Хороскопът на Алена: Лъвовете с новина за отлични приходи, Стрелците да очакват материални придобивки

ОВЕН

Пазете се от ненужни нови запознанства, дори и наложени ви насила, но водещи до инвестиции и загуба на пари. Вашите успехи зависят както от отговорното ви отношение към задълженията, които сте поели, така и от професионалното ви обкръжение. Ваш колега не е съгласен с мнението ви. Не превръщайте този факт в драма и не споделяйте изводите, които сте си направили. Запознанствата преценявайте правилно, за да не се окажете хлътнали в чувства, пламнали не на време при това свързани с неподходящ партньор. Семейните да не мъстят на партньора си с изневяра и секс с непознати партньори. 

ТЕЛЕЦ

Денят е идеален за завършване на вече започната работа, която е време да отчетете. Очакват ви големи положителни промени, за част от които може да се окажете неподготвени. Време е да докажете, че сте коректни делови партньори, на които може да се разчита. Проявете инициативност на работното място и настойчивост, ако идеите ви са печеливши. Склонни сте да вините партньора си за липсата на хармония в отношенията ви, но дали това е така, не е много ясно. Сексуалният ви живот изисква старание и от двете страни и взаимно разбиране за желанията ви в интимните мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Пътуванията, планирани за този ден са успешни. Очаквайте да получите най-накрая парите, които вече не се надявахте да ви върнат. Ще се наложи да се отдадете изцяло на работата си и деловите си срещи. Приходите са отлична стартова основа за стабилизиране на материалното ви положение и за осъществяване на планираните пътувания. Несемейните могат да постигнат много в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка, ако не се крият в очакване на чудо, а излизат сред хора и не пропускат запознанствата. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади преди да сте проверили чувствата си. 

РАК

Стабилизирайте отношенията си на работното си място, дори и да не ви се занимава с вашите заядливи колеги. Не допускайте нови грешки заради вашата разсеяност, но и заради емоцията и ината, които са породени от отправената ви заслужена критика. Не се включвайте в разправия между колеги, която не ви засяга. Не защитавайте колега, без да сте помолени за това, дори и ако ви е приятел. Разрешете проблемите, възникнали между вас и интимния ви партньор със спокоен тон. Превишили сте правата си и претенциите си и сега се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на сексуални удоволствия, след като отлично знаете къде сте сгрешили. 

ЛЪВ

Радва ви новина за отлични приходи, но не бързайте да правите планове за покупки, още по-малко за инвестиции, особено в странични проекти. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед. Не са изключени разочарования. Денят е неблагоприятен за командировки. Не подготвяйте договори, особено ако са свързани с банкови и финансови институции, за да избегнете загубите. В личния ви живот не са изключени проблеми заради дадени от вас обещания, които няма как да изпълните бързо. Ваши роднини така ще ви ядосат, че сте готови да излезете и да нощувате при приятелки, отказвайки се от сексуалните удоволствия. 

ДЕВА

Обърнете внимание на работата си и бъдете особено предвидливи. Не позволявайте да ви напуска чувството за себесъхранение. Не взимайте важни решения. В материално отношение ще постигнете мечтаните успехи, но ще си спечелите и завистта на околните. Анализът на поведението на околните и на вашето собствено ще ви предпази от грешки. В личните ви отношения, заради разправии през изминалите дни все още тлее неугаснала жарава, която може да подпали отново огъня на яростта. Отдалечили сте от себе си любимите си хора и ако не стане чудо ще си стоите наказани без секс. 

ВЕЗНИ

Не позволявайте емоцията да съсипе постигнатото от вас до момента. Не се вживявайте в критиката на хората около вас, особено ако ви е от полза, дори и да ви е неприятна. Приемете я с благодарност. Ако сте търговци направете ревизия.  Работещите в интелектуалната сфера се радват на успехи. Не пропускайте да се приберете  навреме у дома, защото сте поканени на вечеря във ваши роднини. Не се мръщете, а отидете в добро настроение. След като се приберете се отдайте на интимни разговори и сексуални наслади с любимите си.  

СКОРПИОН

Въпреки емоцията, която трудно сдържате ви очакват положителни промени, гарантиращи ви успехи на работното място. Избягвайте самозаблудата и не надскачайте себе си. Коректността в отношенията с колегите ви, особено с новите, ще ви предпази от неприятности и ще затвърди  доверието им във вас. В личните ви отношения има над какво да поработите. Създали сте предпоставка за скандал, който ще избухне неочаквано по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, партньорът ви ще спи на дивана в хола и ще трябва да забравите за интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте материални придобивки, които може да не са парични, но са ви необходими и ще ви зарадват. Заредете се с оптимизъм, каквото и да се случва около вас. Задачите си ще изпълните както трябва, ако се концентрирате в работата си. За да постигнете успех не се отвличайте с ненужни разговори с колегите. Контактите ви са много, но голяма част тях ще ви донесат разочарования заради неумение да преценявате хората, които допускате до плановете си. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се заредите със сили. 

КОЗИРОГ

Не проявявайте амбиция и не предприемайте професионални промени, ако не сте подготвени за неочакваности и нямате достатъчно знания. Приемете без колебание предложения за допълнителна работа, която ви носи добра печалба. Наблюдавайте ставащото, направете си правилните изводи свързани с професионалното ви развитие. Бъдете особено внимателни в отношенията с близките си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте уморени кажете това на партньора си. Няма да ви упрекне, ако отложите сексуалните мигове. Несемейните, но обвързани в сериозна връзка да не изневеряват.

ВОДОЛЕЙ

Денят е благоприятен за реализация на желанията ви и новите планове, но с търпение, такт и умереност. Ще  работите активно, за да отхвърлите задачите си и да се заемете с начинанията, които сте планирали. Работата ви спори, ако не си внушавате сами проблеми. Имате сили и възможности да се справите с всичко. Не са изключени проблеми в личния ви живот. Нежеланието на партньорите ви да приемат вашите виждания ви действа потискащо. Чувствате се нежелани и лишени от сексуални удоволствия, но вината е във вашето поведение. 

РИБИ

Изградете новите си планове, само ако ви обещават отлични приходи. Не споделяйте намеренията си, за да не ви навредят неприятели. На работното място не спорете с колегите си. Занимавайте се само с рутинната си работа. Подпишете вече подготвените финансови документи. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот, само защото сте решили, че не сте достатъчно чаровни и привлекателни. 

Коментари

Задължително поле