Хороскопът на Алена: Раците да очакват добри професионални резултати, възможни загуби за Везните при ретроградния Меркурий

ОВЕН

Не рискувайте в почивния ден с упорството си да се заемете с нови задачи, за да избегнете финансови загуби. Денят, въпреки ретроградното движение на Меркурий,  ви носи добри приходи, които сте в състояние да инвестирате в губещи сделки заради ласкателствата на колегите ви. Ако не сте семейни мили дами, може да срещнете хора, които ви приемат и разбират и ще дарят с обич копнеещото ви за нежност сърце. Сексуалните удоволствия са ви разрешени, ако сте опознали новите си партньори.

ТЕЛЕЦ

Пригответе се за неприятни новини, които са свързани с финансови проблеми във вашата фирма, за които научавате в почивния ден. Бъдете търпеливи и въздържани заради ретроградното движение на Меркурий. Не обвинявайте вашия счетоводител и подчинените си, а осъзнайте какво не сте догледали вие самите. Писателите, художниците, актьорите и музикантите имат възможност за изява. Променете към по-добро отношения си в семейството и с вашите възрастни роднини, защото те разчитат изцяло на вас. 

БЛИЗНАЦИ

Ако се налага в почивния ден да подготвяте за подпис финансови документи при възможност го отложете за следващите дни. Не взимайте прибързани решения на работното място. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с колегите и деловите си партньори, като сте разумни и не се противопоставяте на ретроградния Меркурий. Намерете начин, ако сте обидили интимния си партньор да поднесете извиненията си още днес. Интимна вечеря на свещи може да изглади конфликта помежду ви.

РАК

Очаквайте добри резултати в професионално отношение, ако работите в този почивен ден. Задълбочаването в работата и умението ви да разпределите правилно времето си, ще ви донесат успех и признание. Не е желателно да пътувате, защото мислите ви за заети с неотложни задачи. В семейството очаквайте проблеми заради проявеното лекомислието на ваш близък приятел, който ви ревнува от съпруга ви. Не планирайте среща с приятелки, за да не изострите допълнително обстановката. 

ЛЪВ

Не допускайте в почивния ден да ви оказват натиск на работното място и не изпадайте в противоречие с принципите си. Бъдете сдържани и хладнокръвни. Не реагирайте емоционално на това, което става около вас. Отрицателната нагласа би довела до финансови загуби, особено при започналото ретроградно движение на Меркурий. Следобед ще ви изненада запознанство, а вечерта ви очаква незабравима романтична среща. Ако сте семейни не изневерявайте, за да не съсипете хармоничните отношения в дома си. 

ДЕВА

Денят е почивен, но е благоприятен за обмисляне на начинания. Направете план за инвестициите, които сте уговорили, но не пропускайте ретроградния Меркурий. От вас зависи да избегнете загубите. Възможен е конфликт с хората от обкръжението ви, заради нежеланието ви да се подчините на неписаните закони на работното място. Бъдете търпеливи и сдържани. Разходете се или се вижте с приятелки. В приятна компания ще се освободите от напрежението и няма да сте агресивни към любимия си.

ВЕЗНИ

Не проявявайте сервилност при делови разговори с вашите началници и колеги в почивния ден. Бъдете внимателни при работа с финансови документи и не ги подписвайте. Възможни са загуби, засилени и от започналото ретроградно движение на Меркурий. Поемете инициативата на работното си място. Ще се наложи да се натоварите с повече задължения, заради отсъствието на ваши колеги. Вечерта очаквайте романтична среща, която може да ви дари незабравими мигове, но ако сте семейни.

СКОРПИОН

Не бъдете прекалено доверчиви в почивния ден. Подгответе се както за положителни така и за негативни обрати, ако се налага да сте на работното място. Всяко ваше решение може да има неочаквани последици. Ако се наложи променете плановете си. Не търсете нова работа. Няма да постигнете желаното точно сега. В личния ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението, заради ваше неразположение. Отношенията ви за пореден път са подложени на проверка. 

СТРЕЛЕЦ

Днес, въпреки че денят е почивен сте готови за нови подвизи, с цената на много трудности, които не сте предвидили. Не поставяйте прибързано ново начало и не предприемайте пътувания зад граница особено по време на започналото ретроградно движение на Меркурий. При запознанство не градете планове за съвместно делово сътрудничество, защото смесвате мечтите си с действителността. Обстановката в дома ви е мразовита заради съмнения в изневяра, които са породени от интриги. 

КОЗИРОГ

Бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи, ако работите в почивния ден. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми особено при започналото ретроградно движене на Меркурий. Спорни отношения с ваш бивш делови партньор изисква намесата на правосъдието, за да си върнете вложените пари, които ви дължи. Романтично настроени сте и изпълнени с обич към любимия. Той ще оцени вашето отношение, но не го убеждавайте да направи покупки. 

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте отношенията си на работното място, дори и ако в почивния ден се налага да сведете глава, да смирите гордостта си и да се извините на колегите си, въпреки че не обичате да признавате вината си, като не пропускате започналото ретроградно движение на Меркурий. Ще ви зарадват неочаквани материални успехи. От вас зависи дали вечерта ще имате посещение на семейни приятели. Не пропускайте сексуалните удоволствия заради ваши съседи, които отказват да си тръгнат. 

РИБИ

Денят е почивен, а вас ви изнервят трудности, които са породени от ваши грешки и пропуски на колегите ви. Ще променят изцяло плановете ви за деня, но това е във ваша полза. Запазете спокойствие и разчитайте на себе си. Проверете всичко внимателно и не разпращайте документи, подписани от вас, без да сте ги прочели отново. Помислете за създаване на семейство, ако сте самотни, скъпи дами, не се лишавайте от запознанства, а ако имате човек до себе си, съхранете хармоничните си отношения.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп