Хороскопът на Алена: Ретроградният Меркурий възмездява вредителите на Стрелците и помага за проблемите на Козирозите

ОВЕН

Готови да разрешите наболелите проблеми на вашето работното място, след като колегите ви не успяват, но не пропускайте факта, че Меркурий е вече в ретроградното си движение. Ще заслужите уважение, а и ще се справите със служебните си задължения. Не е изключено да осъществите отдавнашна мечта и да постигнете желания успех. Не правете прибързани изводи, ако не сте уверени в правотата си. Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили неволно партньора си и не сте се извинили. 

ТЕЛЕЦ

На работното място се задълбочете в задълженията си. Тези от вас, които се занимават с търговия, сомо да обмислят, но без да сключват на финансови сделки, защото ретроградния Меркурий изисква да бъдат предпазливи, ако искат да спечелят. Разочаровани сте от ваши близки, които са споделили лична информация и са ви наранили. Забравете за тези хора. Следобед не са изключени разправии на близките ви с ваши съседи, с които не общувате. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. Съхранете стабилните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ

Проведете деловите разговори, от които зависи бъдещото ви професионално развитие. Обмисляйте добре предложенията и не бързайте да се съгласявате с тях, ако ви притесняват, особено при ретроградното движение на Меркурий. Не разчитайте на късмета си, ако искате да постигнете целите си и да изживеете поредната си професионална победа. Съпругът ви е на мнение, че му изневерявате. Защо ли? Отново сте ядосали някой клюкар около себе си, или сте си купили нов тоалет или сте с нова прическа или... прости блестите и заслепявате околните. Докажете му, че сте верни в любовта и брака. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови партньори. 

РАК 

Не действайте под влияние на емоцията, каквото и да се случва около вас в този ден. Наложете си спокойствие и обмисляйте задълбочено всичко, което имате намерение да предприемете. Не се бавете, а се възползвайте от предложенията за нови професионални изяви изпречили се на пътя ви, но съобразете и ограниченията, наложени от ретроградния Меркурий. Време е да постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте раздяла няма причина да се отдавате на сексуални удоволствия, защото една бременност може да ви попречат на намеренията.

ЛЪВ

Разчитайте на себе си и не се доверявайте на вашите колеги, за да постигнете мечтите си и да осъществите плановете си на работното място. Не губете време в очакване, въпреки че Меркурий е ретрограден и би ви подкрепил, дори ако мислите, че не е дошъл подходящия момент. Ще си създадете ненужни проблеми. По-добре се откажете от деловите си пътувания и завършете служебните си задачи. Осъзнали сте, че е добре да промените нещо личния си живот, за да съхраните брака си. Точно какво сякаш все още не ви е ясно. Започнете от външния си вид и впечатлете партньора си. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви. 

ДЕВА

Не бива да се опитвате да прехвърляте задълженията си на вашите колеги, защото ще се окаже, че са ви лишили от приходите ви, като са се заели и с вашата работа, а Меркурий в своето ретроградно движение ще им наложи и своите санкции. От деловите предложения извлечете максимална полза. Ако имате намерение да сменяте работното си място или сферата на дейност, не го обсъждайте в този ден. Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни. Въпреки това се пазете от интриги и помнете, че завистта на хората граници няма.

ВЕЗНИ 

Поставете ново начало, което днес ви позволява да се издигнете на ново обществено и професионално стъпало, ако това е вашата цел, но с разум и умереност, заради ретроградното движение на Меркурий. На работното място се справяте добре, ако сте съсредоточени и не пилеете времето си в безполезни разговори. Дразни ви намесата на вашите колеги, които искат да ви помогнат. Рискувате да усложните отношенията с роднините си заради тяхното отношение към брачния ви или интимен партньор, което не одобрявате. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете сексуалните преживявания. 

СКОРПИОН

Опитите ви да привлечете вниманието на околните като споделите за ваши проблеми са безсмислени, защото Меркурий е ретрограден и носи допълнителни проблеми. Свикнали са сами да се справяте и с вашите и с техните трудности. Срещнете се с деловите си партньори и обсъдете финансовите си  ходове. Служебните разговори са успешни. Денят е благоприятен и за допълнителна работа. Бъдете решителни и поставете исканията си. Предложение за нова работа може да преобърне личния ви живот, ако бракът ви е нестабилен или домакинската работа е само ваше задължение. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на партньора ви. Не допускайте нова криза в отношенията си. 

СТРЕЛЕЦ

Целият ден е успешен за вас, дори и ако се опитват да ви вредят и да ви пречат, защото Меркурий в ретроградното си движение ще възмезди вредителите. Не се впечатлявайте от интригите на ваши близки. Очаквайте предложение за делово пътуване. Ако прецените, че ще ви натовари го откажете, дори и ако успехът който ще пожънете си заслужава да го осъществите. Вредите си с проявата на прекалена доверчивост към непознати или малко познати хора. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта изненадайте партньора си с романтична вечеря и не пропускайте сексуални удоволствия. 
 
КОЗИРОГ 

Възможни са проблеми и заради грешки, които сте допуснали преди време на работното място, а ретроградния Меркурий ще ви помогне да се справите с тях. Пътуванията зад граница са нежелателни. Днес сте прекалено обвързани с притесненията си. Тревогите ви са неоснователни, но могат да провалят вашите планове. Не се опитвайте да правите непоискано добро, защото няма да оценят помощта ви. Блокирайте опитите на ваши приятелки, пристигнали от чужбина, където работят и живеят, да ви отнемат времето, което принадлежи на близките ви. Бъдете откровени, ако сте с тях и споделете с партньора си причината за закъснението си, вместо да създавате повод за ревност и да се лишите от сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Срещнете се с делови партньори, за да обсъдите бъдещите си финансови ходове, но ги планирайте след 21 февруари, защото Меркурий е ретрограден. Денят ви обещава успех, ако сте разумни и не инвестирате в губещ проект. Притеснени сте и се надявате да поговорите с ваш приятел, за да ви олекне. Ваши близки ви искат отново пари назаем, който може и да не ви върнат. Посетете в късния следобед със семейството си или сами ваш приятел или роднина, който има нужда от внимание и не бързайте да тръгвате. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия

РИБИ

Всички дейности изискващи въображение и творчески подход, а такъв можете да приложите във всяка професионална сфера, ви носят успех и в този ден. Обърнете внимание на деловите предложения, без да давате краен отговор заради ретроградното движение на Меркурий. Успех ще си гарантирате и ако сте гъвкави и приспособими. Справяте се успешно със служебните си задължения. Не проявявайте щедрост без причина. Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте до късните часове на работното място, за да не ядосате близките си. След като се приберете отидете на ресторант или вечеряйте с добро настроение в къщи и не пропускайте интимните мигове.

Коментари

Задължително поле