Хороскопът на Алена: Измамниците дебнат Водолеите, Рибите да не надскачат себе си

ОВЕН

Начинанията са успешни, ако в почивния ден сте прозорливи и умерени при ретроградното движение на Меркурий. Не доказвайте възможностите си като рискувате и се впускате в авантюри. Изненадващи промени в материалното ви положение са резултат от приключени съвместни проекти, по които работите. Ще ви донесат печалби, които ще изненадат и вас и колегите ви. През деня планирайте времето си така, че да се приберете за вечеря. Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове с интимната половинка. Семейните жени да се подготвят за проблеми. Ако имате до себе си любими, които са ви доказали чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Предложение за работа в съдружие ще ви донесе добри приходи, но не подписвайте договори, а само дайте съгласието си. Бъдете внимателни при преговори и особено ако са свързани с финансови зависимости, а и ретроградния Меркурий ги забранява. Уговорените срещи са неуспешни, а задачите си изпълнявате с много усилия, но въпреки това успехът е с вас. Печелите добре, ако се занимавате с търговска дейност. В личните отношения се радвате на хармония. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви партньори са обсебени от чарът ви и са готови на всичко, за да ви доставят приятни интимни мигове. Покажете истинското си лице, защото фалшивото не ви носи щастие, а ако го имате, то е временно.

БЛИЗНАЦИ

Вашите планове могат да се осъществят, но трябва да сте дейни в почивния ден и да не прехвърляте задълженията си на колеги, които ще ви създадат проблеми, особено при неспазени изисквания от ретроградния Меркурий. Не губете времето си със странични занимания. Отложете подготовката за подписването на банкови, приходни и разходни документи, ако не сте ги прегледали заради липса на време. Разправия, предизвикана неволно от вас, без причина, само защото нещо ви е подразнило, може да навреди на отношенията с интимния ви партньор. Нямате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, защото сте се усъмнили във верността му.

РАК

Трудностите в почивния ден може да блокират пътя ви, заради недоглеждане и пропуски при изпълнения на служебните задачи, които са ви поставили сутринта. Неприятен факт е, че се лишавате от уважението и важната подкрепата на колегите си. Сами си създавате проблеми на работното място, от които този път няма да излезете сухи и невинни и заради намесата на ретроградния Меркурий. Очаквайте романтично запознанство, което може да прерасне в интимни отношения, да ви донесе щастие в самотата. Сексуалното ви желание не ви позволява да сте импулсивни в леглото, за да не отблъснете интимния си партньор, особено ако сте се запознали скоро. 

ЛЪВ 

Късметът не е с вас в почивния ден и не ви подкрепя според очакванията ви, но  така ретроградния Меркурий ви предпазва от грешки. Не допускайте провал заради прибързаност. На работното си място отхвърляте задачите си с лекота. Не се натоварвайте с отговорностите на колегите си. Отложете планираните срещи, ако не сте обмислили добре идеите, които искате да обсъдите. През деня сте разсеяни заради мисли за личните ви отношения. Вечерта ви радва фактът, че чувствата ви са споделени, но да ги съхраните зависи и от вас. Разчитайте на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили с любимите си.

ДЕВА

Днес, въпреки че деня е почивен, сте склонни да се поддадете на странично влияние, без да осъзнавате, че неприятели искат да ви отклонят от поставените цели. Позволили сте си необмислени промени, които затрудняват изпълнението на служебните ви задачи. Следобед ще изчезне цялата ви самоувереност. Не ви съветвам да пътувате, като спазите изискванията на ретроградния Меркурий. Постарайте се да прекарвате повече време с любимите си, за да не се окаже, че търсят разтуха извън дома ви.  Ще се заредите с енергия. Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили сексуалните удоволствия няма да са ви приятни.

ВЕЗНИ

Промените в почивния ден, подтикнати от ретроградния Меркурий, няма да ви харесат. За съжаление трябва да се примирите с всичко, което се случва и да приемете ставащото безропотно, колкото и да ви е трудно. Не предприемайте рисковани начинания, които ще провалят целия ви ден и ще изнервят вашите колеги. Стабилизирайте позициите си и резултатите, които постигнахте сутринта. Въпреки компромисите, които правите през целия ден, вечерта ще усложните отношенията си заради действията на някой от семейството си. Сексуалните ви отношения не отговарят на очакванията ви. Чувствате се пренебрегнати и изоставени.

СКОРПИОН

Настроението ви в почивния е променливо, заради проблеми, които искате на всяка цена да разрешите. Вашите колеги са готови да ви повярват и помогнат, ако провеждате спокойно разговорите си с тях.  Сторете го и успехът е с вас. Не ви съветвам да пътувате, защото сте разсеяни, напрегнати и нервни и ако сте зад волана рискувате проблеми, защото сте в противоречие на изискванията на ретроградния Меркурий. Сутринта сте заети, но мобилният ви постоянно звъни. До обед не са изключени разправи с интимната половинка, които ще създадат напрежение в отношенията ви. Дарете романтични мигове на любимите си, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Изненадата ви в почивния ден са интересни запознанства. Заредени с добро настроение ще осъзнаете, че трудностите са преодолими. Вървете уверено към целта си. Денят не позволява договаряне на съвместен бизнес и подписване на финансови документи. Не допускайте разходи, които могат да доведат до личните ви загуби, защото Меркурий е  ретрограден. Сутринта сте се скарали с половинките си. Ако не сте се сдобрили на мига, вечерта продължете разговорите у дома, но за да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори, защото вярвате, че ще задоволите нараненото си его.

КОЗИРОГ

Трудностите на работното място в този почивен ден са породени от грешки на колегите ви, но засягат и вашата работа. Ще се справите, ако проявите нужното търпение и се задълбочите в работата си. Идеите ви ще бъдат подкрепени. Приемете предложената помощ. Не се захващайте с новите си задачи в този ден, ако не са спешни и със срокове, които трябва да спазите, особено при изискванията на ретроградния Меркурий. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си с поведение, което ги е наранило, или с погрешно и не на място изречени критични забележки. Бъдете търпеливи и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако на партньора ви липсва желание.

ВОДОЛЕЙ

На работното място не допускайте финансови загуби, защото днешният почивен ден ви обещава само и единствено материални успехи, които са от значение. Бъдете отговорни към себе си и не проявявайте доверчивост. Късметът може да ви изневери. Измамниците ви дебнат, ако пазарувате в голям магазин. Предпазвайте от кражби и не изпадайте в противоречие с ретроградния Меркурий. В личният ви живот всичко се развива според вашите мечти, желания и очаквания, мили дами. Денят позволява обявяване на годежа ви, въпреки намесата и несъгласието на вашите роднини. Сексуалните удоволствия ще да завършат с разочарование, ако сте семейни и сте изневерили. 

РИБИ

Преценете реалните си професионални възможности в почивния ден и не надскачайте себе си. Не отлагайте изпълнението на текущите си служебни задачи. Начинанията не само са успешни, а и ще ви донесат признанието, към което се стремите от месеци. Вникнете в идеите на колегите си, заради повелята на ретроградния Меркурий, за да не усложните ненужно отношенията си. Имате нужда от подкрепата и на близките си, които са ви подготвили романтична вечеря, но вие нямате настроение. Не реагирайте емоционално, ако отказват да изслушат проблемите ви. Сексуалните удоволствия са желани. Не ги пропускайте! Ще се разтоварите от напрегнатия ден.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп