Хороскопът на Алена: Лъвовете да се заредят със самочувствие, Девите във върхова форма

ОВЕН

Щастливи сте в личния живот, гордите сте със семейството си, но в този почивен ден сте готови да се докажете като добри професионалисти. Допълнителните задачи ви носят отлични приходи. Проведете деловите срещи и разговорите с вашите колеги, но разчитайте на себе си и на знанията си. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Проявете внимание и грижовност към вашите близки. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимния партньор и не се лишавайте от сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

Не се надявайте на впечатляващи професионални успехи, ако повечето от вашите колеги са си взели почивка, а вие също е добре да се отдадете на отмора и развлечения дори и само вечерта. Днешният почивен ден е подвластен на спокойствието, рутината, компромисите и разбирателството. Не се занимавайте с търговия, дори и ако това е ваша основна дейност и препитание. Следобед сте длъжни да се отдадете на почивка, защото вече сте на края на силите си. Опитайте се да нормализирате отношенията си с вашите половинки и да постигнете сексуална хармония. 

БЛИЗНАЦИ

В този почивен ден имате възможност да осъществите планираните срещи, но бъдете внимателни и не пропускайте нито една подробност при провеждане на разговорите с вашите партньори. От вас зависи да успявате. Очаквате да жънете резултатите от труда си, а те са впечатляващо добри. Ще пожънете и нечия завист, която трудно ще преглътнете. Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни изживявания. 

РАК

Избрали сте и в този почивен ден да работите активно. Ще спечелите от приключването на задачи, които вече сте преполовили. Завършете ги днес. Общувате с неподозирана лекота и печелите съмишленици за новите си проекти. Признанието и успехът ви са гарантирани, ако не се захващате със задачи, които не можете да свършите. Справяте се със задълженията си с упорство. Вечерта си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления предстоящ семеен празник. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Денят ви, въпреки че почивен, е уморителен, а вие сте унили. Заредете се със самочувствие, което ще ви е необходимо, особено ако без причина се чувствате отпаднали и депресирани. Товарът на работното място може да ви се стори непосилен. Няма да липсват и делови предложения, но не бързайте с отговора си. Не се ядосвайте и си наложете търпение, ако зависите от колегите си или подчинените си, а те забавят работата ви. Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимния ви партньор. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие. 

ДЕВА

Очаква ви тежък и напрегнат почивен ден, защото ще се наложи да се справите с финансови проблеми. На работното място сте във върховата си форма и нямате причина за съмнения във вашия успех. Тези от вас, които се занимават с бизнес да не превръщат материалните си стремежи в самоцел, защото може неочаквано да се провалят. По-добре не инвестирайте. Общуването с близките ви е затруднено. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади. 

ВЕЗНИ

Днешният почивен ден ви позволява да преговаряте, да дадете съгласие за разумни инвестиции, за които сте направили проверките си и сте сигурни, че няма да претърпите загуби. Сключените договори са печеливши. Бъдете естествени и не подражавайте на никого, ако искате новите ви делови партньори да ви се доверят. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо романтично приключение. Поставете успешно начало на стабилизиране най-вече на личните ви отношения и сексуалния ви живот.

СКОРПИОН

Преценили сте, че имате възможност да поставите началото на нов бизнес. Днес, въпреки че деня е почивен, е във ваша полза да обсъдите решението си с вашите адвокати на работен обяд и да подготвите необходимите документи. На всяка цена е добре да разбере кой сред новите ви делови партньори ще ви предаде в близко бъдеще. Доверявайте се на интуицията си. До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимният ви партньор ви е простил и забравете за сексуалните си фантазии.

СТРЕЛЕЦ

Днес, в почивния ден сте самоуверени и сте си поставили върхова цел, която е реална и постижима и го знаете отлично. Наясно сте защо въпреки настойчивите молби избягвате безполезните запознанства. Постъпките ви са основани на убеденост в собствената ви правота. Ако се налага да проведете делови разговор го уговорете за следобед. Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимия ви. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност.

КОЗИРОГ

В този почивен ден е във ваша полза вечерта да си почивате, но ако работите избегнете начинанията и се задълбочете в преките си служебни задължения. Усилията ви ще донесат очакваните успехи в следващите дни. Предпазвайте се от неподходящи запознанства. Общуването със специалисти във вашата професионална област ви носи полза. Създайте добра работна обстановка. Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения, скъпи жени. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лечение на хронични заболявания.

ВОДОЛЕЙ

Този почивен ден изисква от сутринта да се заредите с такт и търпение, въпреки че не ви е лесно. За да постигнете целите си, не си губете време на работното място с безсмислени занимания. Предпазвайте се от използвачи, които отдавна се стремят да ви навредят. Не е изключено да се поддадете на измамници и да инвестирате неправилно парите си. Вечерта излезте с приятна компания, но не прекалявайте с искането си да се съобразяват с вашите планове и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните жени. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачния си партньор.

РИБИ

Деловите срещи са успешни, въпреки че сте напрегнати в почивния ден. Работете без да спорите заядливо с околните и променете отношението си към вашите подчинени, ако имате свой бизнес, за да спечелите уважението им. Днес сте неуверени и неспокойни, въпреки че успехът е с вас. Не проявявайте прекалена доверчивост и бъдете сдържани в общуването. Приберете се, разкрасете се и, дори и уморени, отидете да се повеселите. Несемейните жени може на парти или по време на гостуване да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп