Хороскопът на Алена: Всички задачи носят успехи на Овните, Телците имат подкрепа за плановете си

ОВЕН

Всички започнати задачи ви носят успехи. Приемете предложенията за задгранични делови пътувания, ако не са прекалено чести. Бъдещите ви професионални планове и идеи изискват да ги обмислите внимателно. Не правете необмислени изказвания. Не показвайте веднага задоволството си от свършената работа, за да не пробудите нечия завист. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия човек. Разходете се. Порадвайте се на романтични мигове. Стабилизирайте отношенията у дома. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате. 

ТЕЛЕЦ

Обмислете добре действията си и проявете решителност, като проявите предпазливост и преценявате постъпките си, за да имате успех. Имате подкрепа, за да осъществите всичките си планове за деня. Партньорските отношения на работното място са плодотворни и ще ви донесат взаимно удовлетворение, а след време и приходи. В интимен план ви очакват приятни изживявания. Не допускайте ревност или интриги да съсипят хармонията помежду ви. Въпреки, че сте уморени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо. 

БЛИЗНАЦИ

Днес изгответе новите си проекти и потърсете нови възможности за професионална изява. Имате шанс да проумеете и отстраните грешките си, за да не блокират работата ви. Ако се наложи да разговаряте с началниците и колегите си, запазете спокойствие. Избягвайте спор, който може да доведе до конфликти във ваша вреда. В личните ви отношения отново ще настъпи хаос, заради недоразумения породени от ваши думи. Разрешете проблемите спокойно. Ако половинката ви реши да ви допусне до себе си, не превръщайте сексуалните мигове в безкрайни разговори. 

РАК

Пригответе се за трудности и не се поддавайте на примамливи предложения за работа, която след време ще ви донесе много разочарования. Не губете настоящите си позиции на вашето работно място. Предпазвайте се от неподходящи запознанства и не допускайте да ви изнудят за заем, който искат да получат от вас ваши роднини. Самотните жени  ще привлекат вниманието на противоположния пол, но запознанствата ще приключат с разочарование. Не бързайте със сексуални удоволствия, ако не сте уверени в чувствата си. 

ЛЪВ

Отново ви преследват проблеми с хората от деловото ви обкръжението. Причината е в несъгласие от тяхна страна с предложенията ви за промени на работното място. Ще се справите и без тяхната намеса. Трудно ще се издигнете на ново професионални равнище, ако решите да променяте работното си място. Ако сте се отдали на мисли за романтична среща, обадете се веднага и я уговорете, за да не ви изпреварят съперници. Вечерта можете да изживеете незабравими романтични мигове и сексуални удоволствия, ако имате до себе си родени в Овен или Лъв. 

ДЕВА

Настроението ви ще се развали заради неочаквана разправия на работното място. При желание от ваша страна можете да оправите отношенията си и да се заемете със служебните си задължения. Ако пътувате, бъдете предпазливи. След обяд се очертават предложения за нови източници на доходи. Все пак преценете до каква степен са почтени. Бъдете готови за сериозни проблеми с приятели и близки хора. Семейните проблеми или битови разправии ще повлекат след себе си допълнителни разходи. Не изневерявайте, само защото искате да си отмъстите. Сексът с непознат партньор няма да ви достави удоволствие. 

ВЕЗНИ

Ще се радвате на успех, ако сте обмислили предварително действията си и не сте прибързани. Професионалните ви задължения изискват  нетипични решения, а вие се страхувате да ги вземете, заради липса на увереност. В материално отношение успехът е с вас, ако не се вживеете прекалено в своята материална същност. Романтичната среща, която сте уговорили, ви изпълва с радост, защото сте обикнали от пръв поглед обекта на чувствата си. Сексът с брачния партньор може да ви достави удоволствие, ако не закъснявате след работа и не допуснете разправия. 

СКОРПИОН

Материалните успехи, ще ви зарадват до обед, но се пригответе за сплетни, свързани с постиженията ви на работното място и с опит да дадете заеми. Във ваша полза е да отстоявате мнението си. Тези които получават ниска заплата, да се замислят върху бъдещи възможности за допълнителна работа. Личните ви отношенията са хармонични, но не трябва да ги съсипвате с отсъствието си от дома. Семейните жени ще бъдат щастливи в интимните мигове. Несемейните жени да не се впускат в инцидентни сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Ще ви натоварят със служебни задължения, изискващи да сте изцяло задълбочени в работата си, защото сте способни да допуснете сериозни грешки заради разсеяност или странични разговори. Ако се справите добре приходите ви ще са отлични. Няма значение в каква професионална област сте заети. Важно е да не предизвиквате сами собствения си срив. Жените да очакват лични проблеми, заради прояви на ревност от страна на партньора си. Може да срещнат подходящия партньор, ако все още не са семейни и се чувстват самотни. 

КОЗИРОГ

Работете без да се заяждате и да спорите с околните, особено ако при вас са се появили досадни непознати. Променете отношението си към вашите колегите. Ще ви е от полза и ще ви осигури подкрепата им. Отчитайте всичко ставащо на работното ви място. Съобразяването с общественото мнение е от значение, ако ви предстои важна задача. Отдалечили сте любимите си хора и страдате, защото се чувствате самотни. Време е днес да намерите отново пътя към сърцата им. Сексуалните ви отношения естествено са проблемни. Нямате желание за интимна близост, заради нежеланието ви да се извините.

ВОДОЛЕЙ

Денят е добър за активна работа с вашите колеги, за да се справите с общите си служебни задължения и да преминете без изостанали задачи в следващия месец. Обмислените действия и решителността ви са гаранция за успех. Ще си осигурите добри приходи. Не допускайте грешки на работното си място. За вас любовта играе водеща роля през целия ден. Успехът е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но не проявявайте своята първична същност. 

РИБИ

Не се ядосвайте заради чужди грешки, които не е възможно да поправите. Имате възможност да постигнете целите си въпреки трудностите. Поставете исканията си пред ръководството, но бъдете умерени и изслушвайте какво ви говорят. Въпреки особеното настроение, което ви е обхванало без причина, работата ви спори. Обмислете промените, които са задължителни и свързани с вашия личен живот. Вечерта очаквайте романтична среща. Сексуалните удоволствия са ваша мечта за този ден, но се съобразете и с желанието на интимния си партньор.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп