Хороскопът на Алена: Приходи и признание за Везните, Скорпионите да обмислят намеренията си

ОВЕН

Може да се отдадете на занимания с търговия, която ще ви донесе успех, особено ако имате магазини.  Преодоляването на трудностите работи във ваша полза. Избегнете финансовите загуби. Стабилизирайте позициите си свързани с набелязаните професионални цели. Не се опитвайте да заслужите нечия любов с пари и подаръци, защото ще се почувствате нещастни, ако вземете, че се влюбите и ви отблъснат. Не винаги сексът е начин да се домогнете до чувствата на някого. Не разчитайте, че неочакваната бременност ще ви обвърже за цял живот. 

ТЕЛЕЦ

Конфликтът с началниците ви е породен за пореден път от вашето несъгласие със служебното ви положение. Засилва се желанието ви да се противопоставяте на всички около вас, дори и на хората, които ви подкрепят. Ще усетите прилив на сили. Постъпките ви няма да са добре преценени, ако сте прибързани. Не се опитвайте да налагате на любимите си хора правила на поведение и не ревнувайте. Няма как да сте щастливи в леглото, ако не приемете желанията на интимния си партньор. Само така удоволствието ще е взаимно.

БЛИЗНАЦИ

Отново сте напрегнати и склонни към заяждане в този ден. Избягвайте новите запознанства. Неочаквани обрати могат да променят плановете ви за деня, за което не бива да съжалявате. Подгответе се внимателно, ако ви предстои провеждане на делови разговори. Можете да се справите блестящо. В семейството създайте хармония и разбирателство. Не наранявайте любимите си хора с непрекъснатите си претенции. За да се чувствате добре в леглото и сексът да ви достави наслада, трябва да сте готови за него и двамата.

РАК 

Деловите предложения, които обсъждате ще завършат с подписване на изгодни договори през следващата седмица. Не надценявайте силите си, за да задържите успехът на ваша страна. На работното място се вглъбете в работата си, за да се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел. Не забравяйте, че сте се дистанцирали от любимите си хора, а това вреди на отношенията ви. Вечерта бъдете с тях. Сексуалният ви живот е нередовен, а това пречи на доброто ви самочувствие. Направете всичко възможно да не пропускате сексуалните мигове. 

ЛЪВ

Грешките на работното ви място, завистта на колегите ви и неочаквани препятствия, ще пречат на ползотворната ви работа. Избягвайте изясняване на отношенията. Възможно е влошаване на финансовото ви състояние. Не допускайте проблеми на работното си място заради липсата на такт към колегите ви. Може да сключите брак в този ден. След работа ви се иска да се отдадете на романтични срещи, но чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако сте готови за тях. 

ДЕВА

Обмислите добре новите идеи, които ви предлагат, за да си спестите провали и загуби. Не се колебайте, ако е във ваша полза,  да промените плановете си. Споделяйте и разказвайте само най-необходимото, ако няма как да го премълчите. На работното място сте спокойни и уверени. Може и да сте преуморени, но не пропускайте да зарадвате с вниманието си любимите си хора и да се отдадете на чувствата си. Сексуалните удоволствия ви зареждат с желание за живот, но в този ден ще са още по-незабравими, ако имате до себе си партньор Рак.

ВЕЗНИ

Днес ви предстои успешен ден, особено ако сте заети в интелектуалната сфера. Всичко започнато ви носи полза и приходи, а също и признание. Вашата доверчивост и податливостта ви на влияние биха били причина да отстъпите от принципите си и да провалите професионалните си планове. Следобед се пазете от интриги или клюки от страна на недоброжелатели, които искат да докажат, че мамите интимната си половинка.  Вечерта си създайте романтична обстановка, поговорете откровено за случилото се и се отдайте на сексуални изживявания.

СКОРПИОН

Не обсъждайте разширяване на бизнеса си и смяна на работното място, защото сте прибързани и ще се лишите от подкрепа. Не избързвайте и обмислете още веднъж намеренията си. Не бива да се криете от проблемите си. По-добре осъзнайте грешките си и се освободете от притесненията си. Не сключвайте брак в този ден. Възможни са проблеми в семейството и сцени на ревност. Половинките ви са извън себе си, заради вашето поведение и отсъствие. Романтичната вечеря и изненадващ подарък може и да ви сдобрят след разправията и да завършат с интимни удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Очакват ви полезни промени и шанс да говорите за нова работа. Ще срещнете нови делови партньори. Не пропускайте да извлечете полза за себе си. Професионалният успех няма да ви изостави. Не позволявайте да ви владеят емоциите, ако искате да получите заслужено признание. Въпреки трудностите в семейството сте чаровни и ще привличате погледите на всички. Ще флиртувате и ще се влюбвате неочаквано. На несемейните предстои романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия, докато не се опознаят. 

КОЗИРОГ

Можете да подобрите финансовото си положение, при това неочаквано със задачи, които ще приемете и завършите до края на деня. Възможен е конфликт с ръководството заради раздразнителност и проява на капризи от ваша страна. Не се противопоставяйте. Не изяснявайте отношенията си. Не бива да сменяте работното си място. Вечерта очаквайте сцени на ревност. Причината е отново вашето поведение, което е дало повод за съмнения в чувствата ви. Отново сте лишени от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами. 

ВОДОЛЕЙ

Промените ви позволяват да завършите отдавна започнати задачи в този ден и да направите крачка към новите. Във ваша полза е да развиете съвместен бизнес с познати делови партньори. Необходимо ви е уединение и съсредоточаване върху разрешаването на служебните ви проблеми. През целия ден имате възможност да сте с близките си и да им докажете чувствата си. Не оставяйте без внимание любимите си хора. Не им отказвайте сексуалните изживявания, естествено ако и вие изпитвате сексуално желание. Не проявявайте импулсивността си.

РИБИ

Ще се сблъсквате с трудности, които сте предизвикали сами. Засиленият стремеж към материален успех ви печели враждебно отношение и проблеми в общуването. Не отказвайте да обмислите направените ви печелившите делови предложения, без да давате отговор в този ден, защото сте изцяло подвластни на емоцията си. Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, ако искате да разберете дали са споделени. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, ако вече сте опознали партньора си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп