Хороскопът на Алена: Водолеите избягват трудности с предвидливост, Рибите да оставят колегите си да се справят сами

ОВЕН

В живота ви се вмъкват влиятелни личности, които целят да ви използват, като ви предлагат подкрепа и помощ, която може и никога да не получите, но те ще вземат от вас това, което целят. Преценете дали да запазите отношенията си с тях при ретроградния Меркурий. Активността на работното ви място е гаранция, че ще осъществите целите си. Ще са необходими повече от очакваните усилия. Деловите запознанства ви носят бъдещи ползи. В личните отношения очаквайте проблеми, заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и да променят своите планове за вечерта. Не забравяйте, че в този изпълнен с напрежение ден няма по-добра отмора от желания секс.

ТЕЛЕЦ

Търговците и днес са орисани да успяват и да събират завистливите погледи на околните заради ретроградния Меркурий. Удовлетворени сте от работата си и получавате в изобилие напълно заслужени похвали. Задължително стабилизирайте отношенията с колегите си. Оценете подкрепата им и постигнете разбирателство за съвместните задачи, които трябва да завършите. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования, особено ако сте семейни. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза, но причината е във вашите капризи и вечно недоволство.

БЛИЗНАЦИ

С лекота ще постигнете успех, но нека, въпреки ретроградния Меркурий вашите колеги да чуят мнението ви. Дали ще ви подкрепят зависи от тяхната печалба. Заемете се с оформянето на финансови документи, свързани с бъдещи инвестиции. Очакват ви полезни делови срещи, на работен обяд. Ако вие  плащате сметката не бъдете прекалено разточителни. В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради различие в мненията. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания. 

РАК

Работете активно, за да си гарантирате постоянни финансови постъпления. Цената, която трябва да платите е упорит труд, въпреки че Меркурий е ретрограден. Завършете до края на деня поставените ви служебни задачи. Обстановката на работното ви място е спокойна. Колегите ви подкрепят, затова не спорете с тях и не ги критикувайте. Неприятели се опитват да навредят на личните ви отношения. Бъдете подготвени. Вечерта се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия и забравете за опитите да ви разделят с интимния ви партньор. 

ЛЪВ

Намерете верният подход към колегите си. На работното ви място цари напрежение, за което всички имате принос. Преценявайте думите си и бъдете предвидливи.  Емоцията ви пречи и блокира желанието ви да работите, а и ви блокира ретроградния Меркурий. Бъдете отговорни към служебните си задачи, ако са ви поставили срок за тяхното приключване. По възможност останете сред семейството си. Отдайте се на романтични срещи и създайте хармонията в отношенията с любимите си хора. Сексът ще ви зарeди със сили и ще ви даде възможност да се насладите на чувствата си.

ДЕВА

За ваша радост трудностите ви заобикалят, въпреки ретроградния Меркурий. Очаквайте заслужени и впечатляващи с размера си приходи, които са повод за завист. Не бързайте с обещанията за инвестиции, ако развивате собствен бизнес. Не подписвайте договори за финансово съдружие. Предстои ви успешна делова и творческа дейност. Постарайте се да прекарате повече време с любимите си хора. Ще се заредите със сили, след като чувствата ви са споделени. Сексуалните удоволствия изискват да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

ВЕЗНИ

Предпазвайте се от измама и кражба на интелектуален труд. Емоционалните ви реакции са във ваша вреда при ретроградното движение на Меркурий. Саморазправата няма да ви помогне. Късметът не е с вас. На работното си място се постарайте да се задълбочите в задачите си, защото грешките са трудно поправими. Не си създавайте повод за ненужни конфликти с вашите колеги. Действията ви са импулсивни и непредсказуеми. Рискувате да усложните отношенията с интимния си партньор. Сексуалните удоволствия са разтоварващи и ще ви създадат незабравими изживявания.

СКОРПИОН

Бъдете внимателни в думите си, Меркурий е ретрограден. Прибързаните изказвания ще ви спечелят врагове. Поставете началото на нови проекти, които ще ви създадат име на добри и успяващи професионалисти. И до този момент ви уважаваха, но днес печелите още заслужена слава. Служебни задачи следобед ви дават шанс да подобрите материалното си състояние. Ново запознанство ще преобърне изцяло личния ви живот, ако не сте семейни и ще ви подтикне да вземете важно решение за вашето бъдеще. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи напълно от проблемите през деня.

СТРЕЛЕЦ

Поставете началото на  вашите нови проекти, внимателно и с търпение, заради все още ретроградния Меркурий. Осъществете идеите си, ако са свързани с професионалните  ви планове. Вашите мечти, които до момента всички възприемаха като нереални, ще се окажат приемливи и осъществими и гарантиращи ви бъдещи финансови постъпления. В семейството ви назрява конфликт, свързан с децата ви, на които упорито отказвате да направите забележка заради нежеланието да се подготвят за началото на учебната година. Избегнете го навреме. Не се отказвайте от сексуалните преживявания, но не рискувайте да правите секс със случайни партньори.

КОЗИРОГ

Начинанията са успешни при ретроградния Меркурий. Въпреки това не всички ваши планове се реализират според очакванията ви. Не се ядосвайте, за да не блокирате мисълта си и да не отклоните успеха от пътя си. Задачите ви доставят удоволствие. Избегнете финансовите загуби и професионалният успех със сигурност няма да ви изостави. Денят ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете с любимите си хора, които ви очакват. Откажете се от намерението да създадете романтична обстановка и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Завършете отговорно служебните си задачи, за което имате подкрепата на ретроградния Меркурий. С изненада ще установите, че вместо загуби, сте постигнали стабилност на финансовото си състояние. Признанието, което ще получите от колегите си е отлична компенсация за напрежението. Информацията за трудности ще ви помогне да ги избегнете с предвидливост и внимателно обмислени действия. Очаква ви лично щастие, което не трябва да пропускате, заради капризи и нежелание да се съобразите с интимната си половинка. Или не знаете какво искате от живота си или сте решили да приключите отношенията си, но сте длъжни да вземете решение. Сексът ви зарежда със сили и ви разтоварва от напрежението.

РИБИ

Толерантното ви отношение към всички ви помага да се справите добре с работата си и да избегнете проблеми с ръководството. Проблемите на работното място не са сериозни и не заслужават вашето внимание. Оставете колегите ви да се справят сами, след като им помогнете да изяснят недоразуменията помежду си, а и съгласно изискването на ретроградния Меркурий. Не разчитайте, че новите ви романтични запознанства ще се превърнат в трайни. Не изневерявайте, ако вече сте създали семейство. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални наслади със случайни партньори, ще изживеете разочарования. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп