Хороскопът на Алена: Овните да бъдат снизходителни към колеги, Телците разрешават спорни въпроси

ОВЕН

Вложете творчество в работата си и ще постигнете впечатляващи резултати. Споделете новите си идеи без агресия, заради последния ден на ретроградния Меркурий. Бъдете снизходителни към вашите колеги, ако са допуснали грешка, която е поправима и не ви вреди. Имате възможност да излезете победители от поредната битка за надмощие. Може да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Денят носи за новобрачните, щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си.

ТЕЛЕЦ 

Разрешете успешно спорни въпроси с вашите делови партньори. Самоанализът е задължителен в последния ден на ретроградния Меркурий. Проверете възможностите, позволяващи ви да заведете дълго отлагано съдебно дело, свързано с финансови искове, като се срещнете с адвоката си. От значение е за вашето бъдеще. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимния си партньор към сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте приходи, изненадващи и радващи ви в последния ден на ретроградния Меркурий. Не се дразнете от предложенията за допълнителни задачи, чрез които ще помогнете на колегите си. Изпълнени сте с ентусиазъм и лесно ще постигнете целите си. Във ваша власт е да направите своя избор дали да сте активни или да се отдадете на рутината. Личните ви отношения отиват на втори план, заради нежеланието ви да приемете начина на живот, който се опитват да ви налагат, но това е част от намерението ви да създадете семейство и да сте отговорни. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. 

РАК

Не приемайте работа, свързана с чужди забавени задължения, защото Меркурий и днес е ретрограден. Откажете се от намерението да планирате бизнес с ваши приятели, които искат да се възползват от познанствата ви. Не си губете времето в празни приказки и ненужни обяснения, за да не превърнете в свой враг колегите си. На всяка цена си наложете умереност на работното място. Семейните двойки ще трябва да преразгледат отношенията си, ако не са уверени, че искат да остареят заедно и разправиите са се превърнали в постоянни скандали. По-добре е всеки да търси своето ново щастие, вместо да продължават агонията в съвместния си живот.

ЛЪВ

Направете поредния скок в интелектуалното си развитие. Работата ви спори, а начинанията са успешни по-скоро на късмет, ако сте прибързани и не се задълбочавате в задълженията си.  Затова бъдете внимателни, за да избегнете грешките. Погрижете за обогатяване с нови знания в последния ден на ретроградния Меркурий. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования заради вашето поведение и несговорчивост. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати партньори, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.

ДЕВА

Не пропускайте възможността да се издигнете в професионалната йерархия. Не очаквайте помощ от колегите си, защото са притеснени, че може да ги изместите, особено в последния ден на ретроградния Меркурий. Разчитайте на себе си, за да се справите успешно със служебните си задачи. Не очаквайте финансови постъпления, ако сте забравили да подготвите документите. Предстоят ви разправии  у дома, но все заради странични проблеми, които странно защо постоянно пресичат личния ви живот. Не са изключени проблеми с ваш роднина. Не създавайте предпоставка за скандал. Сексът ще ви зареди с нови сили и добро настроение. 

ВЕЗНИ

Начинанията са успешни, ако не сте прибързани и работите задълбочено, въпреки че и днес Меркурий е ретрограден. Не бива да сте полезни на ваши близки приятели, ако жертвата, която правите, за да им подадете ръка, е във ваша вреда. Няма да разберат от какво сте се лишили в тяхна полза и след време ще се подиграват на вашата наивност. Ако не сте семейни, мили жени, и сте срещнали любовта, днес е идеален ден да вземете решение за създаване на семейство. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

СКОРПИОН

Интересът към вас е видимо подчертан, дори и в последния ден на ретроградния Меркурий. Деловите разговори са изпълнени с въпроси за проекта, заради който сте придобили световна известност. Не ги отлагайте и обяснете начина си на работа. Работете умерено и си наложете спокойствие, за да избегнете пропуски заради невъзможност да се откъснете от мислите си за постигнатия професионален успех. Ще се наложи да помогнете на близък човек, а с това ще предизвикате ревността на партньора си, но помощта ви е важна и за вас самите. Интимните мигове трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете.

СТРЕЛЕЦ

Подгответе за неочаквани новини, които ви помагат да се решите на професионална промяна. Проблеми с колегите ви изнервят и депресират. Напразно се ядосвате, но Меркурий и днес е ретрограден. Разрешете ги с търпение и такт. Веднага след това се отдайте на активна работа, за да отхвърлите неотложните си служебни задачи. Вечерта очаквайте разправии с роднини. Не усложнявайте отношенията с любимите си, заради  закъснението ви. Ако не съхраните спокойствието си и не намерите задоволително обяснение за поведението си, се откажете от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Внимателните инвестиции ще помогнат за разрастването на вашия бизнес и ще ви предпазят от загуби, въпреки че Меркурий и днес е ретрограден. Всички покупки, без недвижимо имущество, са успешни. Ако се занимавате със собствен бизнес, приведете  в ред счетоводните си документи защото може да ви изненадат неочакваности. Търговците да са активни. Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас, но спокойно и без прибързани думи и действия. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете отговорни към изискванията си при общуване с ваши бъдещи делови партньори. Възползвайте се от възможностите, които ви дарява Съдбата, но ако инвестирате, преценявайте съществуващия риск в последния ден на ретроградния Меркурий.  Не взимайте прибързани решения за финансиране на бизнеса на ваши приятели, дори и ако се познавате добре с тях. Вечерта очаквайте романтична среща. В личният ви живот ще възникнат усложнения, заради интриги, свързани с изневяра. За пореден път трябва да се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си.

РИБИ

Очаквайте да ви натоварят със задачи, които не са гаранция, че ще увеличите приходите си, а и днес Меркурий е все още ретрограден. Не споделяйте професионалните си тайни, защото разочарованията няма да закъснеят. Бъдете внимателни, ако случайно се срещнете с делови партньори на ваши колеги, които не познавате, но сте наясно, че няма да работите с тях. Вечерта си останете у дома и създайте приятна обстановка за близките си. Обърнете внимание на децата си, поканете си гости. Не се лишавайте от приятните интимни мигове с любимите хора и от сексуалните наслади.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп