Хороскопът на Алена: Спокоен ден за Близнаците, Раците да не избързват

ОВЕН

Доволни сте от получените похвали, егото ви е надскочило позволените граници и сте обсебени от самочувствието, че сте незаменими, но в почивния ден рискувате да си спечелите врагове, които ще започнат да ви вредят. Не е изключено да се появят възможности за успешни начинания, изискващи бърза финансова подкрепа. По-добре е да не обсъждате кредитиране или заем от познати. През този ден очаквайте да изживеете краткотрайно увлечение. Не се доверявайте сляпо на чувствата си.

ТЕЛЕЦ

Заемете се  с вашите ежеднeвни служебни задължения, въпреки че деня е почивен. На всяка цена се опитайте да промените мнението за колегите си. Намерете нови възможности за изява, защото вече нямате шанс да се развивате. Обмислете плановете си. За съжаление няма да постигнете успех в деловите разговори. Приберете се веднага след работа, мили жени. Чувствата ви са споделени и не си струва да обтягате отношенията си. Не ги съсипвайте с претенциите си. Не пропускайте сексуалните мигове.

БЛИЗНАЦИ

Изнервят ви противоречия, породени от запознанства в почивния ден, които са ви наложени, но и са ви разочаровали още на мига на първата среща. Въпреки това ви очаква спокоен ден. Бъдете гъвкави в общуването. Разчитайте на умението си да променяте своевременно тактиката в поведението. Предстои ви ново романтично запознанство, които може да прерасне в сериозна връзка. В никакъв случай не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте семейни защото разочарованията ще са светкавични. 

РАК

Обзети сте от желание въпреки трудностите в почивния ден да започнете нова дейност, но само ако не е плод на импулсивно решение и е добре обмислена. Не избързвайте, обмислете я отново, за да избегнете бъдещи затруднения. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си. Избегнете усложнения в семейните отношения, мили жени. Сами вие можете да въдворите спокойствие. Ако сте си позволили изневяра, не очаквайте сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Денят е почивен и ви обещава промени и спокойни разговори. Ще постигнете целите си в личен план, но задачите ви ще изостанат, ако имате намерение да обявите си или дата за сключване на брак и да се отдадете на празнуване. Пазете се от обсъждане и приемане на предложения, свързани с нова дейност, ако никога не сте се занимавали с това. Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени или че ще си спечелите подигравки и критика.

ДЕВА

Всички ваши срещи в този почивен ден са свързани с неприятности, заради липса на разбиране от страна на колегите ви , но и заради опитите да ви докажат, че вашите идеи са без значение. Проявете търпение и бъдете сдържани. Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас. сами ще ви търсят с настояване да заработите, но им трябва време да надмогнат егото си. На работното място стабилизирайте постигнатото. Вечерта ви очакват приятни романтични мигове. Семейните жени да се пазят от изневяра.

ВЕЗНИ

Колегите ви проявяват отново завист заради вашите успехи и нарочно се опитват в почивния ден да ви развалят настроението, а вие не се впечатлявате. Осъзнавате, че гневът ви вреди на вас самите. Примирете се и не им обръщайте внимание. Съставете плановете си и започнете изпълнението на новите ви проекти и делови идеи, които са се оказали интересни и за вашите колеги. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си.

СКОРПИОН

Бъдете внимателни на работното място в почивния ден    и се заемете с ненатоварващи ви задачи, които ще приключите бързо, за да имате време за почивка. Трудно ви е да се настроите за активна работа. Не проявявайте доверчивост към непознати хора. Възможни са неочаквани обрати във ваша вреда. Овладейте се и не предприемайте рисковани действия. Семейните жени са щастливи в брака. Несемейните жени могат да срещнат своята половинка. Създайте романтична обстановка и се отдайте на удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

В този ден почивен ден сте доста разпилени и сте готови да се отдадете на бездействие. Пропускането на важни срещи се отразява и на бъдещите ви планове. Не общувайте с непознати хора. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости. До края на тази седмица планирайте задачите си за следващата седмица. Радвате на споделени чувства, но не сте готови да оцените помощта на половинката си. Ако имате до себе си интимни партньори, с които сте се дистанцирали, по-добре се разделете.

КОЗИРОГ

В почивния ден стабилизирайте отношенията си с вашите близки и колеги.  На работното място сте разсеяни и изнервени, заради прибързаност, последвана от грешки. Агресията може да стане причина за конфликти. Отложете деловите срещи и разговори и не разчитайте на късмета си, особено при работа с пари. Не се поддавайте на провокациите на партньора си, проявяващи ревността си, целящи само да ви ядосат, с тайната надежда, че ще изпуснете някой дума, за да има повод за разправия. 

ВОДОЛЕЙ

В почивния ден не се срещайте с непознати хора, които искат да се промъкнат в живота ви, до тайните и до плановете си. Всяка агресия към вашите колеги е във ваша вреда. На работното място сте разсеяни и необщителни. Проблемите в общуването се отразяват и на активността ви. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите. Тактът в личните отношения ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения с интимния ви партньор и да бъдете щастливи в любовта, мили жени. 

РИБИ

В удобно за вас време, въпреки че деня е почивен, огледайте жилище, което ви е харесало и преценете дали да го купите, но по-добре да не взимате кредит. На работното място се справяте отлично. Работата ви спори. Деловите запознанства ви носят бъдещи ползи. Прочетете още веднъж договорите, които сте подготвили за подпис. Възможно е ново романтично увлечение, скъпи дами, но вие не сте склонни да покажете истинските си чувства. Не бързайте да взимате решение за това ново начало.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп