Хороскопът на Алена: Лъвовете подобряват материалното си състояние, Девите да не пропускат изгоден договор

ОВЕН

Без особени усилия ще се справите с най-важните си задачи набелязани за този ден. На работното място разчитайте на помощ, но преди всичко на собствените си знания и умения. Ако провеждате делови разговори, се предпазвайте от изказвания, особено от критичните, които неочаквано могат да съсипят деловите ви отношения. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си. 

ТЕЛЕЦ

Планове ви да започнете нова дейност, която обещава добри приходи ще се осъществят, ако проведете разговорите така, че да събудите доверие във вашите партньори. Не споделяйте намеренията си и резултатите от разговорите преди да сте договорили всичко, защото ще привлечете вниманието на неприятелите си. Добавете и личните си проблеми и картинката на деня ви е кристално неясна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани. 

БЛИЗНАЦИ

Трудностите са преодолими, дори и ако вие сами ги надмогвате, но изискването е да не проявявате капризи на работното място и да не рискувате. Пазете се от негативното влияние на ваши колеги. Овладейте емоцията. Откажете предложения за инвестиции, ако нямате достатъчно средства и се налага да поискате финансова помощ или кредит. Семейните са щастливи и живеят в хармония. Самотните представители на знака да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. 

РАК

Делови предложения, обещаващи ви успехи и подкрепата на влиятелни хора, са от огромно значение, за да се заредите със самочувствие. Осъществете без бавене набелязаните плановете, дори и ако изведнъж ви се прииска да ги отложите. Прекалено сте чувствителни. Емоцията ви пречи да се изявите както очакват от вас, ето защо ви съветвам да я притъпите. Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. 

ЛЪВ

Подобрете материалното си състояние със собствени сили, разчитайте на вашите умения и знания, без да разчитате на странична помощ. Успехът ви ще изненада всички. Очаквайте запознанства, които може да са ви полезни, ако имате намерение да предприемате изненадващи промени в професионално отношение. Не спорете с роднините си, които са решили да ви оженят без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема. Ако имате до себе си брачен или интимен партньор, не допускайте странична намеса в отношенията си.

ДЕВА 

Вместо да пътувате, за да избягате от проблемите се изправете смело срещу тях и ги разрешете с умели и спокойни разговори за броени часове, дори и ако се налага да водите неприятни разговори. Предприемайте промени, ако не противоречат на вашите планове за деня. Поради независещи от вас причини рискувате да пропуснете изгоден договор, затова ви съветвам да бъдете прозорливи. Ще се приберете уморени, но доволни от себе си. Останете с близките си. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Приходите ви в този ден са достатъчни, за да сте спокойни и за предстоящите празнични дни около Нова година и дори за лятната ви отпуска. Не пропускайте да направите месечния си отчет и да планирате разходите за следващия месец, без да прекалявате с инвестициите. Не се намесвайте в разправии и стабилизирайте постигнатото до момента. Ще се наложи да помогнете на ваш приятел, който се е оженил за ваша стара интимна връзка. Рискувате да предизвикате ревността на половинката си, която иска да дойде с вас. 

СКОРПИОН

Избегнете финансовите загуби като наблюдавате работата на вашите подчинени и не допускате експерименти от тяхна страна. Не отлагайте без причина деловите срещи. Концентрирайте се в задълженията си. Подложени сте на стрес на работното място, защото искате да завършите в срок всичките си задачи. Очаквайте добри приходи. Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към половинката си. 

СТРЕЛЕЦ

В материално отношение успехът ще бъде с вас заради новина за приходи, които очаквахте дълго. Признанието, което ще получите, е достоен подарък за вашите възможности. На работното място успявате като овладеете прекалената си чувствителност. Желанието ви да се противопоставяте и да спорите ви превръща във врагове за вашите колеги. До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

Сутринта сте ядосани заради проблеми в семейството, които не успяхте да избегнете. Те не са причина за разсеяността ви на работното място, ако искате да се справите със задълженията си. Имате възможност да отхвърлите  с лекота всичките си служебни задачи, но не се натоварвайте с нови, ако е възможно. Вечерта си дайте заслужена почивка. Забравете за семейните си задължения, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ви поднася възможности, за каквито отдавна мечтаете и все ви заобикаляха. Възползвайте сте от тях и направете на вашите колеги предложение за промени и финансова стабилизация. Начинанията ще бъдат успешни. Покажете на какви професионални подвизи сте способни, когато имате ясна цел и знаете как да я постигнете. Вечерта си поканете гости. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате. 

РИБИ

За пореден път сте прекалено критични, мърморите, без да обяснявате в детайли какво не ви харесва и сте се задълбочили в ненужни подробности във вашата работа до степен да отдалечите колегите си от вас. Не разчитайте на тяхната помощ. Деловите разговори са проблемни. На работното място сте разсеяни, затова се откажете от нови договорености и обсъждане на финансови въпроси. Вечерта, уморени след работния ден, си почивайте в компанията на любимите си хора. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп