Хороскопът на Алена: Подиграват се на наивността на Овните, Телците са натрапчиво активни

ОВЕН

Не проигравайте успешното стабилизиране на постигнатото от вас до момента. Трудностите са породени от новите ви делови партньори, които не искат да работят в този ден, както очаквате. Мамят ви, подиграват ви се на наивността и се опитват да ви отнемат вашите пари и проекти. Защитите правата си без да позволявате на други хора да разговарят вместо вас. Съветът ми е ако сте семейни да не забравяте, че от вас се очаква да сте стожери и терапевти на проблемите на членовете от вашето семейство. На несемейните им предстои среща, която може да се окаже с мечтаната подходяща половинка. Въпреки това бракът, ако се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка, въпреки че лошо няма

ТЕЛЕЦ

Тези от вас, които са натрапчиво активни на работното си място, ще си спечелят неприятели. Обмисляйте внимателно действията си, за да не обидите някой от вашите колеги. Не обиждайте никого на работното място и не проявявайте ината си към вашите делови партньори. Ако спазите това изискване, успехът е с вас. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си с тази промяна след напрегнатия ден, ако вечерта отидете на ресторант.  След като се приберете или след романтичната вечеря се отдайте на интимни разговори и на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Всички, които точат зъби за ново професионално поле за изява, да не бързат, защото избора им може да се окаже погрешен, да се въоръжат с търпение и най-напред да проучат всички подробности. Днес сте амбицирани да заемете нова професионална позиция, но промените може да се окажат негативни. Късметът днес ви бяга встрани и отказва да ви подкрепи, а проблемите, създавани от интриганти са причината радостта от живота също да не е на ваша страна. В личният ви живот промените зависят само от вашите желания и активни действия. Не наранявайте близките си.

РАК

Подгответе се за рутинни и досадни служебни задължения и липса на емоции в свободното време. Ще се изнервите, заради усещането, че сте лишени от личната си свобода. Деловите срещи и запознанствата на работното място изобщо не са очакваните, а и късметлии от разговорите, които провеждате няма да сте вие. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта, само защото сте си внушили, че не ви върви или че омаловажават качествата ви. Не ги пренасяйте в дома си, за да не съсипете отношенията си с вашите близки.

ЛЪВ

Вашата емоция надхвърля позволените граници и може да се наложи да изяснявате причината за съществуващите от месеци професионални проблеми. Не мислете, че ще се случи чудо и всичките ви притеснения на работното място ще изчезнат сами. Спорът с вашите началници в този ден ви гарантира понижение или уволнение. Денят ви е натоварен, но и успешен, въпреки че вечерта сте уморени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с близките си, те не са виновни за неразположението ви. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия, споделете това със спокоен тон с партньора си. Ще ви разбере.

ДЕВА

Мечтаете да се захванете с нова дейност в следващите дни, а днес ще я обмислите до най-малките подробности. Направете крачката към ново начало, но като разчитате на своите знания и на интуицията си. Внимателно прочетете договорите, които искате да подпишете след две седмици, защото те са гаранция за бъдещата ви финансова стабилност. Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност от ваша страна само защото нещо не се случва както вие го очаквате. Не си внушавайте, че вашата интимна половинка ще ви лиши от сексуални удоволствия, защото обикновено вие сте проблемните. 

ВЕЗНИ

Във ваши ръце е възможността да направите крачката към осъществяване на вашите идеи и да поставите началото на нови задачи. Късметът е на ваша страна, а общуването е полезно за вас. Предстои ви изключително успешен ден. Не се изненадвайте, ако ваши стари познати внезапно се появят отново в живота ви. Не бързайте да им се доверявате. В личните ви отношения ще настъпи криза. По-добре откажете вечерята с ваши колеги, но съхранете мира в семейството си. Не се отказвайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, дори и ако се чувствате уморени. 

СКОРПИОН

В деловата сфера разчитайте на рутината. Успехът е с вас. Бъдете внимателни при създаването на нови делови партньорства, за да избегнете бъдещите проблеми. Не е във ваша полза да разказвате за предстоящите си срещи и начинания, особено ако ще поставите началото им преди края на месеца. Разкажете на вашите близки как е минал деня ви и обсъдете идеите им и вашите за празниците в края на декември, ако имате намерение да пътувате. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите мнението си за разходите, които се очертават в края на годината. 

СТРЕЛЕЦ

Опитват се да ви подчинят на волята на вашите началници, но те няма как да властват над вас. Искате да постигнете важна цел и ще успеете, въпреки тяхното противопоставяне. Въпреки нахалството на вашите колеги и опитите да ви отклонят от избраната от вас посока, успехът е с вас и няма да ви изостави. Ново запознанство или среща със стари познати,  ще остави у вас спомена за разочарования и тъга и ще обтегне отношенията с интимната ви половинка. Ако сте семейни, ще се случи същото, което може да доведе до раздяла, а вие не искате това.

КОЗИРОГ

Чувствате се уморени, но е добре да се трудите активно, да сте дейни поне до обед. Заемете с текущите си служебни задачи, но само ако сте отхвърлили спешните. На работното място ви изненадват с допълнителни задължения, които скандализират и вашите колеги. Не се ядосвайте, защото следобед ще си почивате в приятна компания. Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, дори и ако преживявате поредната криза. ще излезете достойно от нея, особено ако причината е странична. Не си струва да оставате самотни и нещастни преди края на годината. 

ВОДОЛЕЙ

Овладейте вашето нетърпение и се задълбочете в служебните си задължения. Денят ви носи успех, приходи и интересни срещи, а за мнозина и романтична вечеря. Днес имате възможност да получите подкрепа на идеите си не само от вашите колеги, а и при среща с влиятелни хора, които са оценили знанията ви. Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши роднини, които се стремят да ви докажат, че сте създали семейство с неподходящ партньор и сега е време да се разделите. Целта им е свързана с материалните облаги, които могат да измъкнат от вас, но смятат, че партньорът ви им пречи. 

РИБИ 

Странна отпадналост е причината да изостанете със задачите си днес, но сте в състояние да я надмогнете. Не се депресирайте, а осъзнайте, че ще се справите с всичко планирано заради добрите условия за работа. Начинанията са успешни. Когато провеждате делови разговор се постарайте да бъдете убедителни и да не противоречите. Изясняването на вашите чувства ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с любимите си или пък трайното им отдалечаване. Семейните да са отговорни към задълженията си и да не пропускат романтиката и интимните мигове у дома. Направете така, че партньора ви и вашите деца да са щастливи, че ви имат.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп