Хороскопът на Алена: Водолеите да не обещават инвестиции, изненадващи удари за Рибите

ОВЕН

Преценете дали не сте се отклонили от правилната посока и от най-важните си цели, объркани заради все още ретроградното движение на Меркурий. Ако е необходимо, променете плановете си за деня. Без причина може да изпаднете в минорно настроение. Обидени сте на ваши колеги, които не са съгласни с идеите ви, но това е тяхно право, а и вие не желаете да обсъдите мотивите им. Дистанцирането ви е ненавременно и ви вреди. Не сте в хармонични отношения с интимната си половинка и това ви тежи. Нямате желание за сексуални наслади. Причината за отдалечаването е и във вас.

ТЕЛЕЦ

Бъдете тактични и изслушвайте събеседниците си, без значение дали разговорът ви е полезен или задължителен но изнервящ. Не бива да отлагате провеждането на тези разговори, при които сте наясно с целите и плановете си и сте подготвени да работите активно, освен ако имате ваши мотиви за забавянето им. Не правете прибързани изказвания и не показвайте  задоволството си заради завършените задачи. След работа си останете у и намерете време за разговор с брачния си или интимен партньор. Оправданията, че сте изморени не са актуални. Дори и ако нямате желание за сексуален контакт, създайте романтични мигове, с които да поласкаете любимия си.

БЛИЗНАЦИ

Днес е във ваша полза да завършите започнатите задачи, защото ви носят приходи, които не са за подценяване, а и заради новите, които са предварително обречени на провал. Проблемите ви изискват помощта на приятели и колеги. Не се отказвайте от подкрепата на влиятелни познати, които ще ви помогнат по-лесно да намерите правилното решение, въпреки ретроградния Меркурий. Вечерта сте склонни да пренесете лошото си настроение у дома. Сторите ли го, дистанцията между вас и интимния ви партньор ще се появи отново. И без това сексуалният ви живот напоследък липсва. Направете необходимото за сближаването ви. 

РАК

Бъдете предпазливи. Не взимайте важни решения в този ден, защото може да са погрешни при ретроградния Меркурий. Ако се налага днес да водите разговори с началниците и колегите си, запазете спокойствие. Ще се изнервите заради непредвидени трудности, породени от чужди грешки, които се налага вие да поправите. Избягвайте спор, който може да доведе до принципни различия и конфликти с необратими последици. Отдайте се на приятни интимни мигове и сексуални удоволствия, ако желанието ви отговаря и на това на вашия партньор. Вечерта заведете близките си или любимите си хора на ресторант.

ЛЪВ

Завършете работата си до обед, защото следобед неочаквани проблеми, породени от трудности, изискват да се справите сами, за да не ви спретнат клюка за нищожен и лесно поправим проблем. Не давайте пари назаем дори и на ваши близки или приятели. Няма да си ги върнете и заради ретроградното движение на Меркурий. Конфликтите на работното ви място са причинени от проблеми, които сте пренебрегнали. Вечерта очаквайте романтична среща и приятни интимни мигове, които напоследък ви липсват, мили жени. Сексът ще ви зареди със сили. 

ДЕВА

Не се опитвайте да постигнете успехи и да покорите нови професионални висоти, защото не сте подготвени. Не е във ваша полза да обсъждате бъдеща промяна на работното си място, защото Меркурий е ретрограден. Избягвайте странично влияние и опит да ви отклонят от поставените задачи, за да си спестите депресивните състояния заради несправяне с работата. При нови запознанства не пропускайте своя шанс да срещнете човека, с когото да свържете живота си. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия, преди да сте се опознали, за да избегнете разочарованията. 

ВЕЗНИ

Днес бъдете тактични и толерантни към колегите, познатите и приятелите си. Не е изключена конфликтна ситуация, която може да има непредсказуеми последствия, въпреки че не е предизвикана от вас. Избегнете я на всяка цена, дори и ако се чувствате засегнати и заради ретроградния Меркурий. Нежеланието ви да бъдете компромисни с вашите колеги, раздразнителност и агресивно поведение ще предизвикат проблеми. В семейството ви цари хармония, ако не пренасяте напрежението от работното си място у дома. Вечерта ще ви изненада романтична среща, последвана от сексуални изживявания. 

СКОРПИОН

Не са изключени финансови загуби, породени от сериозни препятствия, свързани с промените, които искате да осъществите, въпреки ретроградния Меркурий. Причината е във вашето нетърпение и желанието ви да ги предприемете в този ден. Бъдете внимателни и предпазливо започнете да действате след обед. Деловите срещи няма да ви донесат успех. Брачните ви и интимни партньори очакват да ги зарадвате с покана за ресторант и подарък. Помислете какво ще им хареса. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но само ако сте сигурни, че ще бъде приятно и на партньорите ви.

СТРЕЛЕЦ

Не надценявайте силите си. Не сте сигурни, че сте в състояние да вземете важни решения, защото Меркурий е все още ретрограден. Наложете си спокойствие и работете умерено. Късметът не е на ваша страна. Не уговаряйте делови срещи и в никакъв случай не провеждайте разговори, свързани със съвместна дейност, но обвързана и с финансово съдружие. Днес намерете време за себе си. Очаква ви ново, приятно, романтично запознанство. Сексът с любимите ви хора ще ви достави истинска наслада, затова не го пропускайте! 

КОЗИРОГ

Търговските сделки и творческите изяви са успешни, въпреки ретроградния Меркурий. Очаквайте приходи от вече започнати или скоро завършени задачи, защото начинанията в този ден са обречени на провал. Пазете се от странична и според ваши колеги особено "важна" информация, която ще се окаже невярна и ще ви донесе финансови загуби. Разногласията, които биха възникнали в семейството, са породени от ината ви и нежеланието да приемете мнението на другите. Сексуалният ви живот не ви задоволява. Чувствате се пренебрегнати от интимните си половинки. От вас зависи да промените това. 

ВОДОЛЕЙ

Възможни са измами, водещи до нервно напрежение и сериозни професионални грешки на вашето работно място при ретроградния Меркурий. Заредете се с оптимизъм, каквото и да се случва около вас. Очаквайте финансови постъпления, които не е време да обявите. Не бързайте да обещавате и да инвестирате получените пари в нови чужди проекти, дори и ако сте сигурни, че са успешни. Отнасяйте с доверие към своя партньор, за да си спестите криза в отношенията, породена от вашата сдържаност и стеснителност в изявата на чувствата. Намерението да изживеете приятни мигове на сексуални наслади ще се провали. 

РИБИ

Осъзнавате, че преди време сте сгрешили в оценката си за вашите нови познати и в този ден ви изненадват удари от тяхна страна. Преценете кого не трябва да допускате до себе си. Не се вживявайте в проблемите си, за да избегнете емоционален срив и невъзможност да се справите със задълженията си. Общуването с деловите ви партньори е затруднено и заради ретроградния Меркурий. Възстановете хармонията в отношенията си, хапнете си вкусно в компанията на любимите си хора, пийнете чаша хубаво вино. След приятната вечеря се отдайте на сексуални удоволствия.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп