Хороскопът на Алена: Овните да не отказват помощ, Лъвовете - нови запознанства

ОВЕН

Промените на работното място ви позволяват най-накрая да завършите отдавна започнати задачи. Не отказвайте помощ, ако колегите ви я предложат. Бъдете аналитични и честни към себе си. Признавайте грешките си. Заемете се с рутинните си, макар и не особено приятни професионални задължения. Сериозни са проблемите в отношенията с любимите ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения, особено ако сте на плажа. Не правете прибързани опити за сближаване.

ТЕЛЕЦ

В този ден ще се сблъскате с трудности които сте предизвикали сами. Засиленият стремеж да съхраните материалните си придобивки ще предизвика неприязънта на околните.    Въпреки желанието ви да се заемете с новите си задачи, по-добре завършете изостаналите. Ще си спестите проблеми с ръководството. Бъдете отговорни в този ден към задълженията си у дома мили жени. Не приемайте покана за вечеря в дома на новите си познати, защото със сигурност ще завърши със секс, който ще ви накара да страдате.

БЛИЗНАЦИ

На работното място ви очакват разправии с колегите ви, въпреки че не сте ги предизвикали с нищо, но видимо са изнервени че се налага да работите активно. Не споделяйте плановете си, защото ще ви провалят заради бликналата завист. Работата няма да ви достави удоволствие, но нови познати, ще ви отворят очите за нови професионални възможности за изява. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща. След като си докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили.

РАК

Завистта на неприятели не ви оставя и в този ден, но явно още не сте привикнали и ви подтиска и пречи на ползотворната ви работа. Не е изключено влошаване на материалното ви състояние поради ваши грешки. Не отказвайте помощ от приятели и роднини. Възможни са конфликти с колегите ви. Разумните действия ще ви помогнат да ги предотвратите. Интимните ви партньори се чувстват все по-привлечени от вас. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания.

ЛЪВ

В този ден сте напрегнати и склонни към заяждане, ако сте на вашето работното място. Избягвайте новите запознанства. Неочаквани събития могат да променят професионалните ви планове. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни. Въпреки нежеланието ви отхвърлете най-важните задачи, за да ви зарадват приходи. Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност. Стремежът ви да вкарате новия си партньор в леглото, само за да докажете колко сте сексапилни, е във ваша вреда. 

ДЕВА

Ще изпитате желание да творите. Успехът е със занимаващите се производство, които ще реализират добри печалби, осолено в сферата на козметичната индустрия. Деловите предложения водят до бъдещо подписване на изгодни договори. Не надценявайте силите си и не се захващайте с работа, която ще ви натовари и притесни. Приходите може и да не ви купят здраве. Прекарайте деня сред семейството си. Не се опитвайте да налагате на любимите си хора правила на поведение и не ревнувайте. 

ВЕЗНИ

Очаквайте проблеми от сутринта в този ден заради нежеланието ви да признаете собствените си слабости и грешки и да ги отстраните, но да си мислите, че никога не грешите е във ваша вреда. Очаквайте и новина за обещани финансови постъпления. Пазете се от завистливи неприятели и колеги. Доверявайте се повече на своята интуиция на работното си място. Заради ваши залитания в извънбрачни връзки се очертават сериозни проблеми и недоразумения в семейството. Сексуалните ви отношения са съсипани.

СКОРПИОН

Откажете се от разговорите, които не водят до крайни резултати, ако сте на работното място. Работете само до обед и отхвърлете най-важните си задачи, за да избегнете критиката. На работното място се справяте добре. Отхвърлете повече от планираната работа и ще приключите работния си ден доволни от себе си. Подвластни сте на силни чувства, за които не сте подозирали. Тази е причината за изневярата ви, която ще ви създаде проблеми и ще е повод да съжалявате, че сте затръшнали вратата.

СТРЕЛЕЦ

Ако работите и днес от ранни зори, разправии на работното място са повод за раздразнение, което ще обхване колегите  и може да избухне спор и разправия. Незначителни и забравени проблеми непрекъснато ще ви напомнят за себе си. Ако не се заемете веднага с отстраняването на трудностите, след време ще ви бъде невъзможно да се справите. В състояние сте да постигнете хармония отношенията с любимите, стига да се съобразявате с техните желания. Сексуалните наслади гарнирайте с романтична вечеря.

КОЗИРОГ

В днешния ден ви съветвам да не провеждате предварителни разговори за разширяване на бизнеса или за смяна на работното си място, защото няма да получите подкрепа. Бъдете предпазливи при запознанства. Смелостта ви и търпението са единствените, които ще подпомогнат реализацията на плановете ви. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността в интимните отношения е безпричинна и може да засегнете любимите си хора. Не си позволявайте по-бурен секс, доколкото е типично за вас. 

ВОДОЛЕЙ

Имате възможност да се справите със задачите си, въпреки трудностите на работното място, които са преодолими, но са досадни и изнервящи. Щастието е кацнало на рамото ви.    Обмислете идеята си за нова работа и да привлечете нови делови партньори. От вас зависи да не пропускате подходящия момент. Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си в леглото, по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове.

РИБИ

Днес ще откриете начин, която ви позволява да работите за бързо подобряване на финансовото си положение. Избегнете бъдещ конфликт с ръководството заради прояви на    капризи, които ви врeдят в кариерното израстване. Ще се засили желанието ви да се противопоставяте на хората от деловото си обкръжение. Не изяснявайте отношенията си. Обърнете внимание на любимите си хора, които страдат от липсата на време за романтични мигове. Вечерта се приберете с любимото ви вино.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп