Хороскопът на Алена: Водолеите разрешават труден проблем, Рибите мислят за нови партньори

ОВЕН

Денят е почивен, но е благоприятен за творческа дейност и пътувания. Очаквайте отлични финансови постъпления. Не влизайте в конфликт на работното място заради ретроградния Меркурий.    Не натоварвайте колегите си с вашето безпричинно песимистично настроение, защото ще ги разочаровате с впечатлението, което създавате, че не се радвате и на собствените си успехи. Ще се наложи да разрешавате семейни проблеми. Не ви е приятно това задължение, но ще ви донесе спокойствие. Ако не сте достатъчно тактични и не премълчавате рискувате отново да се лишите от сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

Помислете за начините в почивния ден, чрез които да докажете правотата си пред ръководството и да получите заслужено признание, особено с новите идеи и проекти, които им поднасяте. Не налагайте волята си емоционално, с инат и агресия, а и Меркурий е в    ретроградното си движение. Търпението ви носи повече полза от прибързаността. Следобед се отдайте на развлечения със семейството си. Ще заслужите одобрението на близките си, след като все нямате минутка за тях. Вечерта отидете на ресторант с любимите си, а след това се отдайте на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Съдбата ви дава възможност в почивния ден да се изкачите още няколко стъпала по служебната стълбица и да заслужите одобрението на ръководството преди края на месеца, защото е от значение за периода и края на годината. Общуването с партньорите ви и ново запознанство ще ви създадат добра основа в материално отношение въпреки ретроградния Меркурий. Вечерта се подгответе за проблеми с ваш роднина, който ще ви изненада неприятно с предателството си. Приемете фактите и не се ядосвайте. Ваши съседи се опитват да съсипят брака ви, защото искат да привлекат към себе си партньора ви и да го използват. Забравете за сексуалните наслади заради разразилия се скандал! 

РАК

В този почивен ден сте в добро настроение и с отлично самочувствие, но само от вашето търпение и умение да сте сговорчиви, когато е необходима зависи да ги съхраните. Не проявявайте агресия, ако решите да наложите мнението си, защото по този начин ще навредите на себе си, а Меркурий продължава да е ретрограден. Заемете се с разплащането по застраховки и текущи плащания. След работа се приберете у дома и си почивайте в приятна компания, задушевни разговори и вкусна вечеря. Възползвайте се от шанса да стабилизирате отношенията си в семейството. Не пропускайте секса с любимия. 

ЛЪВ

Съдружник ще ви отправи несправедливи обвинения, че не сте коректни, въпреки дългогодишната работа, при това в почивния ден. При първа възможност прекратете отношенията си за да спазите повелята на ретроградния Меркурий. Повлияни сте от предложения, обещаващи ви материални успехи, чрез нова работа. Ще е грешка ако се преместите прибързано и се лишите от сегашната си стабилност, дори и от обвиненията към вас. След работа е на-добре да си почивате или, ако и партньора ви е съгласен, да отидете на гости, за да се заредите с положителни емоции. Подарете романтични мигове на интимната си половинка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Предстои ви поредния неблагоприятен почивен ден заради ретроградното движение на Меркурий. Емоцията и трудностите са пречка да оцените реално възможностите си, а това е важно за вашата работя. Не влизайте в спор с колегите си. Стабилизирайте постигнатото до момента. Не ви съветвам да предприемате делови пътувания, за да избегнете проблемите. Отхвърлете задълженията си у дома, особено ако са свързани с ремонти, за които сте извикали майстори, но стоите и ги наблюдавате. От значение е да запазите спокойствие и да не се ядосвате. Не се захващате с разрешаване на лични проблеми и не спорете с партньора си. 

ВЕЗНИ

Подгответе се да останете на работното си място и след края на работното време, въпреки че деня е почивен. Освен финансовите постъпления ще ви зарадват и успешни делови запознанства и разговори. Бъдете внимателни в работата си, защото са възможни грешки и сериозни пропуски. Успехът е с вас, въпреки ретроградния Меркурий, ако сте концентрирани, търпеливи и толерантни към чуждите потребности. Следобед лични проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни емоции. След като се справите с проблемите си създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Поднесете идеите си на вашите колеги в почивния ден и не пропускайте да им направите добра обосновка, за да ви подкрепят. Пред вас се очертава предложение за нова работа. Не избързвайте с отговорът си. Разчитайте на себе си. Контролирайте емоциите си заради ретроградния Меркурий. Не позволявайте проблемите у дома да ви пречат на плановете и задълженията ви. Подгответе се за упреци от брачния си партньор, че го изоставяте на произвола на Съдбата, само защото ви изпращат на курсове зад граница. Няма как да го убедите в противното. Не се изненадвайте, ако ви накаже с лишаване от секс. 

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви напрегнат, но ползотворен почивен ден. Идеите ви ще намерят приложение и ще бъдат одобрени от ръководството и колегите ви. Бъдете точни и принципни и ще докажете, че сте перфектни в работата си. На работното си място, не се поддавайте на примамливи предложения, защото сте повлияни от ретроградното движение на Меркурий. Коригирайте свои грешки. Съветвам ви преди пътуване за ден или два да обсъдите намеренията си с близките си, за да избегнете разправиите и да се уточните кой ще готви вместо вас, ако сте семейни и имате деца. Вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Имате възможност да разширите дейността си, въпреки че деня е почивен. Очаквайте промени. Проведете разговорите с началниците си. Възможно е да ви предложат повишение на заплатата. При делови срещи и разговори не прекъсвайте събеседника си. Проучете нова професионална сфера, в която бихте искали да се развивате, въпреки забраната на Меркурий, който е ретрограден. Разсеяни сте заради лични проблеми, притиснали ви от сутринта, които трябва да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси и към признаване на вашата вина за липсващия сексуален живот. 

ВОДОЛЕЙ

Използвайте цялото си влияние, за да разрешите труден проблем на работното място, въпреки почивния ден. Нетипично стабилни сте за хора с вашия темперамент. Не прекалявайте със срещите и новите запознанства. Възможна е провокация заради продължаващото активно ретроградно движение на Меркурий. Бъдете сдържани и не заставайте срещу себе си, само за да не разочаровате някого. Личният ви живот е свързан с разочарования, породени от силно изразените ви материални стремежи. Сексуалните ви отношения са в криза, заради съмненията на партньора ви, че го използвате, но явно си има причини за тях и си е направил изводи.

РИБИ

Ще си спомните за отдавна създадени ви проблеми от човек, който ви се е обадил и иска среща с вас точно в почивния ден. Не я приемайте. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за нови партньори. Днес ви престои труден ден заради вашето противопоставяне на всички, подтикнато и от ретроградното движение на Меркурий. Изпълнен е с неприятни срещи и нови запознанства, които в близките дни ще се окажат срещу вас. Вечерта ще ви натоварят със семейни задължения, които не сте отхвърлили заради отсъствието си от дома. Бъдете отговорни към близките си и не се измъквайте с извинения, че сте уморени. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат силите и доброто настроение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп