Хороскопът на Алена: Водолеите са разсеяни, успехът е с Рибите

ОВЕН

Въпреки че отношенията ви с вашите колеги са нестабилни, сте уверени и се справяте без проблем с трудностите. Имате възможност да се справите с всичките дори и с нерешимите проблеми със задачите си на работното място. Намерете компромисно делово решение, за да ви подкрепят. Работите активно, но е възможно и да получите любовно признание. Споделените чувства ви зареждат с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор, само защото не искате да се чувствате самотни. 

ТЕЛЕЦ

Деловите ви разговори са неуспешни, ако говорите повече от позволеното. Късметът ви изневерява. Концентрирайте се в работата си днес, за да не изпуснете доходи, които не са ви излишни и ще си помогнете за предстоящите инвестиции. Не мислете, че ако имате неотложни служебни задължения някой ще се заеме с тях вместо вас. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимия, ако сте закъснели за пореден път. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията им спокойно.

БЛИЗНАЦИ

Не се притеснявайте от задкулисни действия, защото са във ваша полза, а тези, които ги творят скоро ще си получат заслуженото. Благоприятни са начинанията, общуването с колегите ви, разрешаване на професионални проблеми. При намиране на ново решение проявете фантазия и изобретателност. Ако сте решили да търсите днес подходящия партньор за романтична връзка, късметът не е с вас. Въпреки нежеланието ви непрекъснато да доказвате чувствата към партньора си, днес го сторете.

РАК

Подгответе се за неочаквани посетители у дома, които ще ви притеснят, но целта им не е никак коректна. Не се усамотявайте, а излезте и се срещнете с хора, разговорите с които ще ви се отразят добре и ще ви оправят настроението. Справяте се отлично с работата си. Подгответе се за важните делови срещи на работен обяд, които отложихте предишния ден. Време е да приключите стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши или разклати брака ви.

ЛЪВ

Днес сте изкушени от нови запознанства, но бъдете внимателни. Обвързването с делови партньори, които не познавате, но сте ги харесали при разговор, не е във ваша полза, защото ще претърпите загуби и разочарования. Следобед неприятна новина може да ви развали временно настроението. Време е да помислите за почивката си, мили делови жени, и да заведете любимите си хора или брачните си половинки на ресторант. След като се приберете у дома, можете да се отдадете на чувствата си.

ДЕВА

В този ден противоречията не са малко, но са породени от трудности, предизвикани от немарливостта на вашите колеги, която е качество непроменяемо, ако са свикнали да работят така. Ако имате натовареност със задачи, избягвайте    разправиите с тях и странични хора и безпричинните спорове. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, които допускате необмислено до себе си.  Настъпил е момента да решите дали да съхраните брака си, мили жени, ако вече не издържате.

ВЕЗНИ

Ако след работа сте си у дома се отдайте на почивка и развлечение, стига да искате да отморите пълноценно след напрежението деня, което не беше малко и ви изнерви достатъчно. На работното място се справяте отлично дори при създаваните ви нарочно проблеми. Деловите срещи са успешни, ако не спорите и не налагате мнението си заядливо. Обмисляйте добре направените ви предложения. Намерете пътя към сърцето на партньора си, мили жени, ако сте го отдалечили от себе си.

СКОРПИОН

Ако успеете да си осигурите подкрепата на вашите колеги и делови партньори постигате напредък в начинанията и се успокоявате от създалото се напрежение в последните дни, което умело прикривахте. Ще получите и морална и практическа помощ от ваши влиятелни познати, на които винаги сте разчитали, а и те на вас. В отношенията с любимия ви бъдете въздържани в изразяване на емоциите, мили жени, особено ако ви посети на вашето работно място. Не изневерявайте и не флиртувайте с други.

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте проблеми в деловите отношения, създадени от вас самите заради нежеланието ви да да сте компромисни. При възможност отложете планираните срещи и разговори, ако не успеете да убедите вашите колеги да кажат мнението си. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за определяне дата за годеж и брак. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

КОЗИРОГ

Най-добре е да обогатите познанията си, дори и ако се налага да го сторите в непозната професионална сфера. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте да благодарите за помощта. Пътуванията са успешни. Не проявявайте припряност, бъдете търпеливи и концентрирани и ще се радвате не само на успех, а и на признание. Въпреки деловата ви заетост, мили жени, създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни с брачния си партньор. Не се лишавайте от романтичните мигове.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте емоционални, променливи и разсеяни, само защото не сте наясно как ще организирате дните си в до края на месеца и на годината и спорите с вашите близки още от сега за празничните дни в края на декември. Рискувате в разсеяността си да допуснете някоя грешка, ако решите да работите активно и да спорите с колегите си. Не пътувайте. Напрегнатия ден не ви помага да се откъснете от това, което ви предстои. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща.

РИБИ

Успехът и днес е с тези от вас, които се занимават с преподавателска дейност и пишат лекциите си. Имате възможност да общувате с деловите си партньори, да разрешите проблеми свързани с работата ви. Денят е добър за пътуване със семейството или приятели, ако сте си взели отпуск. Неуспехите си сте в състояние да предизвикате и сами, мили дами. Бъдете отговорни към работата си, но и към семейството си. Не очаквайте любимите ви хора да правят непрекъснати компромиси със себе си.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп