Хороскопът на Алена: Приятни мигове за Стрелците, Козирозите да направят плановете си за месеца

ОВЕН

Усещате неразположение от сутринта, но то е обяснимо и очаквано, защото имате лични проблеми, които сте си създали сами. Въпреки това ви очакват професионални успехи. Бъдете търпеливи и се постарайте да вникнете в онова, което правите, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Вашето чувство за отговорност и добросъвестното отношение към всичко, което предприемате ще са ви полезни. Не рискувайте. Близките ви са приготвили вечеря заедно с ваши добри приятели, за да ви зарадват, за да не готвите вие. Повеселете се, изпратете гостите си и след това се отдайте на сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Обмислете още веднъж начинанията преди да направите крачката към тяхната реализация, въпреки че сте се разбързали  и искате да надскочите времето. Не се доверявайте на съвети, които не са ви необходими, а и се опитват да ви ги дават хора, без да имат знания и представа от вашата работа. Отношенията с вашите колеги са добри, ако не отхвърляте мнението им, в противоречие с ретроградния Меркурий. Отношенията с любимите ви хора ще се успокоят, ако не прекалите с претенциите си заради несвършени задачи от страна на брачния или интимния ви партньор. Пазете се да не го обидите  с необмислените си думи и да не се лишите от сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте новина за приходи, които не е редно да влагате веднага в нов проект, особено ако не е ваш, а сте решили да съдействате с добри чувства на познат или колега. Следобед сте във форма, въпреки недостига на сън заради напрежението през изминалите дни. Без да се противопоставяте инатливо, се подчинете на новите изисквания на работното място съгласно повелята и на ретроградния Меркурий. Изнервени сте от опита да ви наложат обвързване в нежелани от вас интимни отношения. Не реагирайте емоционално, ако интимния ви партньор ви упрекне в некоректност към него, особено ако не сте семейни. Просто се дистанцирайте и не допускайте сексуален контакт. 

РАК

Не забравяйте да намерите време и да проверите финансовото си състояние, особено ако сте нарушили сериозно вашата финансова стабилност заради непредвидени разходи, но не сте наясно колко сте похарчили. Меркурий е ретрограден, но не пречи да обмислите начините, чрез които да си осигурите допълнителни приходи и да съумеете да ги умножите. Вечерта се усамотете. Близките ви са разочаровани от поведението ви и трудно ще ви простят късното прибирани и принудата да хапнат каквото намерят. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако не постигнете примирие. 

ЛЪВ

Не бъдете прекалено доверчиви към хората и не споделяйте плановете си с непознати. Доверете се на интуицията си и не разчитайте на късмета си, ако искате да успявате. Обмислете всички делови предложения детайлно, за да избегнете разочарованията. Не е желателно да пътувате, дори и ако пътуването е свързано със служебни задължения, заради ретроградния Меркурий. Днес посрещнете гости, които не само, че са ви приятни, а и са полезни на вас и на семейството ви. Искате да се усамотите с близките си, но те са на друго мнение и ви изнервят.  Докато си легнете ще сте забравили за сексуалните си желания. 

ДЕВА

Огледайте се назад и дайте оценка на постиженията си. Изкушени сте да обмислите бъдещите си планове, но ви съветвам да не бързате и да не се занимавате с тях днес, особено след като Меркурий налага забрани заради ретроградното си движение. От вас зависи да сте упорити и да отстоявате мнението си, а също така да се борите за правата си и да не допускате странична намеса, която да блокира намеренията ви. Семейните да не избързват с крайните решения за раздяла, само защото са се скарали с брачния си партньор. Не се надявайте на сексуални наслади, ако сте прекалили с критиката и с претенциите си.

ВЕЗНИ

Денят ви позволява да претворите в реалност някои важни решения, които сте взели в края на миналия месец. Ще изясните отношенията си с вашите колеги. Не прекалявайте с претенциите си към вашите подчинени, защото рискувате да напуснат в периода на ретрограден Меркурий и да ви създадат трудности. Очаквайте материални успехи или новина за повишение, която ще ви изненада приятно. Не взимайте импулсивни решения, свързани с личните ви отношения, за да не се окажете самотни преди края на месеца. Не се отдалечавайте от семейството и любимите си хора, които се нуждаят от вашето внимание. 

СКОРПИОН

Заредете се с оптимизъм от сутринта, няма причина да се подтиснати. Обмислете новите перспективи за вашата кариера и професионалното ви развитие. Променете някои от вашите негативни черти, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Възможно е да срещнете трудности, породени от организиране на важно задгранично пътуване. По-добре се справете сами, вместо да разчитате на помощ, за да не ви навредят. Ваши лични проблеми, които не сте споделили с близките си, за да не ги натоварвате ще се превърнат в причина за дистанцирането им. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, ако не сте изнервили през деня с поведението си партньора си. 

СТРЕЛЕЦ

Ще изживеете приятни мигове, отдадени на любимите си занимания, но не се захващайте с хобито си, ако имате спешни задачи, защото Меркурий е ретрограден. Предстои ви ден на професионални и финансови успехи, които ще изненадат приятно и вас и близките ви, ако сте дейни и не чакате друг да свърши вашата работа. Самочувствието ви е отлично. В семейството ще ви изненадат с проблеми, за пореден път породени от вашето нежелание да сте откровени и да споделите грижите си. Вечерта бъдете умерени в думите си, не бъдете нападателни, за да се лишите от сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Имате възможност да превърнете в реалност вашите решения и да оправите отношенията си с вашите близки и колеги. Направете плановете си до края на месеца. Не бъдете прибързани, ако разговаряте с делови партньори преди да отидете на работното си място, не обещавайте продължения на разговора, защото Меркурий е ретрограден и решенията ви може да не са правилни. Семейният ви живот е по-спокоен и хармоничен в сравнения с вчерашния ден. Отхвърлете домакинските си задължения, пригответе няколко ястия, за да имате време за себе си. Вечерта бъдете с любимите си хора, хапнете си добре  и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Вероятно в главите ви се въртят много идеи, свързани с кариерата ви и професионалното ви развитие. Ще промените и начина си на живот точно днес при това неочаквано и за вас самите, но според повелята на ретроградния Меркурий. Заредете се с оптимизъм. Финансовото ви състояние е отлично и ще ви помогне да се почувствате уверени в себе си. В отношенията с любимия ви човек цари хармония и разбирателство. Споделете проблемите, които ви тревожат. Вечерта останете само със семейството си или с интимния си партньор и се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

РИБИ

Ще започнете деня си по един изключително приятен начин, заети със задачите си, с любимите си служебни занимания, в компанията на приятни колеги, които сте подбрали за общите ви задължения. Изпълнени сте с оптимизъм, но бъдете предпазливи, заради ретроградното движение на Меркурий. Работете отговорно, за да заслужите признание и да си осигурите повишение. През деня или вечерта излезте с близките си на разходка или отидете на гости на приятели или роднини. След като се приберете няма защо да анализирате поведението им, ако не ви е харесало. Не мърморете в леглото, за да не съсипете сексуалните удоволствия. 

Коментари

Задължително поле