Хороскопът на Алена: Лъвовете да не рискуват, Девите се справят блестящо

ОВЕН

Избягвайте агресивни реакции в отношенията с хората от професионалното си обкръжение в този  ден, след като Меркурий  е все още ретрограден. Бъдете критични към недостатъците си и не ги прикривайте. Не до там приятните занимания днес, които са ви досадни, ви носят отлични приходи и възможност да блеснете с уменията си. Разкажете на вашите близки как е минал деня ви. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите мнението си за разходите, които се очертават до края на месеца. Не се отказвайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, дори и ако се чувствате уморени. 

ТЕЛЕЦ

Проведете откровен разговор с вашите колеги и изяснете защо упорито отказват да ви подкрепят. Причината за отдалечаването им се корени в опитите ви постоянно да ги критикувате и да не хвалите тези, които видимо са по-добри и знаещи от вас. Бъдете коректни и не пестете заслужени похвали. Очаквайте приходи. Забравете начинанията още няколко дни защото Меркурий е ретрограден. Ново запознанство или среща със стари познати,  ще остави у вас спомена за разочарования и тъга и ще обтегне отношенията с интимния ви партньор. Очакванията ви може да не се оправдаят, а и да ви лишат за дълго от сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

На работното място се справяте отлично с новите си задачи и впечатлявате с успехите си. Не позволявайте да ви отклонят от поетия професионален път, само защото ви завиждат, а и Меркурий е все още ретрограден. От вашите умения и интелект зависи дали днес ще ви поканят да заемете нова професионална позиция. Каквото и да стане, не се ядосвайте. Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, дори и ако преживявате поредната криза. Не си струва да се развеждате. Не се колебайте да се съгласите на брак, ако не сте семейни и сте сигурни в чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади. 

РАК

Подкрепата, която очаквате, може да получите, ако сте достатъчно ясни в исканията си. Всичките ви професионални идеи ще бъдат подкрепени от колегите ви, ако ги поднесете без опит да наложите мнението си и се съобразите с ретроградния Меркурий. Проведете делова среща, от която зависят плановете ви за втората половина на месеца. Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши роднини, които се стремят да ви докажат, че сте създали семейство с неподходящ партньор и сега е време да се разделите. Целта им е свързана с материалните облаги, които могат да измъкнат от вас. Сексуалните ви отношения страдат заради нараненото ви его. 

ЛЪВ 

Запознанствата и срещите с ваши колеги е по-добре да отложите за другата седмица, защото провеждането им в днешния ден не е във ваша полза. При необходимост се заемете със задълженията си и не споделяйте идеите и плановете си. Рискованите начинания са забранени заради все още ретроградния Меркурий. Очаквайте важна среща с деловите си партньори. Изясняването на вашите чувства ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с любимите си или пък трайното им отдалечаване. От вашето решение зависят сексуалните ви отношения в бъдеще и дали ще се разделите окончателно с интимната си половинка. 

ДЕВА

Справяте се блестящо със задачите си. Осъществете планираното запознанство, позволяващо да развиете и задграничен бизнес, към който се стремите от години. Деловите пътувания ще ви донесат очакваните договаряния и бъдещи финансови постъпления, ако сте внимателни и не допускате да ви изнудват  при ретроградното движение на Меркурий. На несемейните жени им предстои среща, която може да се окаже с мечтания партньор. Въпреки това бракът, ако се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка. Ако сте семейни, вечерта ви съветвам да останете с близките си и да се отдадете на секс и романтика. 

ВЕЗНИ

Въпреки опитите да ви създават трудности, които очаквахте, се справяте блестящо и отново печелите завистта на вашите колеги. На проявявайте щедростта си. Професионалните ви задължения изискват да сте съсредоточени в задачите си. Подпишете или подгответе за подпис договори или финансови документи, но предпазливо, защото Меркурий е ретрограден. Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си с тази промяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след романтичната вечеря, ако останете у дома, се отдайте на интимни разговори и на сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Имате достатъчно служебни задължения, заради които днешния ден ще ви се стори непосилно тежък, а времето сякаш е спряло. Рутината ще ви помогне да се справите с трудностите. Начинанията са неуспешни. Ако имате възможност да осъществите кратко делово пътуване, сторете го следобед, но със засилено внимание заради ретроградното движение на Меркурий. Късметът не е изцяло на ваша страна, скъпи жени. В личният ви живот промените зависят само от вашите желания и активни действия. Не наранявайте близките си. И в този ден може да пренебрегнете сексуалните мигове само ако сте преуморени. 

СТРЕЛЕЦ

Заради неочакван, но при съществуваща предпоставка финансов проблем, породен и от ретроградния Меркурий, сте разколебани дали да осъществите уговорено служебно пътуване или да останете на работното  си място и да се справите със задълженията си. По-добре не пътувайте. Ваш колега със сигурност ще се съгласи да замине в командировка вместо вас. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, за да не съсипете отношенията си с вашите близки. Ако не сте допуснали разправия заради нещо, казано от вас неволно, не пропускайте сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

Ще се радвате на подкрепата на влиятелни познати и приятели. Промените са ви от полза, ако са добре обмислени. Добре би било да се концентрирате в преките си професионални задължения и да наваксате пропуснатото, въпреки ретроградния Меркурий. Устремени сте към успех и се надявате да изпълните планираните задачи. Вечерта сте уморени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с близките си. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия. Предпазвайте се от влошаване на здравословното състояние, травми и проблеми, породени от напрежението през деня. 

ВОДОЛЕЙ

До обед проведете срещите си. Следобед ще се наложи да поемете работата на ваш колега. Отложете планираното пътуване, за да завършите и вашите задължителни задачи, а и да поемете и приключите и неговите задачи. Допълнителната работа не ви дава право да мислите, че се жертвате, защото е и във ваш интерес, а и Меркурий до дни приключва ретроградното си движение. Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност от ваша страна. Не си внушавайте, че вашия интимен партньор има нова връзка и ще ви лиши от сексуални удоволствия. 

РИБИ

Предстои ви подготовка на задгранично пътуване, която можете да започнете според възможностите си, но не бива да тръгвате преди да завърши ретроградното движение на Меркурий. Успехът изисква пълното ви отдаване на работата, затова не си губете времето с безсмислени разговори. Очаквайте подобряване на вашето финансово състояние, въпреки вредите, които ви нанасят ваши неприятели, но това е ваше ежедневие, след като сте показали различни възможности от техните. В личните ви отношения ще настъпи криза. По-добре откажете вечерята с ваши колеги, но съхранете мира в семейството си. Ревността на партньора ви може да доведе до отказ да се отдадете на сексуални удоволствия, ако сте развалили отношенията си заради вашите необмислени действия.

Коментари

Задължително поле