Хороскопът на Алена: Водолеите да не се карат с близки и приятели, неочаквани промени на работното място на Рибите

ОВЕН

Вземете важни делови решения. Запознанствата в този ден са предимно в деловата сфера, затова не ги избягвайте. Ползата е взаимна. Успехът ви е гарантиран. Не бъдете скъперници. Недобронамерени съвети може да повлияват негативно работата ви, ако се вслушате в тях. Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да промените навиците си в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Заредили сте се оптимистично настроение, което няма да ви изостави през целия ден. Разрешете проблемите, свързани с финансиране на ваш бизнес и вярвайте в успеха си. Трудностите, които срещате, са преодолими, ако се заемете със задачите си и не обмисляте задгранично пътуване. Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Вашите колеги не успяват да влязат във вашето темпо при изпълнението на служебните задачи и се опитват да ви блокират, въпреки неочакваните проблеми в цялата държава. Вашите професионални планове се реализират според очакванията ви. Всички са на ваша страна, ако си наложите търпение. Бъдете критични към недостатъците си и не ги търсете само в близките си и във вашия партньор. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към него. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс.

РАК

Успехът ви съпътства, но бъдете отговорни към себе си и околните. Внимавайте със запознанствата. Ограничете разговорите с вашите колеги. Начинанията са обречени на провал, ако сте инатливи и импулсивни. Приемете предложения за допълнителна работа, ако сте в състояние да ги завършите до края на деня. Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в съмнението му че отново изневерявате. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на партньора или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Имате възможност да блеснете с интелекта си, без да прекалявате и да налагате насила мнението и правдата си. Задължени сте да сте отговорни на работното място и да помогнете на вашите колеги, въпреки че ви завиждат и се превръщат в очите ви в досадни и неблагодарни. Трудности по пътя ви няма да липсват. Предупреждавам ви за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси при разговори и изясняване на отношенията у дома. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхранили добрия тон в отношенията си.

ДЕВА

Не пътувайте, дори и ако карантината заради вируса е отпаднала, за да избегнете неприятности с пътната полиция. Завършете започнатите задачи. Не е изключено или да ви повишат или да ви преместят на друго място. Пазете се от ваши делови конкуренти, които сте предизвикали с думите си и сте ги засегнали така, че трудно ще ви простят, а и целят да ви навредят. Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса и на любимия ви.

ВЕЗНИ

Успехът е с вас през целия ден. От вас зависи дали ще го уловите, за да ви дари уважение и заслужено признание. Имате сили да приемете предизвикателствата. Напрегнати сте без причина, въпреки че се радвате на покровителството на Съдбата. Не отлагайте планираните служебни разговори. Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всякога. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимния си партньор или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Днес сте притеснени заради отношението на вашите делови партньори и подчинени, защото им осигурихте комфорт за работа по време на извънредните мерки, а те не го оценяват и не вършат задълженията си. Вашите представи за успех са свързани с прекалено завишени изисквания към работата на вашите колеги. Предпазвайте се от конфликти. Пазете се от ненужни разправии. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си.

СТРЕЛЕЦ

Имате неочаквано много задължения, но и ще се наложи да разрешите проблемите на ваш колега. Чрез активната си работа сте длъжни да му помогнете, а след това да се заемете със задачите си, особено с неотложните. Предпазвайте се от грешки, заради миг невнимание, които  е добре веднага да поправите. Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за проблема. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Ще се окажете в центъра на конфликт, свързан с финансови проблеми, които не ви засягат. Всички са вперили погледи във вас и се надяват да се справите с един жест. Не са изключени конфликти с ръководството, което не приема отказът ви да помогнете. Ако имате собствен бизнес не критикувайте вашите подчинени. Вечерта се усамотете и си почивайте, но поговорете и с вашите близки. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина. Няма защо да вините брачния си партньор за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили.

ВОДОЛЕЙ

Премълчавайте и не влизайте в спор с вашите колеги, ако не ви засяга. Намесата ви може да е причина за дистанцията им, която не е във ваша полза. Не се карайте с вашите близки и приятели, защото без да усетите рискувате да си навредите. Конфликтите ще разрешите с такт и търпение. Не е изключено днес да срещнете по ваше мнение подходящия партньор. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще, опознайте се най-напред - това не става за ден. Не избързвайте със сексуалните удоволствия.

РИБИ

Промените, които неочаквано заварвате на работното място, няма как да бъдат във ваша полза. Явно някой ваш неприятел иска да ви създаде трудности. Въпреки тях успехът е с вас. Отложете взимането на важни делови решения, ако зависи от вас. Анализирайте грешките в поведението си, за да избегнете поредните проблеми. Не позволявайте на емоцията да ви попречи да прецените причината за разправиите в дома си. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на партньора си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и заради липса на чести сексуални контакти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп