Хороскопът на Алена: Овните правят откритие, Телците на мечтано работно място

ОВЕН

Днес имате възможност да направите откритие, ако работите в изследователската сфера. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Вашите усилия ще бъдат отлично възнаградени, ако не се отпуснете и завършите задачите си в поставения срок. Възможни са разправии в семейството. Пазете се от нови контакти и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните жени да очакват предложение за брак и сексуални изживявания. В семействата без деца  може да се появи мечтаното дете.

ТЕЛЕЦ

Ще научите, че ви назначават на мечтаното ново работно място. Имате шанс да обогатите знанията си. Обмислете подобряване на материалното си състояние. Не се разпилявайте в незначителни занимания. Денят е добър за начинания, които ще ви донесат успех. Несемейните жени не трябва да очакват от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си, а влюбените да не се изкушават от предложенията за секс с непознати партньори.

БЛИЗНАЦИ

Денят е благоприятен, ако не се притесните от неочакваната потребност да предприемете промени на работното си място. Отложете срещите си, за да се справите със задълженията си. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Силните емоции заради интрига предизвикала ревността ви ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Забравете за сексуалните си фантазии. Тази вечер няма да сте обект на желание от страна на интимните си партньори.

РАК

Не взимайте прибързани и необмислени решения. Начинанията са неуспешни. По-добре завършете вече започнати задачи, за да не ви накажат с по-ниско възнаграждение за месеца. Ще получите заслужаващи вниманието ви делови предложения, но не е във ваша полза да сменяте работното си място.  Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимия. Сексът и тази вечер ще ви зареди със сили, особено ако чувствата ви са споделени и сте постигнали хармония в интимните мигове

ЛЪВ

Успехът ви е гарантиран, ако съумеете да изберете правилно момента и да убедите обкръжението си в своята правота и гарантирате успех от начинанията, които планирате. Разчитайте на интуицията си. Няма да ви липсват проблеми, свързани с предстояща покупка на недвижим имот. Бъдете внимателни и предпазливи в отношенията с близките си. Не засягайте честолюбието им, не предизвиквайте тяхната ревност. Не пропускайте да изживеете незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Поставете началото на нови занимания, свързани с бъдещите ви печалби. Установете полезни делови отношения с ваши бивши партньори. Изпълнени сте с нови сили. Материалните ви успехи са впечатляващи, но не ви позволяват да правите прибързани инвестиции. Отношенията с интимния ви партньор все още са близо до степента на замръзването, а причината е във вашето нежелание за разговори и изясняване на проблема, който ви е засегнал. Естествено е да липсва и сексуалният ви живот. 

ВЕЗНИ

В този ден ви очаква спокойствие и активност, които ви носят успехи, ако не сте прибързани и работите внимателно. Избегнете конфликтите свързани със завистта на неприятелите ви. Заемете се със задачите си на работното място. Приключете с проблемите, които изискват незабавно решение. Време е да приключите стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви. Предпазвайте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани след време от нежелана бременност.

СКОРПИОН

Много от вас ще се окажат пред важен професионален избор, който ще промени живота им. Ако имате намерение да заминавате зад граница, момента е подходящ. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност. Още веднъж преценете дали си заслужава да се включите. За съжаление ще пренесете професионалните си проблеми и в личния живот и ще изнервите любимия си. Не се сърдете, ако проявяват каприз и не желаят да отговорят на предложението ви за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

В този ден сте уверени в силите си. Засилва се желанието ви да властвате над околните, особено ако сте на ръководна позиция, но не ви съветвам да рискувате с подобно поведение. Ще си създадете проблеми в отношенията. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. Новите делови срещи ще ви донесат разочарования. Не проявявайте агресия към близките си. Вечерта си наложите спокойствие и си останете у дома. Създайте приятна обстановка и се отдайте на приятни интимни изживявания. 

КОЗИРОГ

Денят е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Срещнете се с подходящите хора и им кажете каква помощ искате от тях. Ще се изявят хората работещи в областта на изкуството. Ако създадат впечатляващи творби, ще бъдат поставени на ново професионално ниво. Вечерта можете да отидете на ресторант и си създайте приятни емоции в семейството, като не се натоварвате с готвене. След това се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Препятствията на работното място са временни и са свързани преди всичко с материалното ви състояние. Не следвайте чужди съвети, които са във ваша вреда. За да сте сигурни, че няма да ви подведат да инвестирате неправилно, се вслушвайте в интуицията си. Пазете се от чаровен човек, който се опитва да се вмъкне в живота ви и да разруши брака ви. Липсва ви хармония в сексуалните отношения. От вас зависи да я възстановите, като престанете да изневерявате.

РИБИ

Днес сте щастливи  заради неочаквани приходи. Не бързайте да ги влагате в покупки или в нова дейност. Скоро ще имате по-добри възможности и ще съжалите, че сте избързали. Стабилизирайте отношенията на работното си място, за да не се лишите от помощ при осъществяване на идеите си. Денят е благоприятен за сключване на брак. Помислете за хармонизиране на вече съществуващите семейни отношения. Дори и ако сте обидени на половинките си, намерете сили в себе си да им простите. Сексът ще ви помогне. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп