Хороскопът на Алена: Много емоции в работата на Лъвовете, успешен ден за Девите

ОВЕН

Задълбочете се и не позволявайте на никой да ви отклони от отговорностите ви. Имате възможност да започнете нови задачи около обед. Изчакайте търпеливо и завършете нещо изостанало, което би ви създало проблеми. Изпълнени сте с противоречия. Една част от тях са свързани с работата ви, а друга с факта, че сте склонни пасивно да гледате какво става около вас. Когато се приберете у дома, ако сте на работа, изяснете отношенията с интимния си партньор и се подчинете на правилата, които ви налага. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

Ще осъзнаете, че в този ден на работното ви място цари хаос и ви изнервя. Проверете отново всички разпореждания, които са ви дали и се заемете със задълженията си. Предстои ви да стабилизирате завоюваните позициите. Търговците ще жънат успех. Всичките си идеи можете да осъществите с помощта на доверени хора. Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Прекарайте вечерта в тесен семеен кръг. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Не се заблуждавайте, че са ви направили изгодно делово предложение, защото може да не е доходоносно. От сутринта се сблъсквате с трудности, породени от безпричинните ви емоционални реакции. Примирете се, че около вас има и некоректни хора. Допуснатите грешки са свързани с ваши професионални претенции и изисквания, които явно не са преценени правилно.  Бъдете отговорни към семейните си задължения, мили жени, колкото и да сте уморени след края на работния ден. Оставете се във властта на чувствата, пригответе романтична вечеря и ще изживеете незабравими сексуални мигове. 

РАК

Промените зависят от вас, но ако разчитате на разума си. Напрегнати сте, но този факт не пречи да ги превърнете в положителни. От вас се изисква да сте предвидливи, за да не хлътнете в рисковани сделки. Ядосвате се заради трудности при общуването с деловите си партньори, които са ви дали неизпълними обещания. Инатът ви може да съсипе отношенията ви с интимния партньор. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити заради интриганти, чакали удобния момент. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия!  

ЛЪВ

Очаква ви обичайната рутинна работа, но комбинирана с много емоции. Постарайте се да не са негативни, за да избегнете депресията и служебните проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Подписаните договори може и да не са печеливши, ако не сте ги прегледали внимателно. В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство, но преценете дали не носите и вие вина, скъпи дами. Ако нямате желание да продължите отношенията си, сложете край и търсете новото си щастие. Не сте доволни от интимния си живот и сексът не ви доставя удоволствие. 

ДЕВА

Предстои ви успешен и изпълнен с положителни емоции ден. Време е да докажете на колегите си, че новите ви идеи са реални и лесно осъществими, без тяхна помощ, а след като са ви отказали подкрепата си, дори и да мечтаят за бонуси, няма как да ги получат. Поднесете идеите си на ръководството и изчакайте търпеливо да ги одобрят. Поискали сте среща с ваш интимен партньор преди години, но той сега обърква живота ви. Отказът му да приключите отношенията си и заканата му да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят.

ВЕЗНИ

Налага се упорито да отстоявате възгледите си и да защитите интересите си. Сторете го, за да не измените неочаквано и без да имате време за реакция хода на събитията във ваша вреда. Очаквайте материални успехи, но ако получите пари ги съхранете. Следобед забравете за намерението си да обещавате, че влагате част от полученото в необмислени сделки, защото сте в губеща позиция. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящия партньор. Семейните са склонни на изневери, които трудно ще бъдат оправдани и наказанието ще е лишаване от секс. 

СКОРПИОН

Материалните ви успехи привличат желаещи да се срещнат с вас, но не бъдете доверчиви. Не планирайте деловите си срещи в този ден. Не взимайте важни делови решения, ако са свързани с финансиране на проекти. Не са изключени грешки на работното място, заради неправилната ви оценка доколко са надеждни партньорите ви. Компромисите от ваша страна са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост. Сексуалните ви отношения най-сетне се нормализират. 

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте трудности и конфликти, заради собствената ви невъздържаност и нежелание да приемете мнението на вашите колеги. Не проявявайте безпричинна агресия заради материалните си стремежи. Понякога се налага да отстъпите, особено когато е във ваша полза. Желанието ви за професионални успехи е зависимо от поведението ви. Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията са негативни преди всичко за вас. 

КОЗИРОГ

Засилва се стремежът ви към промени, водещи до успехи, ако не решите да се откажете да ги предприемете. Обмислете началото на нови занимания. Претоварването с непосилна работа е във ваша вреда и ще ви изложи. Прибързаността е нежелателна, особено ако е свързана с разговори за впечатляващи инвестиции. Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията. Дали ще приемете изневярата и ще простите зависи от вас.

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте отношенията си на работното място. Поемете с разума си новите отговорности в службата. При възможност пътувайте, гостувайте на приятели или колеги и проведете планираните служебни разговори. Намерението ви веднага да подпишете договорите за бъдеща дейност може да бъде причината за провал. Не са изключени грешки и в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования, ако го позволите, а след това и да страдате причината е във вас. Сексуалните ви отношения в този ден са незадоволителни и ви изнервят. 

РИБИ

Внимавайте да не пропуснете добрите възможности за финансиране и планирайте целия месец, така че да не се преуморявате, за да не се окажете на легло заради физическо изтощение. Съгласете се на предложение за сътрудничество, ако не е свързано с рисковани инвестиции. Очаквайте финансови постъпления от участието ви в голям проект. Романтично запознанство няма да ви донесат очакваното щастие, ако сте необвързани и търсите половинката си. Сексът с непознати партньори ще ви създаде проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп