Хороскопът на Алена: Лъвовете осъществяват отдавна обмислен проект, Девите постигат всичко с труда си

ОВЕН

Пред вас се разкриват нови професионални възможности, налагащи да се запознаете с подходящите хора, които ще ви подкрепят. Предложенията са интересни, но ги обмислете добре. Направете оценка на вашата финансова стабилност. Бъдете тактични и умерени в действията си. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си. 

ТЕЛЕЦ

Ако сте на вашето работно място не се поддавайте на емоцията, за да не си създадете врагове. Скандалът с вашите близки е породен от факта, че сте пропуснали да изпълните дадено обещание и преди да тръгнете за работа са ви упрекнали. Ядът ви не бива да вреди на служебните ви задължения и на планираните срещи. Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта. Неподходяща покупка за дома, която не е обсъдена с вас е причина за проблема. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Предложения за допълнителна работа са причината да сте разсеяни и несговорчиви, защото не знаете как да постъпите. Приемете я без да губите време и резултатите ще ви зарадват преди края на работния ден. Не налагайте мнението си. Няма смисъл да се карате с колегите си заради ваши грешки. Вечерта се усамотете и се отдайте на вглеждане в себе си. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина. Няма защо да вините брачната си половинка за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили. 

РАК

Днес ви очакват интересни делови предложения и инвестиции, които ще ви помогнат да развиете в нова насока интелекта си и вашия бизнес. Съгласете се без колебание. Вземете решение, свързано с финансиране. На работното място сте напрегнати и разсеяни. Откажете се от бързо приключване на задачите, за да избегнете грешките. Не е изключено днес, ако не сте семейни или сериозно обвързани  да срещнете подходящата половинка. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Опознайте се. Не избързвайте със сексуалните удоволствия. 

ЛЪВ

Поставете началото на нови задачи, които ще ви помогнат при осъществяването на отдавна обмислен проект. Приходите от неговото успешно завършване са впечатляващи. Целеустремеността на работното място ще ви помогне да осъществите намеренията си и да промените живота си. Не позволявайте на емоцията да ви попречи на отношенията у дома. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на половинката си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и липса на чести сексуални контакти. 

ДЕВА

По-добре се откажете от начинанията, за да не се провалите заради нечии уж добронамерени съвети. Колкото и да искате да печелите без усилия, постигате всичко с труда си. Няма как да завършите работата си до обед. Възможни са грешки, които трудно ще поправите. По-добре не ги допускайте. Запазете спокойствие при общуването с роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да промените навиците си в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ

Стига да поискате, ще постигнете много. Въоръжете се с търпение при трудности по пътя си и се доверете на знанията и на интелекта си, като не допускате странична намеса. Ще имате затруднения в общуването. Отидете на работа в добро настроение, което е задължително условие, за да сте на ниво. Заетостта ви за пореден път ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

От умението ви да сте практични зависи по-нататъшното постигане на вашите цели. Рискувате да съсипете отношенията си с вашите колеги. Избегнете конфликтите. Справяте добре със задълженията си. Трудностите още от сутринта ще ви принудят да сте още по-отговорни и сериозни по отношение на вашите задължения. Бъдете критични към вашите недостатъци. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към половинката си заради обещана но свършена работа у дома. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е благоприятен за активна работа и делови срещи, стига да сте наясно с кого и какво ще договаряте или просто имате намерение да провеждате предварителни разговори. Плановете ви изискват да сте финансово стабилни. Не си позволявайте разговори за кредитиране, защото трудно ще върнете получените пари. Не се ядосвайте заради чуждите грешки, дори и ако вредят на работата ви. Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Дали случайно сутринта не сте пили кафе до витрината на заведението в близост до дома ви? Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на половинката или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

На работното място бъдете перфектни, ако искате да получите заслужено признание. Бизнесмените да не допускат инвестиции, за които не са готови. Може да се наложи да защитите интересите си пред вашите колегите и ръководството, ако видите, че се опитват да ви изместят от заеманата професионална позиция. Съхранете авторитета си. Предупреждавам ви през целия ден  за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси и неочаквани разправии, които които предизвиквате сами. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не се изясните. 

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте постигнатото. Активността ви е впечатляваща. През целия ден ще имате делови срещи. Липсата на подкрепа от страна на вашите колеги не бива да ви притеснява, защото и без нея ще се справите отлично с вашите задължения. Колкото по-примамливи са предложенията за нов бизнес, толкова по-внимателни трябва да бъдете. Не закъснявайте много, ако и днес сте на работа, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали вечеря в ресторант или пък сте поканили гости. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра. 

РИБИ

Не бива да сте настроени негативно към всички и да критикувате агресивно и нападателно вашите подчинени, ако не са завършили поставените задачи. Дългоочаквана вест, която ще научите при непланирано провеждане на делова среща, въпреки че не ви е приятна, е гаранция за постигането на поставената цел. Личните отношения са проблемни, но вината е ваша и не е причина вместо да решите проблемите да бягате на среща с приятели или на работното си място. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимната си половинка или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп