейните отношения, породени от намесата на ваши роднини. В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимния ви партньор. 

ДЕВА

Длъжни сте да се вгледате в себе си и да прецените дали не допускате грешка и дали вървите в правилната посока. Бъдете отговорни към вашите служебни задължения. Днес успехите ви се дължат и на помощта оказана ви навреме от вашите колеги. Не се поддавайте на влияние отстрани заради ретроградното движение на Меркурий. Пътуване до близък ресторант сред природата с близките ви е начин да се освободите от напрежението, скъпи дами. Вечерта се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади. 

ВЕЗНИ

Успехът е с вас на работното място, ако сте самоуверени и не допускате странични хора да ви разпореждат как да се справите със служебните си задължения. Ще се справите както винаги добре, но не и ако сте решили да се правите на незаменими. Меркурий е ретрограден и не допуска прояви на самовлюбеност. Вечерта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. Изгладете недоразуменията и не се лишавайте от сексуалните мигове, които ви принадлежат въпреки завистта на околните. 

СКОРПИОН

Успехът няма да ви изостави, ако не допускате ваши приятели да ви занимават с проблемите си и да ви губят времето, въпреки че имате работа. На работното място не оставайте до късните вечерни часове. Съобразяването с общественото мнение е от значение, ако ви предстои да се заемете с нова задача и заемате отговорен пост, а Меркурий е ретрограден, налагащ засилено внимание. Вечерта си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта. 

СТРЕЛЕЦ

Начинанията може да не са така успешни, както очаквате, въпреки че имате друга представа за тяхното развитие. Този  факт ви изнервя, но се примирете, защото Меркурий е  ретрограден. Не проявявайте гордостта си и потърсете помощ, ако срещате трудности на работното място. Очаквайте подобряване на финансовото си положение. Направете оглед на жилището, което имате намерение да купите. Няма как да избегнете проблемите в семейството си. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

След като сте разрешили проблемите си в личния живот, успявате и в работата си. Днес ще докажете на вашите конкуренти какви са вашите недостижими професионални умения. Деловите срещи и разговори на работното място са успешни. Меркурий е в ретроградното си движение. Не допускайте да ви развалят настроението и да попречат на вашите планове. Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка. 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете отговорни към служебните си задължения и спазвайте повелята на ретроградния Меркурий. Само така ще успеете да покриете притесняващите ви неотложни разходи. Не давайте пари назаем. Не се ядосвайте и не критикувайте. Избягвайте грешки, които трудно ще поправите. Бъдете особено внимателни към новите делови предложения. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимния си партньор, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия. 

РИБИ

Успехът ви е гарантиран, ако сте отговорни и упорити. За ваша приятна изненада ще реализирате идеи, които до момента не получаваха подкрепа, но сега колегите ви са преценили, че са доходни. Не надавайте ухо на интригите на работното място, заради  ретроградното движение на Меркурий. Предпазвайте се от намеса в разправия между ваши колеги. Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. Не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия.

Коментари

Задължително поле