Хороскопът на Алена: Лъвовете да не дават заеми, Девите да подредят дома си

ОВЕН

Ще ви бъде трудно, защото на всяка цена сте решили да наложите мнението си и да промените живота на близките си. Съветът ми е на работното място да не спорите инатливо и заядливо с вашите колеги. Денят е добър за разговори с ръководството и с държавни организации, ако ви е необходима тяхната намеса. Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Рискувате да отблъснете любимите си хора. Стремежът ви да вкарате непременно интимния си партньор в леглото, за да докажете колко сте сексапилни, е във ваша вреда.

ТЕЛЕЦ

Денят е добър, за да осъществите планирано делово пътуване. На работното място се справяте отлично, ако решите да се заемете със служебните си задачи. Всички са готови да ви помогнат. По-добре да отложите деловите срещи свързани с инвестиции или с финансиране на ваши партньори, защото ще претърпите загуби. Неочаквана разправия в семейството ви ще се превърне в скандал с размяна на взаимни обиди, които ще наранят и вас и партньора ви. Естествено е чувствата ви да охладнеят. Не се надявайте на сдобряване в леглото, както се случва често в семейството ви. 

БЛИЗНАЦИ

Радвате се на закрилата на Съдбата, на успех и признание. Вашата добра професионална изява ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви и предложения за нова позиция на работното място. Обсъдете проблемите, които възникват. Неочаквани трудности ще ви изнервят, ако замислените идеи са свързани с рисковани действия и не срещате подкрепа. Възможни са емоционални изблици, скандали с любимия човек и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, защото се чувствате пренебрегнати и рядко се отдавате на интимни мигове, заради тлеещата у вас безпричинна обида. 

РАК

Потърсете начин да не се натоварвате с нови задачи извън рутинните си задължения. Мнозина от вас ще открият нови възможности за работа. Не бъдете прибързани и тактично посочете допуснатите грешки на вашите колеги. Вашата уникалност и проницателност непрекъснато ще учудват обкръжението ви. Не бива да искате от партньора си повече от това, което може да ви даде. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си и да се съобразите с желанията на половинката си в леглото, вместо да проявявате агресия.

ЛЪВ

Ще се сблъскате с проблеми заради хората от вашето обкръжение. Трудно ви е да приемете отношението на ваши колeги, които отказват да признаят, че сте по-добри от тях. Обичайно тяхно състояние, не се впечатлявате. На работното място се справяте както винаги успешно, въпреки трудностите. Проявете такт и бъдете отговорни към задълженията си. Не давайте заеми. Вечерта е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачния си партньор в чувствата си. Днес не сте в настроение за сексуални удоволствия, но именно те ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението. 

ДЕВА

Поставете ново начало на вашето работното място, но не сами, а заедно с вашите колеги, за да сте сигурни че ще е успешно. Обмислете какви нови възможности за изява имате. Вечерта си позволете активна почивка и се отдайте на развлечения. Пред вас се очертава възможност да размислите за преход към нов вид дейност. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования. Подредете дома си. Не се сърдете, ако любимите ви хора проявят каприз и не желаят да отговорят на предложението ви за сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Не бива да изпреварвате събитията, ако искате успехът да бъде с вас и да не търпите провал и загуби. При делови срещи и разговори се постарайте да не прекъсвате събеседника си заради вашата импулсивност и липса на такт. Очаквайте известие за печалба. Не давайте съгласие за инвестиции, за да не си създадете неприятности. Запознанство в романтична обстановка не е причина да градите веднага планове за съвместно бъдеще, защото не сте срещнали подходящия партньор. При семейните жени изневярата е причина за проблеми в семейството. Не вярват на чувствата ви. 

СКОРПИОН

Не допускайте бързо до себе си хората, с които се запознавате днес, за да си спестите разочарованията. Отношенията с колегите ви са хармонични, ако не решите да се заяждате и да спорите с тях.  Постарайте се да бъдете толерантни към мнението им. По-добре не започвайте нови задачи. Възможно е да ви споходят финансови измами заради проява на сговорчивост и доверчивост. Не бъркайте любовта с привличането основано на общи интелектуални стремежи, защото след време може да се окажете обвързани с неподходящ партньор и да съжалявате, че вреди и на професионалните ви стремежи.

СТРЕЛЕЦ

Денят е изпълнен с трудности. Съветвам ви да не допускате старите и непоправени грешки отново да вгорчат живота ви. По-добре ги отстранете и започнете работа отначало. За ваша изненада вашите делови познати са се променили. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Очаквайте приходи. След напрегнатия работен ден, вечерта очаквайте романтично приключение. Ще срещнете хора, сред които може да се окаже вашия спътник в живота. Не бързайте с интимните мигове, за да не се окаже, че не е очаквания принц от приказките и да останете разочаровани.

КОЗИРОГ

Желанието ви да промените живота си и да пътувате не може да се осъществи бързо, така че не губете времето си днес. По-добре се захванете за работа. И без това сте напрегнати и подвластни на емоцията. Възможно е усложняване на партньорските отношения на работното място. Не разчитайте на покровителството на Съдбата. Напрежението през деня ще се отрази на отношенията ви в семейството и с любимите ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с тях. Не ги разочаровайте. 

ВОДОЛЕЙ 

Справяте се със служебните си задачи, ако не разчитате на помощ или на късмета си. Отложете деловите срещи и разговори, за да не се провалите. Общуването ви днес е емоционално и затруднено. Отдалечете от живота си деловите партньори, които ви потискат и са причината, да ви липсва самочувствие. Денят ви е напрегнат. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимите хора. Не проявявайте капризи и липса на желание да ги изслушате. Сексуалните контакти трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете.

РИБИ

Не харчете част от приходите си без важна причина. Не правете големи покупки за дома или офиса и не давайте обещания за заем на ваши роднини. Ако сте щедри и реагирате веднага, те ще решат, че се отказвате от дадените пари и няма да ви ги върнат. Деловите ви контакти са затруднени заради нежелание да изслушвате хората, които ви посещават. Не пречупвайте чувствата си през материалните си стремежи, защото ще обидите и отдалечите интимните си партньори. Ако сексуалното удоволствие е с цел да получите нещо, приемете, че ще сексът с партньора ви няма да му достави удоволствие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп