Хороскопът на Алена: Водолеите изкарват добри пари, Рибите да анализират разговорите си

ОВЕН

Не взимайте прибързани и необмислени решения в този ден.  Импулсивните постъпки ще отдалечат мига на успешно завършване на задачите ви на работното място. Работете задълбочено, спокойно и уверено. При възможност осъществете отдавна замислено пътуване и го съвместете с друга работа. В личният живот ще жънете успехи. Отдавна не сте били така щастливи и изпълнени с желание да обичате. Споделете чувствата си. Естествено е сексуалният ви живот да е желаният от вас, а сексът тази вечер да ви дари с незабравими мигове. 

ТЕЛЕЦ

Ще ви поднесат нова информация, чрез която да откриете нови възможности за професионална изява, но бъдете внимателни да не е подвеждаща. Ако имате възможност посетете семинар или конференция. Не е изключено да прекратите делови отношения с ваш партньор, с когото работите от години, но той вече е свързан и с вашите конкуренти. Вечерта ще се радвате на хармонични отношения у дома. Промените в личния ви живот засягат и любовните ви отношения. Не рискувайте да предприемате крачката към развод, само защото сте ядосани. Липсата на хармония в леглото ви наранява, защото сте надали ухо на интригите. 

БЛИЗНАЦИ

Налага се да отстранявате щети, нанесени ви от неприятели. Защитете своите професионални интереси. Нямате причина да сте тактични и компромисни, след като ви вредят. Прибързаните действия при обсъждане на делови проблеми и финансови договори ще ви донесат загуби. Начинанията са успешни. Дар-словото  ви помага да наложите идеите си. Вечерта не се карайте с близките си, а се усамотете и се вгледайте в чувствата си. Ако все още сте влюбени, докажете го. В семейството ви липсва хармония и вреди на нормалните ви сексуални отношения. Възвърнете си насладата от интимните мигове. 

РАК

Денят е успешен, въпреки че сте напрегнати, ако сте търпеливи и не предизвиквате конфликти с вашите колеги, въпреки че умишлено ви пречат да работите спокойно. Не пътувайте. Във ваша полза е да дадете всичко от себе си, за да получите истинското признание, което заслужавате на работното място. Въпреки всички трудности през деня, вечерта очаквайте приятна романтична среща. Не пропускайте да споделите чувствата си. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия, само ако желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви необходими. 

ЛЪВ

В този ден  се устремете към поставената цел, но се постарайте да не проявявайте излишна амбиция или поне умело прикривайте от околните това, с което ще ги ядосате. Не е добре да губите своите съюзници. Ще се разкрият нови перспективи за работа, но вие имате вече своята цел, която ще следвате. Ако не сте прекалили с претенциите към интимната си половинка и не сте развалили настроението й, очаквайте романтична среща. Въпреки желанието ви да се отдадете на интимни преживявания и сексуални удоволствия, трябва да се откажете от намеренията си, ако имате до себе си роден в Риби. 

ДЕВА

Вашите знания и опит ще ви помогнат при изпълнението на служебните ви задължения, колкото и да са натоварващи. Вашите колеги са против промените, които имате намерение да осъществите, но днес ще се съгласят с вас. Не бързайте да обмисляте създаване на частен бизнес, само защото някой ви е засегнал, защото денят не е подходящ за целта. Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с нежеланието на брачната или интимната ви половинка да прояви разбиране към проблемите ви. Естественият изход от проблемите с интимната половинка е отказът от секс тази вечер, но това бива да ви притеснява, защото е временно.

ВЕЗНИ

Поднесете идеите си на вашите колеги, с които може да се срещнете на делови обяд или вечеря. Въпреки напрежението сте в  отлично настроение сте и се чувствате добре, опознавайки ги в друга светлина. На работното си място бъдете умерено активни и не се преуморявайте, но се справете с неотложните си задачи. Звездите предупреждават, че е възможна разправия заради ревност или самолюбие. Силното сексуално привличане между вас и страхът да не загубите хармонията в интимните мигове, който ви радва и зарежда със сили, ще ви обвърже.

СКОРПИОН

Стабилизирайте постигнатото, ако сте на работното място и при необходимост се срещнете с началниците си, които искат да видят резултатите от поставените задачи. Похвалата им ви радва. Ще направите грешка, ако без да се посъветвате приемете предложение за промяна на работата си. Ще съжалявате още на следващия ден. Осъзнайте, че вашата голяма любов е искряща и силна. Любовта ще ви помогне да излекувате всички стари душевни рани. Пазете я като очите си. Решите ли да избързате с разговори и изясняване на отношенията, ще си създадете сериозни проблеми с интимната половинка и ще се лишите от секс. 

СТРЕЛЕЦ

На работното място не спорете с колегите си и се занимавайте само с рутинната си работа. Ако искате да наложите мнението си, сторете го без агресия. Не отказвайте помощ. Възможни са конфликти с началниците. Здравия разум ще ви помогне да ги предотвратите. Избягвайте изясняване на отношенията. В личните ви отношения цари хаос, заради невъзможността ви в този ден да сте верни на интимната си половинка. Флиртувате така, че всички да разберат. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали ревността да отдалечи любимите ви хора. 

КОЗИРОГ

Ще се отдадете на обществен живот, но сте притеснени без да знаете точно за какво, причина няма, само си наложете такт и търпение и бедете разумни. Може би това, което правите не ви носи очакваното удовлетворение. Не поставяйте началото на нови задачи, ако не сте сигурни в себе си и не давайте пари назаем на хора, които не познавате. Интимните ви отношения са нестабилни. Пазете се от разочарование и пълен разрив в отношенията с новата си интимна връзка. Ако не сте уверени в чувствата си, не се поддавайте на желанието за сексуални наслади, защото рискувате да си създадете проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Ще спечелите добри пари, ако се занимавате с търговия и особено ако имате склад за продажба на едро, но бъдете внимателни. Може да оформите договорите, които искате да подпишете през следващата седмица. Ако не преценявате добре новите си делови познати, навлизащи устремно в живота ви, ще си причините  неприятности, само защото сте проявили доверчивост. Въпреки това не пропускайте да покажете на семейството чувствата си. Не лишавайте от внимание любимите си хора. Сексът ще зареди и двама ви с положителни емоции и невероятни изживявания. Не го пропускайте. 

РИБИ

Анализирайте разговорите си и осъзнайте грешки си от началото на месеца, защото трябва да ги отстраните своевременно. Обмислете бъдещите си планове, без да ги споделяте. Пазете се от импулсивни решения и емоционални реакции, с които ще си навредите допълнително. Няма да ви липсват трудности, ако сте на работното си място. След напрежението през деня заведете любимите си хора на ресторант или си създайте уютна обстановка у дома, за да се насладите на чувствата си. Имате възможност да си доставите незабравими сексуални наслади.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп