Хороскопът на Алена: Водолеите да си наложат спокойствие, Рибите да се заемат с нови задачи

ОВЕН

Материални ви успехи са гарантирани, ако завършите до края на деня започнатите задачи, спазвайки повелята на ретроградния Меркурий. Забравете за намерението си да давате дори кратка заявка да сменяте работата си и да давате гласност на все още неясното си решение в този, само защото някой ви е засегнал и искате да избягате. Осъзнавайки се след броени часове няма да си простите тази грешка. Любовта ви заобикаля, но сте си виновни сами, ако все още не сте омъжени. Бъдете отговорни към интимната си половинка, ако я имате до себе си. Интимните ви отношения може да се окажат в криза, ако не надмогнете прекалените си претенции, които изнервят партньора ви.

ТЕЛЕЦ

Начинанията си ще завършите с успех, ако нямате други планове, но каквито и да са, късмета може да ви споходи, ако не заставате срещу изискванията на ретроградния Меркурий. Запознанствата и деловите срещи са успешни. Не спорете без причина с колегите си, само заради желанието ви да се намесвате в разправия, която не ви засяга. Пътуванията са успешни. Неизпълнени обещания към партньора  и децата са причината за конфликти във вашето семейството. Разходи, свързани с ремонти, ще ви натоварят допълнително. Вечерта сте готови да си легнете рано и да се откажете от секса, заради нежеланието ви да обясните поведението си. 

БЛИЗНАЦИ

Налага се да отстоявате авторитета си. Сторете го без колебание, за да успеете спокойни и  заредени със сили и добро самочувствие да поднесете новите си идеи и да убедите вашите колеги да ви подкрепят. Денят ще ви дари с невероятни изживявания и приятни емоции. Активността на работното място ви обещава отлични приходи и признание, ако сте разумни, защото Меркурий е ретрограден.У дома сте склонни да разпореждате и да критикувате, но няма да срещнете разбиране и ще мъстите с мълчание. Най-голямото наказание, които искате да наложите, е отказът ви от сексуални удоволствия, който със сигурност ще изнерви вас самите, а не партньора ви. 

РАК

Днес ви се иска да пътувате, но е добре да сте наясно, че имате възможност да се справите с рутинните си задължения. Не правете опити да търсите ново поприще за професионална изява заради ретроградното движение на Меркурий. Внимавайте със запознанствата. Отложете деловите срещи и разговори с непознати посетители, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Близките ви и любимите ви хора не са съгласни да ви подкрепят в рискованите начинания, които са ви обсебили до степен да не разсъждавате с разума си. Отдалечили сте се и заради ината си не сте готови да простите и да се отдадете на сексуални наслади. 

ЛЪВ

Въпреки препятствията на пътя ви, породени от грешки на ваши колеги и близки, и въпреки ретроградното движение на Меркурий, сте уверени в силите си и ще се справите блестящо със служебните си задължения. Не допускайте странична намеса в работата ви. Уговорената преди броени дни делова среща е добре да осъществите сутринта, защото следобед може да се наложи да я отмените заради неотложни задачи. Отдайте се на отмора. Вечерта си дайте почивка, спестете си готвенето и отидете на ресторант или на гости във ваши приятели или роднини, но само ако тяхната компания ви е приятна. Ако сте съхранили любовта си и сте избегнали дистанцията, се отдайте на сексуални удоволствия.  

ДЕВА

Днес сте планирали срещи, но няма да са успешни, защото хора, с които искате да се видите може да не са на разположение. По-добре ги отложете за следващата седмица и, ако държите да работите, се заемете с вашите служебни задачи, заради вече ретроградния Меркурий. Не взимайте спонтанни решения. Не пътувайте. Бъдете активни и докажете на вашите колеги, че знаете какво искате да постигнете. Близките ви може да не ви успокоят, ако сте разстроени, но и агресивни с тях вечерта, докато споделяте разочарованието си от деня. Не се надявайте на сексуални удоволствия, при положение, че сте изнервили любимия си. 

ВЕЗНИ

Забравете намерението си да се срещате с непознати хора, които искат да ви посетят на всяка цена, защото изобщо не са добронамерени и целта им е да ви навредят. Меркурий е ретрограден и стимулира предвидливостта ви. Разговорите на работното ви място ще бъдат успешни, ако са само с вашите колеги и ако не налагате мнението си и не спорите. Вие сте силната страна и те ще го разберат, ако сте тактични и умерени. Не си създавайте проблеми в личните отношения, само заради слухове, дочути случайно, без да знаете дали се отнасят за вас. Ако не си създавате несъществуващи лични драми, ще изживеете невероятни срещи, разговори и незабравими интимни мигове. 

СКОРПИОН

Сутринта се срещнете с хора, занимаващи се с благотворителност. Не им давайте обещания за финансова помощ, ако нямате гаранция, че средствата ще се използват по предназначение, а и е във ваша полза да искате документи, свързани с това им искане. Успехът ви зависи само от вас при започналото ретроградно движение на Меркурий. Самостоятелната работа също ви носи успехи, особено ако е интелектуална или творческа. През деня се отдайте на домакинска работа. Вечерта бъдете внимателни и предпазливи с близките си. Не пътувайте, ако не сте ги предупредили. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с нови сили и ще превърнат нощта ви в незабравима. 

СТРЕЛЕЦ

Заемете се с работа изискваща творчески подход и въображение, но спазвайте повелята на ретроградния Меркурий. Денят е напрегнат, но ви позволява с лекота да стабилизирате отношенията си. Вашата активност на работното място е гаранция за финансови постъпления. Не предизвиквайте нежелателни служебни промени, за да избегнете финансовия провал. Изпитвате желание да прекарате вечерта извън дома си, с колеги или приятели, но ви съветвам да се приберете у дома при партньора и децата си, ако сте семейни. Бъдете мили с любимите си хора и не пропускайте интимните мигове. Несемейните да не пропускат покана за вечеря.

КОЗИРОГ

Днес сте без настроение. Неприятен проблем ви подтиска и депресира, но причината не е във вас. Оставете на тези, които са го създали, да го разрешат, като имате и подкрепата на ретроградния Меркурий. Не сте длъжни да поемате чужда вина. Успехът ще е с вас, ако сте внимателни при наложителни разговори с вашите колеги и не сте нападателни. Вслушайте се в техните съвети. Посветете част от времето на семейството си. Не пропускайте да дадете израз на чувствата си пред любимия човек. Несемейните жени може точно днес да срещнат подходящия партньор. Вечерта се отдайте на романтика и сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Сутринта в този ден проведете планираните срещи, които са от значение за проектите ви до края на месеца, особено след като вашите задгранични партньори са готови за диалог, но съгласно предупрежденията на ретроградния Меркурий. Наложете си спокойствие, за да избегнете проблемите с вашите началници. Не доказвайте правотата си с агресия, защото никой няма да ви изслуша. Най-много да си навредите в отношенията с вашите колеги. Заради разходи, които не сте споделили с вашите близки, ви очакват разправии заради липса на достатъчно стабилен семеен бюджет. Вечерта рискувате да се лишите от сексуалните удоволствия, само защото сте се изпокарали.

РИБИ

От сутринта обсъдете с вашите колеги плановете си до края на месеца, заради ретроградното движение на Меркурий през първите две десетдневки, за да не страдате от липса на време, а се заемете с новите си задачи около обед, защото разговорите са важни и сте длъжни да им дадете предимство. Небивал успех ще пожънат творците. Не се колебайте и изявете интелекта си, ако се налага да говорите пред хора, които виждате за първи път. В личен план не е изключена нова романтична връзка, която може да ви създаде проблеми и да не успеете да се освободите от нея, ако сте семейни. Сексуалните контакти с малко познати партньори са причина за инфекциозни заболявания.

Коментари

Задължително поле