Хороскопът на Алена: Спокоен и разтоварващ почивен ден за Телците, напрегнат, но успешен за Стрелците, въпреки че Меркурий е ретрограден

ОВЕН

Запознанствата ви трябва да са добре преценени, заради ретроградното движение на Меркурий и опита ви да се наложите и противопоставите. Не се обвързвайте с обещания за финансова подкрепа точно сега. Денят е почивен, но е напрегнат, затова отложете важните делови срещи. Добре е да приемете делово предложение, което няма да ви отклони от пряката работа, но ще ви донесе пари. Не пропускайте да се приберете  навреме у дома, защото сте поканени на вечеря във ваши роднини. 

ТЕЛЕЦ

Предстои ви спокоен и разтоварващ почивен ден, в който ще се занимавате с приятни неща, които ви успокояват. Време е да изхвърлите непотребните вещи с единствената цел да обновите и подредите наново живота си, дори и при ретроградния Меркурий. Бъдете сговорчиви и с успех ще се справите със задълженията си свързани с работата ви. В личните ви отношения има над какво да поработите. Създали сте предпоставка за скандал с партньора, който ще избухне неочаквано по време на вечеря. 

БЛИЗНАЦИ

Днес, в почивния ден сте във върхова форма и бликате чар. Деловите срещи са успешни, защото сте спокойни и самоуверени, но не пропускайте ретроградното движение на Меркурий. Отдавна не ви се беше случвало да сте с отлично самочувствие. Следобед се постарайте дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Познанствата ви в личен план са много, но голяма част тях ще ви донесат разочарования заради неумение да преценявате хората, които допускате до плановете си.

РАК

В този почивен ден сте  емоционални. Ако ви предстои да сключвате сделка не избързвайте, а обмислете всичко още веднъж. Не слагайте подписа си под окончателен договор. Пред вас се отварят широко вратите към нови възможности за професионални успехи. Възползвайте се от тях без колебание в края на годината. Бъдете особено внимателни в отношенията с близките си и не съсипвайте хармонията в любовта, само защото сте уморени и заядливи! Ако сте уморени кажете това на партньора си. 

ЛЪВ

Трудности в почивния ден ви пречат на работното място и блокират възможността да постигнете целите си до края на деня. По-добре се въоръжете с търпение и приемете, че забавянето е във ваша полза и ви предпазва от грешки. Възможни са неочаквани разходи или финансови загуби. Бъдете внимателни при работа с пари. Не са изключени проблеми в личния ви живот. Нежеланието на партньорите ви да приемат вашите виждания ви действа потискащо. Чувствате се лишени от сексуални удоволствия.

ДЕВА

Въпреки трудностите ви предстои успешен почивен ден, в който жънете за пореден път материални успехи. Вашият оптимизъм ви помага да постигнете отлични резултати и да достигнете поредния професионален връх. Завършете всичко важно до обед и се отдайте на полезни разговори с вашите колеги и подчинени и вечерта с вашите близки. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот.

ВЕЗНИ

Днес, в почивния ден се чувствате в свои води на работното място и при делови срещи. Постарайте да сдържате емоциите си и да завършете работата си. Ще срещнете хора, които ще ви обогатят с нови знания и ще ви бъдат полезни. Не се ядосвайте заради чуждите грешки, дори и ако вредят на работата ви. Стига да можете ги поправете и продължете напред.  Запознанствата преценявайте правилно, за да не се окажете хлътнали в чувства към неподходящ партньор, дори и ако не сте обвързани. 

СКОРПИОН

Използвайте възможността да се справите с изостаналите задачи, ако работите в почивния ден. Не се натоварвайте с няколко наведнъж. Степенувайте ги по важност. Отложете деловите срещи и разговори - Меркурий е все още ретрограден. Не са изключени влияния отстрани, които ще се отразят неблагоприятно на работата ви. Не се включвайте в съмнителни търговски сделки. Склонни сте да вините партньора си за липсата на хармония в отношенията ви, но ваши остър език също допринася за това. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен, но е напрегнат, но успешен, въпреки че Меркурий е ретрограден. Освободете се от песимизма си. Не позволявайте да провалят шансовете ви за материална стабилизация, въпреки, че сте неуверени в силите и възможностите си. Работете концентрирано и без да отклонявате вниманието от професионалните си задължения и ще имате успех. Очаквайте предложение за работа. Несемейните могат да постигнат много в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка.

КОЗИРОГ

Запознанствата на работното място ще ви създадат сериозни проблеми, ако са свързани с професионалните ви планове и се случват в почивния ден. Не се обвързвайте с новите си познати и работете сами. Дългоочаквана вест, която ще научите при провеждане на делова среща, е гаранция за постигането на поставената цел. Разрешете проблемите, възникнали между вас и интимния ви партньор със спокоен тон. Превишили сте правата си и претенциите си и сега се чувствате отхвърлени и необичани. 

ВОДОЛЕЙ

В този почивен ден очаквайте нови предложения за нова дейност, но също и трудности на работното място. Не бързайте с обещанията за инвестиции. На всички, които и днес работят активно и гонят поредната цел, звездите напомнят, че трябва да са тактични и умерени в действията си. В личния ви живот не са изключени проблеми заради дадени от вас обещания, които няма как да изпълните бързо. Ваши роднини така ще ви ядосат, че сте готови да излезете и да нощувате при приятелки.

РИБИ

Денят, въпреки че е почивен, позволява да водите разговори, свързани с промени на работното място, но не и да ги предприемете, защото Меркурий е ретрограден. Колегите ви няма да ги отхвърлят. Пътуванията ви носят бъдеща печалба. Може да подписвате документи, но не и свързани с финансови операции.  Не влизайте в излишни разговори и спор на работното място. В личните ви отношения все още тлее жарава, която може да подпали отново огъня на яростта у вашата половинка.

Коментари

Задължително поле