Хороскопът на Алена: Лъвовете да подпишат финансови документи, Девите да се пазят от ненужни запознанства

ОВЕН

Въпреки емоцията, която трудно сдържате ви очакват положителни промени, гарантиращи ви успехи на работното място. Избягвайте самозаблудата и не надскачайте себе си. Коректността в отношенията с колегите ви, особено с новите, ще ви предпази от неприятности и ще затвърди  доверието им във вас. Не създавайте предпоставка за скандал с любимите си хора, заради нежеланието ви да ги заведете на ресторант, а след това да се усамотите в дома си. Създайте си добро настроение у дома, с романтична вечеря за двама, а след това не пропускайте сексуалните наслади. 

ТЕЛЕЦ

Очаквайте материални придобивки, които може да не са парични, но са ви необходими и ще ви зарадват. Заредете се с оптимизъм, каквото и да се случва около вас. Задачите си ще изпълните както трябва, ако се концентрирате в работата си. За да постигнете успех не се отвличайте с ненужни разговори с колегите. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си в леглото, по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Не проявявайте амбиция и не предприемайте професионални промени, ако не сте подготвени за неочакваности и нямате достатъчно знания. Приемете без колебание предложения за допълнителна работа, която ви носи добра печалба. Наблюдавайте ставащото, направете си правилните изводи свързани с професионалното ви развитие. Искате да живеете в хармония със себе си и с чувствата си, но се страхувате, че любимите ви хора не ги споделят. Вечерта не се надявайте на сексуални удоволствия, заради собствената си неувереност и липсата на желание за интимност. 

РАК

Денят е благоприятен за реализация на желанията ви, но с търпение, такт и умереност. Ще  работите активно, за да отхвърлите задачите си и да се заемете с начинанията, които сте планирали. Работата ви спори, ако не си внушавате сами проблеми. Имате сили и възможности да се справите с всичко. Вечерта се отдайте на семейството и на любимите си. Изживейте приятни романтични мигове. Стабилизирайте отношенията си у дома. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания. 

ЛЪВ

Изградете новите си планове, които ви обещават отлични приходи. Не споделяйте намеренията си, за да не ви навредят неприятели. На работното място не спорете с колегите си. Занимавайте се само с рутинната си работа. Подпишете вече подготвените финансови документи. Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили, защото ако не сте семейни, тя е възможност за сериозно партньорство. Влюбените могат да обявят годежа си, а семейните да се отдадат на незабравими сексуални удоволствия, дори и ако са уморени. 

ДЕВА

Пазете се от ненужни нови запознанства, дори и наложени ви насила, но водещи до инвестиции и загуба на пари. Вашите успехи зависят както от отговорното ви отношение към задълженията, които сте поели, така и от професионалното ви обкръжение. Ваш колега не е съгласен с мнението ви. Не превръщайте този факт в драма и не споделяйте изводите, които сте си направили. Любовни срещи извън семейството ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не ви съветвам да водите разговори с любимите си хора и да изяснявате отношенията си. Няма да постигнете успех. Не се надявайте на сексуални удоволствия, защото интимната ви половинка изобщо не е настроена за това. 

ВЕЗНИ

Денят е идеален за завършване на вече започната работа, която е време да отчетете. Очакват ви големи положителни промени, за част от които може да се окажете неподготвени. Време е да докажете, че сте коректни делови партньори, на които може да се разчита. Проявете инициативност на работното място и настойчивост, ако идеите ви са печеливши. Неприятностите са свързани с раздяла заради изневяра. Пазете се от клюки и интриги, създаващи допълнителни проблеми. Пазете се от сексуална връзка породена от физическо привличане, защото ако сте семейни ще доведе до раздяла. 

СКОРПИОН

Пътуванията, планирани за този ден са успешни. Очаквайте да получите най-накрая парите, които вече не се надявахте да ви върнат. Ще се наложи да се отдадете изцяло на работата си и деловите си срещи. Приходите са отлична стартова основа за стабилизиране на материалното ви положение и за осъществяване на планираните пътувания. Интимната ви половинката е на върха на щастието, защото намира именно във вас сигурността на чувствата и се освобождава от грижите и проблемите. Вечерта ще изживеете жадуваното щастие и незабравими сексуални мигове. 

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте отношенията си на работното си място, дори и да не ви се занимава с вашите заядливи колеги. Не допускайте нови грешки заради вашата разсеяност, но и заради емоцията и ината, които са породени от отправената ви заслужена критика. Не се включвайте в разправия между колеги, която не ви засяга. Не защитавайте колега, без да сте помолени за това, дори и ако ви е приятел. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимите си хора. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение са интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни - не изневерявайте. 

КОЗИРОГ

Радва ви новина за отлични приходи, но не бързайте да правите планове за покупки, още по-малко за инвестиции, особено в странични проекти. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед. Не са изключени разочарования. Денят е неблагоприятен за командировки. Не подготвяйте договори, особено ако са свързани с банкови и финансови институции, за да избегнете загубите. Не забравяйте, че вечерта сте обещали да бъдете с брачната или интимната си половинка и да отидете на ресторант или парти. След като се приберете, не бързайте да потъвате в дълбок сън, а се отдайте на сексуални мигове, особено ако имате до себе си страстен Телец. 

ВОДОЛЕЙ

Обърнете внимание на работата си и бъдете особено предвидливи. Не позволявайте да ви напуска чувството за себесъхранение. Не взимайте важни решения. В материално отношение ще постигнете мечтаните успехи, но ще си спечелите и завистта на околните. Анализът на поведението на околните и на вашето собствено ще ви предпази от грешки. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването може да е задълго. Не очаквайте взаимност в интимните отношения. Сексът няма да е желан от любимите ви хора. Не търсете сексуални партньори извън дома си. 

РИБИ

Не позволявайте емоцията да съсипе постигнатото от вас до момента. Не се вживявайте в критиката на хората около вас, особено ако ви е от полза, дори и да ви е неприятна. Приемете я с благодарност. Ако сте търговци направете ревизия.  Работещите в интелектуалната сфера се радват на успехи. Не бягайте от нови запознанства, които могат да се превърнат за несемейните в романтична връзка. Семейните да не изневеряват. Семейните могат да се отдадат на сексуални наслади, но несемейните да преценят дали са сигурни в чувствата си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп