Хороскопът на Алена: Овните да не уговарят романтична среща, работа в съдружие носи успех на Телците

ОВЕН

Проблемите са около вас през целия ден. Ще се наложи да обновите и промените плановете си, за да се справите с успех със служебните си задължения. Начинанията са нежелателни. Въоръжете се с търпение и не критикувайте без причина. Не бързайте с решението си за инвестиции. Ще спечелите повече, ако ги отложите при все още ретроградното движение на Меркурий. Не уговаряйте романтична среща. Последствията могат да бъдат неочаквани заради желанието ви да анализирате действията и недостатъците на партньорите си и непрекъснато да ги критикувате. Не се надявайте, че ще ви простят ако сте засегнали любимите си хора и забравете за мечтаните сексуални мигове. 

ТЕЛЕЦ

Работа в съдружие ви носи успех. Не допускайте вашите съмнения да провалят плановете ви. Предпазвайте се от проблеми в деловите и личните отношения, а и ретроградния Меркурий ги забранява. Не се изненадвайте, ако се окаже, че привидно краткото сътрудничество в този ден може да се превърне в продължително делово партньорство. Близките ви ще очакват да се приберете, за да приготвите вечеря. Сторете го, за да избегнете ново напрежение. Откажете се от мечтите за сексуални удоволствия, ако не сте преодолели кризата в отношенията си. 

БЛИЗНАЦИ

Трудно ще избегнете усложненията в отношенията с вашите близки. Планирайте задачите си. Отложете деловите срещи, защото няма да са успешни. Не подготвяйте договори за финансово сътрудничество, ако сте решили да разширите бизнеса си. Сторете го следващия месец, особено при неспазени изисквания от ретроградния Меркурий. Вечерта, скъпи дами, ще ви зарадва приятна новина, свързана с личния ви живот, ако не сте семейни - ще ви се обадят за покана на вечеря. Ако сте семейни или сериозно обвързани, не пропускайте да се насладите на незабравими сексуални удоволствия.

РАК

Възможни са неочаквани материални успехи - плод на ваш продължителен труд.    Трудностите сутринта ви пречат да се справите със задълженията си, но така ретроградния Меркурий ви предпазва от грешки. Причината е и във ваши колеги, които нямат спешна работа, но постоянно ви досаждат. Не се колебайте да ги помолите да излязат. Подвластни сте на чувствата си, но все още не сте достатъчно добре подготвени да ги споделите. Този факт е причина за нервността на вашия партньор. Вечерта не пропускайте да се отпуснете в романтична обстановка и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Откажете се от начинанията и не се срещайте с хора, които умишлено ви губят времето. Не настоявайте вашите колеги на всяка цена да се съгласят с предложените от вас промени. Отложете деловите срещи, ако не сте готови с предложенията за сътрудничество и заради намесата на ретроградния Меркурий. Постигнете мечтаната финансова стабилност. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като ви разкрият. Мислите, че сте неотразими и неустоими. Това мнение не ви дава право да изневерявате, защото сексуалните удоволствия ще ви излязат през носа още тази вечер.

ДЕВА

Постарайте се да не навлизате в чужда територия, само защото искате да блеснете с професионалните си възможности. Ще се провалите и ще си спечелите неприятели сред колегите ви, които се занимават с тази част от задълженията на работното място. Намерението ви да проведете разговори за сътрудничество няма да ви донесе успех. Отложете срещите следобед в този ден заради ретроградния Меркурий. Нежеланието да разберете интимните си партньори е повод за разправии у дома, които ще ви напрегнат и изнервят. Не реагирайте прибързано и импулсивно, за да не отдалечите мечтаните сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Денят е изключително успешен за всички вас, ако разчитате на разума си и не се доверявате на странични съвети. Не се колебайте и уловете мига на успеха, за да не съжалявате, че сте го пропилели. Не се разсейвайте, а работете активно, подтикнати от ретроградния Меркурий. Справяте се не само със задълженията си, а и с всички проблеми, които възникват заради вашите колеги. Вечерта се срещнете със стари приятели. Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ще ядосате близките си и заради вашето предателство ще се развихри скандал и отказ от сексуални наслади.

СКОРПИОН

От една страна имате възможност да осъществите вашите планове. От друга страна сте ядосани заради разногласия и нежелание да приемете мнението на вашите колеги при изискванията на ретроградния Меркурий. Успехът изисква да сте тактични на работното си място и да не споделяте плановете си. Не отказвайте предложения за допълнителна работа са следващия месец. Вечерта не излизайте с приятели, ще се чувствате най-добре сред близките си и спокойствието на своя дом. Отложете поканите за гостуване. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви дарява поредната възможност за себеизява и шанс да блеснете с уменията си. Всичко започнато ви носи успех, финансова стабилност и признание. Ще валят делови предложения. Не се вживявайте в своята незаменимост, за да не се окажете през следващия месец без работа заради собствената си непредпазливост защото Меркурий е все още ретрограден. Не са изключени проблеми в личния живот, които са привидно неразрешими, но всичко зависи от вашата прозорливост. Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте уверени в чувствата си.

КОЗИРОГ

Във ваша полза е да не провеждате срещи особено при изискванията на ретроградния Меркурий. Грешките може да се окажат фатални за вашата професионална стабилност месеци преди края на годината, а ако ви уволнят    може да не намерите бързо нова работа. Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори, свързани с работата ви и подновяването на делови отношения и се приберете по-рано. Нежеланието ви да разберете партньорите си е причината за раздразнителност и агресивно поведение и ще предизвика сериозни конфликти в семейството ви. Не се поддавайте на провокациите на близките си, проявяващи ревността си, целящи да ви ядосат, за да се откажете от сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Денят ви налага умереност, търпение и спокойствие, каквото и да се случва около вас. Избягвайте да се намесвате в разправии, които не са свързани с вас самите. Преценявайте новите запознанства, като се отнасяте към тях предпазливо, особено ако не сте семейни, но не изпадайте в противоречие с ретроградния Меркурий.    Рискът от проблеми в личните отношение съществува, ако закъснеете за уговорената среща, което е станало правило в живота ви. Не се изкушавайте от инцидентен сексуален контакт, защото сте податливи на инфекции на половите органи, които трудно ще излекувате.

РИБИ

Използвайте натрупаният житейски и професионален опит, за да избегнете опитите да ви използват. Защитете интересите си. Запознанствата ще ви бъдат полезни. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си заради повелята на ретроградния Меркурий. Спокойствието в дома ви е най-доброто лекарство срещу умората. Приберете се и си почивайте. Ако имате намерение да се отдадете на интимни мигове ще останете разочаровани от себе си. Не сте във форма. По-добре си легнете рано и не си създавайте комплекси заради сексуален провал.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп