Хороскопът на Алена: Доходни предложения за Близнаците, Раците да обмислят проектите си

ОВЕН

Сблъсквате се с проблеми в отношенията с хората от деловото си обкръжение в почивния ден, които не желаят да чуят думите ви или ги тълкуват както им е угодно. Бъдете склонни на компромиси, защото сами рискувате да се лишите от помощта им. Колегите ви са изнервени от нежеланието ви да приемете идеите им. Рискувате да си създадете проблеми и с ръководството. Чувствата ви са споделени, скъпи жени. Използвайте този факт, за да си възвърнете хармонията в отношенията с интимния партньор. Склонни сте да се впуснете в сексуална връзка с непознати партньори, само защото са погалили егото ви.

ТЕЛЕЦ

Днес, въпреки че деня е почивен, сте изпълнени с идеи и затова не искате да се занимавате с преките си задължения. Ако ги обсъдите с колегите си, рискувате авторитета си. От сутринта проявете нужната активност. Завършете работата си, а обсъждането на новите планове оставете за по-нататък, за да не изнервите колеги си, като ги задържате на работното място. Не забравяйте, че вечерта сте обещали да бъдете с брачния си партньор и да отидете на ресторант. След като се приберете, не бързайте да потъвате в дълбок сън, а се отдайте на сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

Денят е почивен, благоприятен е да обмислите промяна на работата и привличане на нови делови партньори. Активността на работното място ще ви донесе финансови постъпления, които не бива да инвестирате прибързано. Добре би било без показност да обърнете внимание на новите предложения, да изберете доходните и да се възползвате максимално от тях. Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Не се колебайте да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Не се впускайте в интимна връзка и сексуални удоволствия с малко познати партньори. 

РАК

В почивния ден, ако сте на работа, отново прочетете и обсъдете с вашите колеги подготвените договори, но дайте реална оценка за себе си дали си струва да работите по новите проекти, заложени в тях и помислете за бъдещите си планове, преди да ги подпишете на следващия ден. Търсете активно нови възможности за професионална изява. Имате възможност да увеличите доходите си. Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимния си партньор осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, ако са сигурни в чувствата си.

ЛЪВ

Готови сте и в почивния денят да изливате яда и недоволството си на всеки, които се изпречи на пътя ви, но рискувате да си спечелите неприятели на работното място. Ако това се случи днес, те ще ви мъстят и пречат и през следващите месеци. Сдържайте нервите си, за да не навредите на отношенията си. Успехът е с вас. В семейството ви не са изключени разправии, заради невъзможност да контролирате емоцията си. Не проявявайте ревността си, а ако сте изневерили се откажете от надеждата за сексуални удоволствия. 

ДЕВА

На работното място сутринта в почивния ден сте разсеяни и мислите ви са на друго място. Поставете началото на нови задачи следобед, но не прекалявайте с настойчивостта си вашите колеги да приемат новите ви идеи. Не се опитвайте да избързвате, за да не се провалите. Обмислете още веднъж начинанията си. Вечерта се приберете при любимия и му предложете да излезете на вечеря или на гости.  Можете да създадете романтична обстановка, ако искате да изживеете първите сексуални удоволствия с новите си партньори.

ВЕЗНИ

В почивния ден направете поредната, но не последна крачка към разкриване на възможности за стабилизиране на постигнатото в професионално отношение. Деловите разговори ви носят успех, ако ги провеждате сами и не се поддавате на странични съвети. Признайте грешките, които сте допуснали, с ясното съзнание, че ще срещнете разбиране. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимия си. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията му. Романтичните мигове с интимния партньор и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили и с желание за живот. 

СКОРПИОН

Заемете се с новите си задачи, които ще завършите с успех. Днес денят е почивен и не е във ваша полза да обсъждате възможности и предложения за промяна на работното ви място. Тежите на мястото си и ще допуснете грешка. Радвате се на професионални успехи, които ще ви донесат очакваното и нужно признание, а и добри приходи. Любовните ви отношения са застрашени от проблеми. Не допускайте раздяла. Сексуалният ви живот е проблемен, защото сте обзети от мисли за работата си, които ви пречат да се отдадете на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Въпреки победите и успехите, които жънете в почивния ден, ще усетите тревога за бъдещето си, заради финансови проблеми засегнали частично и вашия бизнес, но не пропускайте факта. Стабилизирайте материалното си положение и обществените си позиции. Ще се наложи да се потрудите на работното си място, за да отстоявате стабилността си. Ще се заредите с нови сили и нови идеи. Ще изживеете приятни романтични мигове и ще разрешите възникналите лични проблеми. Любимия ви е подготвил изненада и романтична вечеря.

КОЗИРОГ

Предстои ви почивен ден, позволяващ да обмислите и дори да предприемете смяна на професията си. Може да потвърдите съгласието си с тази промяна. Изявете на най-доброто от себе си. Деловите предложения са във ваша полза. Не предприемайте обсъждане на рисковани инвестиции, ако не сте финансово стабилни, защото загубите ще навредят на бизнеса ви. Следобед се справете с всички семейни проблеми, възникнали през изминалата седмица. Спестете си скандалите. Въпреки разправиите, можете да се отдадете на сексуални удоволствия, които ще заздравят напуканите отношения с интимния ви партньор. 

ВОДОЛЕЙ

Предстои ви труден, но в същото време и неочаквано успешен и благоприятен за работа почивен ден. Успехът ще дойде, ако сте планирали задачите си и сте ги подредили по важност. Бъдете активни. Ако имате уговорена делова среща, желателно е да я осъществите в първата половина на деня, който ви обещава добри финансови постъпления. Вечерта очаквайте сцени на ревност. Причината е отново вашето поведение, което е дало повод за съмнения в чувствата ви. За пореден път рискувате да се лишите от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами.

РИБИ

Имате възможност да предприемете важни промени на работното място. Деня е почивен, но е добър за подготвяне на предстоящите разговори с ръководството и държавните организации. Не пътувайте, ако не сте сигурни в успеха на вашата задача. Ако са ви повикали на делова среща, опитайте се да я осъществите сутринта, защото следобед трудности ще ви попречат да я реализирате. Въпреки трудностите семейните ви отношения са хармонични. Вечерта изживейте приятни романтични мигове. Без притеснение се отдайте на сексуални удоволствия, които ще ви избавят от напрежението. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп