Хороскопът на Алена: Импулсивни действия блокират пътя на Овните, Телците да запазят спокойствие

ОВЕН

Денят е почивен и празничен. Импулсивните действия от ваша страна са гаранция за непредвидими последствия, които могат да блокират пътя ви. Не разширявайте дейността си, ако не сте обмислили идеите си и не сте финансово стабилни. Предложенията на ваши колеги да се включите в съдружие са във ваша вреда, защото изобщо не сте планирали допълнителни инвестиции. Отдайте се на романтични срещи в този ден и създайте хармонията, която така отдавна ви липсва, а днес вие имате тази възможност. Ще постигнете съгласие, ще си възвърнете любовта на интимния партньор и сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Емоцията в почивния и празничен ден ви носи неприятности на работното място. Склонни сте да се карате с колегите си за незначителни грешки, каквито и вие често допускате. Запазете спокойствие. Спестете си нерви и безпричинни конфликти с вашите колеги, които се чудят какво ви е подтикнало, за да се държите неприязнено с тях и да проявявате недоверие. За да не загубите любимия си, сте готови да се промените, но трябва да го направите искрено. Вечерта не проваляйте романтична среща, която ще ви зареди с нови сили и приятни сексуални изживявания. 

БЛИЗНАЦИ

Не водете делови разговори  в почивния и празничен ден  и не позволявайте на ваши делови партньори да ви убедят да се включите в рисковани начинания, само за да не си развалят планираната почивка. Поискайте доказателство, че и те ще инвестират и че вашия дял не е най-голям. Не бързайте с взимането на крайни делови решения подтиквани от емоцията, за да не си навредите. Семейни проблеми с роднини ще ви извадят от равновесие. Оценете трезво ситуацията и намерете вярното решение. След като се приберете у дома, можете да се отдадете на чувствата си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс.

РАК

В почивния и празничен ден обмислете и се подгответе за предстоящи срещи с ръководството и с държавни институции, свързани с работата ви. Ако сте уговорили делови срещи ги проведете до обед в този ден. Не взимайте прибързани решения заради възможни грешки и неуспехи. Всички делови проблеми ще се разрешат, ако сте предвидливи и тактични. Отношенията в семейството ви са хармонични. Влюбените жени да не планират брак в този ден. При семейните жени изневярата е причина за проблеми в семейството. Не вярват на чувствата ви и не са готови за секс.

ЛЪВ

Ако работите в сферата на услугите в почивния и празничен ден се налага да предприемете промени на работното място. Не отказвайте допълнителна работа защото е пряко свързана с бъдещите ви успехи. Не е изключено да ви донесе добри приходи. Без колебание проведете всички важни делови разговори до обед. Успехът може да ви изневери, ако не прецените добре новите си познати. При срещи и запознанства бъдете сдържани и  тактични. Ще си спестите проблеми в личния живот. Семейните и щастливо влюбените ще изживеят незабравими романтични и сексуални мигове.

ДЕВА 

Разчитайте на себе си и не очаквайте помощ на работното място в този почивен и празничен ден. Може да ви поднесат погрешна информация, за да ви провалят, а вие да разберете, когато не можете да реагирате. Внимавайте с новите запознанства и не се доверявайте на първият срещнат. Тези от вас, които обичат да разказват за себе си на чашка,  да се предпазват от излишни приказки, които след време може да съсипят кариерата им. Възможни са проблеми в семейството и сцени на ревност. Партньора ви е извън себе си, заради вашето поведение и отсъствие от дома. Романтичната вечеря може и да ви сдобри след разправията и да завърши с интимни удоволствия. 

ВЕЗНИ

Не пропускайте в почивния и празничен ден да обмислите възможностите, позволяващи ви да започнете нова работа. За съжаление сте във властта на емоцията и преценката ви е объркана. Предпазвайте се от грешки на работното място. Ако разчитате на късмета си, рискувате да се провалите. Разрешете проблемите като осъзнаете и своите лични пропуски. За да сте в хармония със себе си и с любимите си хора, трябва да докажете, че сте готови на компромиси и не изисквате това само от половинката си. Усамотете се и се отдайте на чувствата си и на интимни преживявания.

СКОРПИОН

Разрешете бързо, ако може още днес, въпреки че деня е почивен и празничен, деловите проблеми, които ви блокират. Разчитайте на себе си, но се вслушвайте и в гласът на интуицията си. Деловите разговори са успешни. Познанствата ви няма да са малко, но бъдете предпазливи и ги преценявайте добре, за да избегнете разочарованията, дебнещи ви в омаята от постигнатия успех. Бъдете предпазливи с новите запознанства, мили жени, за да не предизвикате нечия ревност. Любовта и секса са различни неща. Ако вашата интимен партньор не е съгласен на сексуални изживявания тази вечер, по-добре се съобразете с желанието му. 

СТРЕЛЕЦ

Ще се справите с новите си служебни задачи, въпреки че деня е почивен и празничен, но с повече усилия. Не търсете помощ, а надмогнете сами с трудностите. Разчитайте на на собствените си знания и умения. Ако сте решили да се заемете с допълнителна работа, преценете дали няма да навредите на професионалните си отношения. Проявете сдържаност в чувствата и защитете себе си пред любимите си хора, които се съмняват във верността ви. Докажете им, че грешат. Проявете сдържаност и в леглото. Не пропускайте да сте нежни, ако искате сексът да ви достави наслада. 

КОЗИРОГ

В почивния и празничен ден се въздържайте от взимане на важни решения и от активна работа, продиктувана от желанието ви да се докажете пред новите си колеги. Ще ви оценят и без упорство от ваша страна. Не уговаряйте срещи до обед. По-добре е до края на деня да поставите черта под старите задачи. Възможни са непредвидени разходи или загуби. С неприятностите в семейството си ще се справите с помощта на близките си. Вечерта заведете любимите си хора на ресторант. Не пропускайте сексуалните изживявания. Не изневерявайте! И най-влюбените партньори няма да ви простят залитането встрани. 

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте отношенията и позициите си на работното място, въпреки че деня е почивен и празничен. Напрежението ще бъде голямо, заради новина, която ще ви подтикне да сте дейни, но и ще ви изнерви, ако не сте внимателни или не е по силите ви. Възприемайте спокойно неприятностите, предизвикани от ваши завистливи колеги, които имат намерение да ви попречат да постигнете целите си. Няма да липсват проблеми и в личните ви отношения. Постарайте се да изгладите недоразуменията с любимите си хора. Семейните са склонни към изневери и сексуални контакти веднага след запознанство в този ден. Проблемите им са сигурни.

РИБИ

В почивния и празничен ден отложете обмислянето на важните делови решения. Използвайте времето си, за да анализирате грешките си и поведението си и да избегнете бъдещи професионални недоразумения. Обмислете още веднъж намерението си да провеждате през следващата седмица делови срещи и да уговаряте кредити, защото може да не сте подготвени. Не съсипвайте хармоничните отношения с близките си, само защото говорите без да мислите. Откажете се от сексуалните удоволствия и се постарайте да възстановите хармонията в отношенията си с такт и търпение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп