Хороскопът на Алена: Ново начало за Водолеите, Рибите постигат всички цели

ОВЕН

Независимо от неприятностите с вашите роднини, които в почивни яден сякаш нарочно ви изнервят, обмислете как да подобрите финансовото си състояние и да стабилизирате живота си. Не проявявайте наивност. Трудностите на работното ви място, са преодолими с търпение и упоритост. Неизвестно защо не се чувствате в хармония със себе си и с хората от обкръжението си. Не са изключени трудности в личните отношения, свързани с нежеланието на партньора ви да прояви разбиране към проблемите ви. Естественият изход от проблемите е отказът от секс, за да не изнервите допълнително отношенията си.

ТЕЛЕЦ

Поставете началото на нови занимания, въпреки че деня е почивен, а и вие  отдавна ги подготвяте, при това сте уверени в успеха си. Не пропускайте да се обогатите с нова полезна информация. Работата ви получава висока оценка. Не взимайте прибързани решения за промени и съхранете постигнатото. Импулсивните действия ви вредят. Несемейните да очакват запознанство, което може да се окаже партньорство за цял живот. Отношенията с близките ви са хармонични. Ако запазите хармонията в отношенията си, вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия, които ще ви заредят със сили.

БЛИЗНАЦИ

Заемете се със спешни задачи на работното си място, въпреки че денят е почивен. Ако нямате знанията, по-добре не се съгласявайте, за да избегнете финансови загуби и унизителните иронични забележки. От сутринта очаквайте недоразумения, с ваши колеги, които имат претенции към вашите приходи. Не се поддавайте на техните провокации. След работа се приберете при любимия си, който ви очаква, подготвил романтична вечеря. Спокойно можете да споделите чувствата си, особено ако сте се влюбили скоро и да се отдадете на сексуални удоволствия.

РАК

Поставете началото на нови занимания. Днес, в почивния си ден, сте устремени към стабилност и имате възможност да потърсите нови начини за печалба. Служебните задачи отхвърляте с лекота. Неприятностите ще ви заобикалят. Неприятели ще се опитат да ви злепоставят. Не обръщайте внимание. След работа останете сред близките си или с любимия в уютна обстановка. Избягвайте ресторантите и шумните компании. Сексът ще ви зареди с нови сили, но не позволявайте на емоцията да доведе до агресия в леглото, която може да нарани чувствата на вашия партньор. 

ЛЪВ

Ще научите за промени на работното място, свързани с нови указания, които в почивния ден са неочаквани за вас, не ви харесват, но но ви носят полза. Нямате повод за притеснения. Задължителен е анализът на собствените грешки и пропуски, за да избегнете бъдещи затруднения. Предпазвайте се от рисковани начинания с надеждата за бърз скок към върха. Разчитайте на стабилните отношения с близките си, които ще са ви от полза, а брачната половинка ви подкрепя, което е от значение за вас. Сексуалните удоволствия ще ви доставят незабравими мигове на наслада.

ДЕВА

Увеличават заплата ви, научавате го в почивния ден, а материалните успехи ще ви главозамаят. Не си струва заради приходи от отдавна положен труд да допускате грешки на работното място, които ще ви донесат загуби. Не бързайте да харчите и не обмисляйте инвестиции. Преценете добре възможностите си и не ги надхвърляйте, за да не се провалите. Обърнете внимание на хората от семейното си и приятелското си обкръжението си. Намерете повод да изразите чувствата си. Бъдете с тези, които ви обичат, въпреки че ви липсва желание за секс и романтични преживявания. 

ВЕЗНИ

Денят е почивен и е благоприятен за поставяне на ново начало, свързано с материалното ви състояние, ако не сте зависими от други хора. Всички импулсивни начинания са обречени на неуспех. Използвайте добре своите професионални шансове, за да ви предложат повишение или по-добра позиция на работното място. Пазете се от странично влияние. Ново запознанство ще изиграе неблагоприятна роля в живота ви. Възползвайте се от чарът си. Подгответе романтична вечеря и след това се отдайте на приятни сексуални изживявания. 

СКОРПИОН

Струва ви се, че проблемите, които са възникнали във връзка с новите ви задачи, ще ви провалят, но и в почивния ви ден повод за притеснение не съществува. Липсата на активност ви вреди. Прекалено напрегнати сте и емоцията ви пречи. Ако преодолеете напрежението и не се изпокарате с колегите си, успехът е с вас. Обърнете внимание на любимите хора, които сте изолирали заради деловите си задължения. Ако искате да се усамотите с любимия, преди това се убедете, че и той изпитват желание за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не давайте израз на желанието си да блеснете с успехите си. На вашето работно място веднага се захванете с нови задачи, без да се притеснявате, че деня е почивен. Подредете ги по важност и след това направете крачката към тяхното изпълнение. Не разчитайте на подкрепата на вашите колеги. Прибързаността е забранена. Несемейните жените да очакват романтично запознанство, което може да се превърне в сериозна връзка. Семейните да не изневеряват. Вечерта очаквайте романтична среща и приятни сексуални изживявания. 

КОЗИРОГ

Поставете начало на обогатяване с нова и полезна информация, която лесно ще намерите в почивния ден. Възможно е запознанство, което ще прерасне в сериозни делови отношения и може да доведе до съдружие в бизнеса ви. Деловите разговори са успешни, ако си наложите спокойствие, не проявявате агресия и не се стремите да налагате мнението си. Внимавайте със запознанствата. Тези от вас, които още не са създали семейство вечерта може да срещнат нови хора, след които да е и мечтания партньор. Не се отдавайте на сексуални изживявания, ако не сте опознали добре партньора си.

ВОДОЛЕЙ

Денят и почивен и е добър да обмислите предстоящо ново начало, което отдавна планирате. То е нов обрат в живота ви и поемане в нова посока, която ще ви издигне на нов връх. Не бъдете прибързани в желанието си да се покачите на върха на професионалната стълбица, защото ще си спечелите подигравките и омразата на колегите си, ако решите да провеждате разговорите в този ден. Запознанствата в този ден ще ви донесат разочарование, ако се предадете във властта на нечий чар. Ако сте влюбени, но не срещате взаимност, се отдайте на интимни разговори, които могат да доведат и до незабравими сексуални мигове.

РИБИ

Ще постигнете всички свои цели, въпреки че деня е почивен и натоварен с негативни емоции за много от вас. Скоро ще получите висока оценка за възможностите си. Професионалните ви задължения изискват да сте максимално концентрирани и организирани. Обмислете най-краткия път за разрешаването на важни проблеми на работното място и коригирайте своите грешки. В състояние сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, само защото сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с любимия си заради вашите безкрайни капризи, очаквайте да ви откажат интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп