Хороскопът на Алена: Лъвовете да не се обвързват с обещания, Девите да се заредят с оптимизъм

ОВЕН

Обзети сте от желание да постигнете целите си, въпреки че деня е почивен. Това ще доведе до противоречие с вашият вътрешен свят, който не допуска прибързани решения, но ще намерите компромиса следобед и ще се успокоите. Денят е подходящ за уговаряне на делови срещи и разговори, които ще бъдат успешни, ако ги провеждате в присъствието и на вашите колеги. Обърнете внимание на отношенията си в семейството. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите. Привлечени от сексапила на новото си завоевание не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното опиянение. 

ТЕЛЕЦ

Пазете се от проблеми заради невярна информация, поднесена ви "добронамерено" в почивния ден. Невидими пречки ще усложнят живота ви. Дръжте в идеален ред документацията си. Не се поддавайте на илюзии и бъдете внимателни по пътищата, ако сте зад волана. Контролирайте емоцията, която ви пречи най-вече в разговорите на работното място и с деловите партньори, ако се налага да ги проведете в този ден. Очакват ви разправии с близките ви заради нежеланието им да сложат в дома ви охранителна система, за да премахнете страховете си. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат възможност да изживеете сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Новото начало в почивния ден е свързано с промяна на начинът ви на живот. Ще подкрепите емоционално нестабилен ваш приятел. Променете обстановката в която работите и подредете по нов начин вашия офис. Обмислете разговор с преките си началници за делови промените на работното място, които са във ваша полза. Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали до невъзможност да общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот. 

РАК

Проведете важните делови разговори, въпреки че деня е почивен  и си създайте спокойни условия за работа. Трябва ви тишина. Всичко започнато е успешно. Не обсъждайте договори свързани с пари, особено ако се отнасят за големи суми. Денят ви е успешен, но всичко трябва да постигнете сами, като не пропускате факта, че прозорливостта е задължителна. След като се приберете от работа обърнете внимание на семейството си. Пригответе вкусна вечеря и не се колебайте да отворите бутилка с червено вино. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях. 

ЛЪВ

Доброто настроение в почивния ден ще ви помогне да се справите със задълженията си. Ще ви е трудно да изберете една от многобройните покани за вечерта, които ви отправят днес. Начинанията ще ви донесат успех. Не се обвързвайте с обещания за търговска дейност. Деловите предложения може да ви донесат загуби, ако проявите доверчивост и наивност. Ако не сте готови се нагласете за разправия заради поредната сплетня от ваши роднини. Бъдете мили, опровергайте клюките и докажете невинността си с красив букет, хубаво вино, романтична вечеря и сексуални наслади. 

ДЕВА

Трудностите няма да попречат да се изявите отлично в този почивен ден. Заредете се с оптимизъм. Срещите и разговорите са успешни. Единственото предупреждение е да не се впускате в спор, който е във ваша вреда. Не търсете начин да вините колегите си, ако сами сте причинили неприятности и на тях и на себе си. Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот. Постепенно осъзнавате грешките си, прекалената си взискателност и нетърпимост към противопоставянето на вашите близки, които са  причината за липсата на сексуален живот в последните дни.

ВЕЗНИ

Наложете си спокойствие в почивния ден и се постарайте  да промените в своя полза отношението на ръководството и да докажете, че сте готови да приемете новите предложения, ако се налага да водите разговори с тях. Не спорете и на критикувайте предложенията на колегите си. Ползата ще е и за вас.  Работата ви спори. Отложете деловите срещи, за да си спестите недоразумения. Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение.

СКОРПИОН

В почивния ден с невероятна лекота ще получите това, което ви се струваше невъзможно. Имате финансовата подкрепа на вашите близки, за да доведете докрай започнатото. Ако сте зад волана бъдете предпазливи, защото сте разсеяни и са възможни автомобилни произшествия по ваша вина. Не ви съветвам да спорите с вашите колеги заради невъзможност да наложите мнението си. Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си, дори и ако имате основание. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Работете заедно с колегите си в този почивен ден. Скоро ще върнете стореното добро. Трудностите са общи, затова с взаимна подкрепа ще се справите блестящо. Съдбата ви закриля. Имате отличната възможност да се справите блестящо с всичките си задължения, които сте планирали за днес, но ценете и знанията на околните. Вашите брачни половинки са излезли извън себе си от притеснение заради интригите, с които ги засипват доброжелатели. Докажете им че сте им верни и ги обичате с познатото им постоянство, а след това се отдайте на сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Ще се наложи в почивния ден да отделите време и да говорите с вашите близки за техни проблеми. Помощта ви е наложителна и не бива да я отказвате. Ще ви отнеме много време, но пък ще си спечелите уважението и обичта им. На работното място не оставяйте задачите си на втори план. Късметът може да ви изневери, ако решите да обещавате финансиране на нов проект. От вас зависи да проявите гъвкавост в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома. В противен случай, ако сте инатливи и несговорчиви, ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Най-сетне, въпреки че деня е почивен,  ще си вземете от вашите колеги дадените назаем пари. След това се пригответе за интересна и ползотворна делова среща. Усещате, че е време отново да намерите пътя към себе си. Възстановете равновесието и стабилността си на работното място и не позволявайте на никого да ви лиши от тях, за да живеете в пълна хармония със себе си. Семейните, въпреки заетостта им да обърнат внимание на задълженията си у дома, на партньорите и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Днес денят е почивен, нормално е да сте отпаднали и без настроение. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си. Не бързайте да постигнете нереални цели. Постарайте се да не стигате до крайности в поведението към колегите си, до излишен драматизъм и агресивни реакции. Действайте директно, като кажете мнението си честно, но и деликатно. Несемейните ще срещнат подходящата половинка в този ден. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте сигурни в чувствата си, а и, дори и ако са пламнали неочаквано, не ви гарантират, че правилно преценявате човека до себе си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп