Хороскопът на Алена: Приходите идват за Водолеите, досаждат с искания на Рибите

ОВЕН

Не отказвайте предложенията за допълнителна работа, ако имате знанията и силите да я завършите в рамките на този ден, дори и при ретроградното движение на Меркурий. Ще ви изненада новина свързана с неочаквано високи финансови постъпления. Не давайте заеми, защото исканията на колеги и приятели не са недобронамерени. Отговорността към постъпките ви е задължителна. Любимите ви хора не са доволни от отношението ви към тях. Променете поведението си и намалете претенциите си. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди, но вие непрекъснато сте недоволни, дори и в леглото.

ТЕЛЕЦ

Не допускайте загуба на пари заради необмислени и рисковани инвестиции, за които сте готови да дадете съгласие, въпреки че Меркурий е ретрограден. Трудно ще възстановите финансовата си стабилност. Изнервени сте, а емоцията пречи на възможността да си наложите спокойствие. Не се доверявайте на хора, които целят да се заемете с осъществяване на техни проекти, за да избегнете проблемите и загубите. За разлика от професионалните ви отношения, личният ви живот е хармоничен. Съхранете хармонията и спокойствието си у дома.  Отдайте се на чувствата си.  Чувствеността и предаността в отношенията с вашия партньор засилва желанието ви за интимни мигове.

БЛИЗНАЦИ

Рискувате да развалите отношенията с колегите си, затова ви съветвам да не бързате с начинанията при ретроградния Меркурий. По-добре ги послушайте и поставете началото им около обед. Безпощадни сте към подчинените си, но с право, след като съзнателно ви пречат да завършите планираната работа за месеца. Вашите мисли и идеи ще достигнат до другите хора без особени усилия от ваша страна. Личният ви живот е хармоничен, ако не допускате разправии заради ината си. Чувствата ви са споделени. Нямате повод за притеснения. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

РАК

Начинанията са успешни, ако са обмислени преди време и не са ви хрумнали сега, при ретроградното движение на Меркурий. Изпълнени сте с желание да покровителствате околните, но не прекалявайте, за да не се окажете в центъра на конфликт. Прибързаността ви на работното място е забранена. Колегите ви ценят вашите възможности и знания, но е добре и вие да им докажете, че цените техните, за да не се почувстват употребени и забравени. Бъдете тактични към любимите си, ако са изнервени и искат да споделят проблемите си с вас. Длъжници сте им, защото те винаги са съпричастни към вашите проблеми. Вечерта си останете у дома и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Няма да ви липсват запознанства. Преценете ги добре, защото между хората, с които се срещате са ваши бъдещи делови партньори, а ретроградния Меркурий не допуска грешни решения. Избягвайте разправиите на публични места, за да си спестите грубото отношение и физическа разправа от страна на непознати хора, които, без да знаят за какво сте се ядосали, няма да защитят вас, а виновните. Овладейте емоцията! При разговорите си с близките хора не проявявайте излишна агресия, за да си спестите проблемите. Не контролирайте разговорите на интимния си партньор. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване любимите си ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

ДЕВА

Ще получите неочаквана, но важна подкрепа от влиятелни познати. Не е във ваша полза да сте прибързани, въпреки огромното ви изкушение да изпреварите времето. Жънете впечатляващи успехи в професионалният живот, ако спазвате повелята на ретроградния Меркурий. Направете реална оценка на възможностите си, ако искате да осъществите успешно бъдещите си планове. Новите запознанства ще ви донесат разочарования и страдания, ако решите, че могат да се превърнат в дълготрайна романтична връзка. Сексуалните контакти с любимите ще ви доставят удоволствие, ако не сте прекалили  с флиртовете.

ВЕЗНИ

Запознанствата ви може да не са подходящите, затова не споделяйте плановете си с непознати хора. След време ще съжалявате, че сте се доверили, а и заради влиянието на ретроградния Меркурий. Не е във ваша полза да противоречите на колегите си. Не допускайте влиянието на агресивни и настойчиви наставници, защото трудно ще се откъснете от тях, за да си извоювате самостоятелност. Не се опитвайте да изяснявате отношенията с интимния си партньор, мили жени, защото рискувате да се изпокарате заради вашата неувереност. Сексуалните наслади ще ви подминат. Причината е във вашата непредвидливост и в ината ви.

СКОРПИОН

Бъдете разумни. Не е необходимо да давате пари на някой, спрял ви на улицата, или да харчите на обяд за случайни хора, прилепили се за вас, за да ви използват. Задълбочете се в задачите си на работното място, за да не станете причина за служебни проблеми при ретроградното движение на Меркурий. Неуспехите ви изнервят и ви пречат да постигнете целите си за деня. Не проявявайте лекомислие. Бъдете внимателни и не прекалявайте с претенциите си, защото проблемите ще са заради вашето поведение. Няма да ви се разминат разправии с интимния партньор. Спестете си агресията. Ще се наложи да забравите за сексуалните си желания.

СТРЕЛЕЦ

Заемете с ежедневните си служебни задължения. Не са желателни прекалено активни действия от ваша страна, ако усещате липса на компетентност, напротив, бъдете искрени, ако ви е необходима помощ. Емоцията е водеща и може да доведе до проблеми в отношенията ви, ако не я овладеете. Запазете спокойствие, което е гаранция и за доброто ви настроение, особено ако спазите повелята на ретроградния Меркурий. Напрежението през деня ви изнервя, но не е възможно да го избегнете. Заредете се с търпение, особено ако сте си у дома. Вечерта за щастие ще се успокоите в интимна обстановка с любимите си. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими изживявания.

КОЗИРОГ

Въпреки трудностите по пътя си и все още ретроградния Меркурий сте в професионален подем. Успехът е с вас, ако разчитате само на себе си и не се надявате на помощ от страни, която може да се окаже подвеждаща или хората, на които разчитате, да ви навредят. Съветвам ви след като завършите задачите си да се отдадете на почивка. Не се поддавайте на желанието да работите до късно вечерта. Запознанствата, свързани със самотата, от която бягате и с желанието ви да срещнете партньор да създадете семейство няма да бъдат мечтаните. Ако сте семейни, скъпи дами, можете да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Приходите ви ще дойдат, ако сте дейни и отговорни и не сте прибързани, ретроградният Меркурий ви помага. Трудностите са случайни и не заслужават вниманието и притесненията ви. Въпреки тях сте в състояние да се справите бързо със служебните си задължения. Бъдете уверени в качествата и знанията си. Не разчитайте на помощ, заради завистта на колегите ви, които очакват да се провалите. Любимите ви хора ще се изненадат приятно от ранното ви прибиране, от работа, което не се случва често и е причина за разправии. Направете вечеря и се отдайте се на чувствата си и на желани интимни мигове, които ще ви възвърнат силите.

РИБИ

Бъдете отговорни и внимателни и не се противопоставяйте на ретроградния Меркурий, които ви пази и защитава от проблеми, ако осъзнаете забраните му и ги спазвате. Не тръгвайте на път, ако сте заредени с агресия, подтикваща ви да шофирате с висока скорост. Вредата е и за вас и за околните Планирайте действията си, свързани с постигането на новите ви професионални планове. Въпреки трудностите ще се справите със задачите си на работното място. От сутринта ви досаждат с искания. Не съсипвайте отношенията с интимната си половинка заради роднински свади. Вечерта ще се наложи отново да се ядосвате с роднински проблеми, които не са ви по силите. Помогнете с каквото можете, но не и с пари.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп