Хороскопът на Алена: Лъвовете да гонят своите цели, небивал успех очаква Девите

ОВЕН

Ще се разочаровате от некоректното поведение на ваш колега, който е получавал помощ от вас, а сега се опитва да ви злепостави. През следващата седмица имате насрочени разговори в банкова институция, за да преговаряте за финансиране на ваш проект. Успехът е на ваша страна, ако се подготвите и бъдете уверени в думите си. Коригирайте грешките си. Не пречупвайте чувствата си през материалните си стремежи, защото ще обидите и отдалечите интимните си партньори. Ако сексуалното удоволствие е с цел да получите нещо, приемете, че ще сексът с партньора ви няма да му достави удоволствие. 

ТЕЛЕЦ

Денят ви е наситен с работа, с уреждане на пътуване, с вечеря, свързана с успех на ваш колега. Бъдете отзивчиви, ако някой търси помощта ви. Отнасяйте се внимателно към предложенията за съвместна работа. Ще ви донесат покана за събитие през следващите дни. Преценете дали си струва да отидете ако струпването на хора не отговаря на наложените правила за съхраняване на вашето здраве. Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Рискувате да отблъснете любимите си хора. Стремежът ви да вкарате непременно интимния си партньор в леглото, за да докажете колко сте сексапилни, е във ваша вреда.

БЛИЗНАЦИ

Отменете деловите срещи и не провеждайте разговори с вашите колеги, ако целите да докажете пропуските им, пък и времето на наложената карантина изисква да не сте заядливи. Заемете се с преките си професионални отговорности и с творческа работа. Необходимостта да получите на всяка цена признание, ще ви създаде много проблеми. Неочаквана разправия в семейството ви ще се превърне в скандал с размяна на взаимни обиди, които ще наранят и вас и партньора ви. Естествено е чувствата ви да охладнеят. Не се надявайте на сдобряване в леглото, както се случва често в семейството ви. По-добре се откажете от секса. 

РАК

Днес сте напрегнати заради спешни задачи на работното място, особено ако работите в дома си. Не се занимавайте със странични проблеми и не позволявайте на вашите колеги да ви прекъсват и разсейват. В никакъв случай не жертвайте кариерата си заради нечии претенции. Не спорете заядливо, ако нещо при изпълнението на вашите служебни задачи не ви харесва. Възможни са емоционални изблици, скандали с любимия човек и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, защото се чувствате пренебрегнати и рядко се отдавате на интимни мигове, заради тлеещата у вас безпричинна обида. 

ЛЪВ

Не допускайте вашата наивност да се превърне в причина да ви използват за чужда кауза. Гонете своите цели и директно и отказвайте да се съобразите с исканията на вашите колеги. Бизнесмени и финансисти ще се справят отлично със задачите си, ако са взели работа у дома. Внимавайте да не нагрубите подчинените си, налагайки мнението си и нови правила на поведение. Не бива да искате от партньора си повече от това, което може да ви даде. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си и да се съобразите с желанията на половинката си в леглото.

ДЕВА

Планирайте внимателно разходите си, за да не нарушите финансовия баланс на вашата фирма, ако се налага да плащате за лечение на ваши подчинени. Очаква ви небивал успех на работното място, ако надмогнете егото си и съумеете да се възползвате от помощта на вашите колеги. Не отлагайте деловите си срещи дори и да не сте уверени в себе си. Вечерта е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачния си партньор в чувствата си. Днес не сте в настроение за сексуални удоволствия, но именно те ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението. 

ВЕЗНИ

Предстои ви да вземете решение, свързано с желанието ви да промените работното си място, но ви съветвам да не го правите сега. Преценете дали сте готови в този момент да поемете новите отговорности. Позволено ви е да предприемете важни промени в живота си, които сте планирали, но не и импулсивни заради ваше хрумване тази сутрин. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования. Подредете дома си. Не се сърдете, ако любимите ви хора проявят каприз и не желаят да отговорят на предложението ви за сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН 

Не се опитвайте да оправяте съсипаните отношения между вашите колеги, защото с намесата си, особено ако не са ви помолили ще загубите подкрепата на всички. По-добре запазете мълчание и се отдайте на работата си. Денят е идеален за делови срещи, както и за нови делови запознанства. Справяте се успешно със задачите си на работното място. Запознанство в романтична обстановка не е причина да градите веднага планове за съвместно бъдеще, защото не сте срещнали подходящия партньор. При семейните жени изневярата е причина за проблеми в семейството. Не вярват на чувствата ви. 

СТРЕЛЕЦ

Пред вас е успешен ден който изисква да не се отпускате, да сте активни и на работното място, но да не допускате съвети от хора, които нямат право на намеса в задълженията ви. Не пропилявайте шансовете си за обмисляне на печеливши начинания, заради прекалено дълъг размисъл. Обърнете внимание на деловите предложения. Не бъркайте любовта с привличането основано на общи интелектуални стремежи, защото след време може да се окажете обвързани с неподходящ партньор и да съжалявате, че вреди и на професионалните ви стремежи.

КОЗИРОГ

При среща с влиятелна личност  заложете на вашия чар и интелект. Потънали сте в мисли заради възникналите проблеми в личния си живот. Освободете се от тях, за да не пропилеете възможностите за професионален успех. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Подновете отношенията си с ваши делови партньори. След напрегнатия работен ден, вечерта очаквайте романтично приключение. Ще срещнете хора, сред които може да се окаже вашия спътник в живота. Не бързайте с интимните мигове.

ВОДОЛЕЙ

Подгответе се за кратко пътуване до ваши роднини вечерта или на следващи яден, но се съобразете с обстановката в държавата. Не си позволявайте забележки към вашите колеги. Ако ги предизвикате с критиката си и се впуснете в спор, ще провалите служебните си задачи. Не отказвайте предложената помощ. Работете спокойно и не създавайте конфликти. Ще сте удовлетворени от постигнатото. Напрежението през деня ще се отрази на отношенията ви в семейството и с любимите ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с тях. Не ги разочаровайте. 

РИБИ

Предпазвайте се от недобронамерени познати, които ще ви се обадят днес, за да ви искат пари. Вашите отношения с деловите партньори са отлични, но малко предпазливост не е излишна. Внимавайте да не се окажете замесени в сделка, от която ще претърпите неочаквани загуби. Не влизайте в спор с колегите си, ако са ви натоварили със спешни служебни задачи. Денят ви е напрегнат. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимите хора. Не проявявайте капризи и липса на желание да ги изслушате. Сексуалните контакти трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп