Хороскопът на Алена: Изпитания за Везните, напрежение за Скорпионите

ОВЕН

Не се вживявайте в опитите да ви въвлекат с поредните семейните разправии, породени от роднински свади и имотни делби, с които ви занимават в този ден. Бъдете внимателни при среща с делови партньори. Предложение да се включите в нов бизнес изисква да сте предпазливи, за да не се окажете  губещи. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимия. Докажете му, че чувствата му са споделени. Не проявявайте агресия в леглото.

ТЕЛЕЦ 

Не се изкушавайте да се намесвате в разговори, свързани с интриги, сриващи нечий авторитет, дори и да ви впечатлява нечия наглост и непочтеност. По-добре е да сте дистанцирани. Намесите ли се ще си спечелите неприятели. Деловите срещи няма да ви донесат успех. Разсеяни сте и е по-добре да не прекалявате с натоварването на работното място. Денят е идеален за създаване на семейство. Ако вече сте семейни, обърнете внимание на брачните си партньори и бъдете с тях вечерта. 

БЛИЗНАЦИ

Откажете се от планираното пътуване, защото ще си развалите настроението. Причината са капризите на вашите близки. На работното място не спорете заядливо с вашите колеги. Използвайте възможността за запознанства и пътуване извън страната, които неочаквано ще ви разкрият нови възможности за професионална изява. Вечерта романтична среща ще ви помогне да си възвърнете чувствата на любимите ви хора. Денят е неблагоприятен за сключване на брак. Отдайте се на чувствата си.

РАК

За съжаление няма да ви подминат трудностите, колкото и да се надявате, особено ако харчите неразумно парите си. На работното си място се заредете с търпение. Вместо да се инатите и да бъдете нервни и избухливи, проявете нужната активност, за да отхвърлите задачите си и вечерта да се отдадете на почивка. Заемете се и със семейните си задължения. Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с нежеланието на брачната или интимната ви половинка да прояви разбиране към желанията ви. 

ЛЪВ

Пред вас е един спокоен и отреден за активна работа ден. Не се изкушавайте за пътувате. Предприемете промени само ако целите ви за постижими. Ако заемате ръководна позиция не мислете, че днес имате право да изисквате от служителите си на работят повече от допустимото. Чувствата ви личат от разстояние. Готови сте на всичко, за да ви отговорят със същите чувства, но трябва да сте искрени и неподправени в поведението си. Очаквате при първата среща да се отдадете на интимни преживявания. 

ДЕВА

Най-добре е, стига да имате възможност, да работите у дома, защото сте податливи на здравословни проблеми и настинки. Тези от вас, които са длъжни да отидат на работното си място, да са предпазливи. Жънете успехи, които дразнят неприятелите ви. Ще се опитат да ви злепоставят. Не пътувайте. Любовта ще ви помогне да излекувате всички стари душевни рани, ако я съхраните. Решите ли да избързате с разговори и изясняване на отношенията, ще си създадете сериозни проблеми.

ВЕЗНИ

През целия ден сте подложени на изпитания както у дома, така и на вашето работно място. Близките ви постоянно ви засипват с невъзможни искания, които ви изнервят и депресират. Заредете се с добро настроение. Стабилизирайте постигнатото до момента и забравете за начинанията в този ден. Чувствата ви са споделени, но съмнението, че ви изневеряват все още не е изчезнало напълно. По-добре повярвайте на партньорите си. Сексът с любимите ви хора със сигурност е гаранция за добро настроение.

СКОРПИОН

Забравете намерението си да пътувате с вашите близки, защото сте уморени, а и деня е работен. Напрежението ви вреди и на здравето и на самочувствието. На вашето работно място бъдете умерено активни. Бъдете предпазливи при делови разговори и срещи, ако се налага да ги провеждате в този ден, защото сте разсеяни. След работа сте планирали почивка. Вечерта се усамотете и се вгледайте в себе си. Несемейните жени днес може да срещнат любовта на живота си. Не бива да пропуснете сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

От една страна сте заети със служебни задачи, а от друга искате да си дадете още почивка, но това е възможно едва след края на работния ден. Трудно е след отмората предишните дни да се съсредоточите в задълженията си. Избегнете допълнителното напрежение. На работното си място за ваша изненада ще жънете успех. Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните жени могат да срещнат своята голяма любов и да бъде щастливи. Ако сте семейни сексът ще ви зареди със сили. 

КОЗИРОГ

Денят е напрегнат, натоварен с много работа, но ви носи положителни емоции, ако избегнете срещите с приятели и роднини, които са предимно ваши дразнители. Ако се налага да се заемете с нови задачи, не мърморете, а си наложете спокойствие и бъдете отговорни. Обсъдете с вашите колеги новите си делови идеи, без да поставяте тяхното начало. Щастието е кацнало на рамото ви. Уловете мига, ако не сте семейни, защото любовта е до вас. Трябва само да протегнете ръка и ще забравите самотата. 

ВОДОЛЕЙ

Позволете си един ден усамотение след почивните дни, особено ако сте успели да си вземете отпуск се отдайте на хобито си и на приятни мигове с най-близките си хора. Очаквайте новина за приходи. Оптимистичното ви настроение ще ви помогне бързо да преодолеете трудностите. Нова любовна връзка ще ви създаде проблеми, ако не сте приключили със старата или сте семейни. Не се впускайте в изневери. Ако още днес или вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите. 

РИБИ

Денят е изпълнен с работа, която е свързана предимно със семейството и с покупки на трайни хранителни продукти. Успешното приключване на служебни задачи ви носи признание.  На работното място бъдете перфектни, ако искате да получите заслужено повишение. Бизнесмените да не уговарят инвестиции. Подвластни сте изцяло на емоцията. Без да искате можете да нараните интимния си партньор. Любовта ви не е достатъчна. Дарете романтични мигове на любимия, за да изживеете незабравими сексуални наслади. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп