Хороскопът на Алена: Критични думи печелят врагове на Овните, Телците да очакват романтично запознанство

ОВЕН

От вас се изисква да премълчавате, да не сте язвителни, да сте толерантни и търпеливи, защото изречените критични думи ще ви спечелят врагове. Не сте убедени в правотата на вашите колеги. Разговорите на вашето работното място и в компанията на вашите делови партньори е добре да провеждате, като повече ги изслушвате и по-малко говорите. Несемейните жени да очакват романтично запознанство, което може да се превърне в сериозна връзка. Семейните да не изневеряват. Вечерта ще изживеете приятни романтични мигове. Не се опитвайте да оправдаете закъснението си със заетост, защото ще се лишите от секс

ТЕЛЕЦ

Денят е неблагоприятен за запознанства, защото сте готови да споделите какво планирате. След това се сърдете на себе си, че сте се провалили или че са ви измамили, въпреки че успехът е с вас. Не рискувайте и се съобразявайте с обстоятелствата. На работното място се заемете с рутинните си задължения. Очаквайте романтично запознанство. Партньорите, които силно ви привличат, са се дистанцирали заради силното ви желание да ги обсебвате, но отказвате да осъзнаете този факт и да се промените. Докажете на партньора си, че уважавате желанията му, ако искате да изживеете сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Не поставяйте ново начало, ако не е планирано. Програмата ви е претоварена, липсва ви почивка. Общуването и новите запознанства ви носят разочарования, защото сте доверчиви. Възможни са проблеми с вашите приятели. Емоционалната ви нестабилност няма да помогне за създаване на добри интимни отношения. Радвате се на вниманието на ваш чаровен колега. Не бързайте да приемете поканата за обяд. Отложете романтичната среща за вечерта, но само ако не сте обвързани. Не проявявайте емоция и не взимайте импулсивни решения за сексуални удоволствия. 

РАК

Заради лични проблеми ви се иска да мъстите и ако е възможно да сринете света, защото по ваше мнение сте неоценени и нарочно ви потискат и в личния живот и на работното място. Това е плод на вашата фантазия. Сами се лишавате от възможността да получите заслуженото признание. Трудностите са преодолими с малко повече търпение и упоритост от ваша страна. Днес ще осъзнаете, че сте се отдалечили от любимия си, а това вреди на отношенията ви. Вечерта бъдете с , стига да имате потребност от тази ваша връзка. Ако сте семейни сексуалният ви живот е нередовен, а това пречи на доброто ви самочувствие. Направете всичко възможно да не пропускате сексуалните мигове. 

ЛЪВ

Бъдете сдържани и ограничете общуването. Промените са много, но има и неприятни. Някои от тях не са по ваше желание, въпреки че сте длъжни да се подчините. На работното място сте се изнервили още от сутринта, без да сте наясно точно каква е причината, за да я отстраните. До края на деня ще имате яснота. След работа ви се иска да се отдадете на романтична среща, но чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако сте готови за тях и особено ако имате до себе си партньор, който отговаря на вашия темперамент и на желанията ви. 

ДЕВА

Бъдете въздържани в поведението си. От вас зависи да избегнете финансовите загуби, които днес ще сринат самочувствието ви. Не рискувайте. Откажете се от желанието си да се захващате с проекти или начинания, изискващи големи инвестиции. Отнасяйте се критично към собствените си възможности си и се приспособявайте към новите обстоятелства. Ако се влюбите в неподходящ партньор, грешката може да ви донесе страдания през целия живот. Трудно ще прекратите започналата днес връзка. Сексуалните ви отношения са подложени на изпитание, ако сте семейни, мили жени. 

ВЕЗНИ

Пригответе се за трудности, които са породени от поведението на непознати хора. Ще се справите успешно и ще блеснете с възможностите си. Пазете се да не станете отново жертва на сплетни и интриги. На работното място сте в стихията си и нищо не може да попречи на успехите ви. Избегнете влошаване на семейните отношения заради намесата на ваши роднини, които от година ви досаждат със съветите си и нервното напрежение ви поболява. Не прекалявайте с претенциите към  към любимия си. Когато се приберете пригответе романтична вечеря и се отдайте на желани сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

В този ден сте прекалено чувствителни. Без причина ви дразни всичко, което не е по вашия вкус. Дали сте политици, служители на държавна работа или имате ваш бизнес, все нещо не е както очаквате. Концентрирайте силите си в активна работа и с разума си преценете кои са доходните възможности, за да избегнете загубите. Имате потенциал, на който могат да ви завидят. Прекаленото вглеждане в недостатъците на любимия не ви е от полза, защото няма идеални хора. Можете да се обречете на самота. Не бива да критикувате партньора си в най-интимния момент. Сексът няма да ви създаде наслада. 

СТРЕЛЕЦ

Денят не е благоприятен за делови срещи и разговори заради вашата чувствителност. Бъдете внимателни към новите запознанства както в деловите така и в личните отношения. Уважавайте качествата на партньорите си. На работното място сте отпуснати и няма да ви се работи, защото не искате да коригирате грешките си. Семейните жени да очакват проблеми. Ако не сте семейни и имате запознанство, не бързайте да се влюбвате от първата среща. Не се опитвайте да преодолеете проблемите, като приласкаете любимите си в леглото- може да нямат желание за секс.

КОЗИРОГ

Не проявявайте прекалена активност, за да не си навредите на здравето и на отношенията с вашите близки. Бъдете сдържани. От вашето поведение зависят финансовите ви успехи. Внимавайте с думите си и не разчитайте на късмет. Бизнес-отношенията с новите ви партньори са коректни, но не бързайте да се доверявате изцяло и да споделяте плановете си, за да не се разочаровате. Жените да не пропускат възможността за запознанство и за романтични приключения. Чарът ви покорява мъжете и може да се превърне в началото на изневяра. Склонни сте да се впускате в преживявания с различни партньори. 

ВОДОЛЕЙ

Изцяло сте подвластни на емоцията, която блокира добрите ви изяви и възможността да поднесете вашите идеи. От вашата сдържаност  и премълчаване на вашите цели и планове зависи днешният ви финансов успех. На работното място се справяте, ако сте концентрирани и упорити, но не и ако сте разпилени и  доверчиви. Бъдете мнителни при предложение за съдружие, което може да се окаже поредния опит да ви навредят. Отдалечили сте любимия си и страдате, защото се чувствате самотни. Направете крачката към изясняване на отношенията, особено ако виновните сте вие, мили дами. Не пропускайте да се извините.

РИБИ

Трудно ви е да промените създадената сложна обстановка сред вашите колеги, въпреки желанието ви да се намесите в спора им. Намалете активността си на работното си място и не се натоварвайте с нови задачи. Задълбочете се в служебните си задължения. Посветете се на творчество и оправете отношенията с колегите си. Очакват ви усложнения с любимите ви, които могат да доведат до пълен разрив на разклатените отношения, заради изневяра от ваша страна. Ако сте семейни, сексът ще ви донесе наслада. Несемейните жени, които имат среща с нов партньор, да не избързват, ако не са уверени в чувствата си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп