Хороскопът на Алена: Стрелците да избегнат стреса и преумората, Козирозите да се вслушват в колеги

ОВЕН

Изненадващи промени, които не сте предвидили, ви изнервят. Не спорете и ги приемете. Налага се да работите задълбочено и отговорно. Бъдете предпазливи със запознанствата, ако не са пожелани от вас. Може да обещаете финансиране на  проекти на ваши колеги, но рискувате да сте губещата страна, ако не анализирате правилно и в детайли тяхното предложение. Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни. Въпреки всичко красиво в личния ви живот се пазете от интриганти.

ТЕЛЕЦ

Днес е във ваша полза да си наложите търпение и да не си внушавате проблеми, само защото срещате прегради по пътя към целта. Ще ви поднесат идеи, разкриващи пред вас възможност да превърнете в реалност своя стара мечта. Възползвайте се и се изявете на вашето работно място. Рискувате да усложните отношенията с роднините си заради отношението към тях на вашата интимна половинка. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете сексуалните преживявания. 

БЛИЗНАЦИ

Не бъдете наивни и прекалено доверчиви, а се вслушайте в гласът на интуиция си и ако прецените, че е във ваша полза да не се обвързвате в нови отношения, откажете без колебание делово запознанството, за което настояват ваши колеги и приятели. На работното си място жънете успех и признание, заради умението бързо да се справяте и с допълнителните задачи. Предложение за нова работа може да преобърне изцяло в негативна насока личния ви живот. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на половинката ви. Не допускайте нова криза в отношенията си. 

РАК

Промените са нежелателни. На вашето работно място бъдете умерени и отговорни към задълженията си. Обмислете целите си и направете финансовия си план за месеца. Въпреки възможността да планирате и да подготвите добрия старт на начинания, не се впускайте в делови разговори с крайни решения. Вредите си с проявата на прекалена доверчивост. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта се изненадайте интимната си половинка с с покана за романтична вечеря и не пропускайте сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

От сутринта се сблъсквате с неочаквани обрати. Бъдете самокритични, не винете околните, без значение дали сте си у дома или сте на вашето работно място. Не обсебвайте хората от вашето обкръжение с омайни думи, за да ви следват. Рискувате в един момент да се окажете самотни. Начинанията ви обещават бъдещи успехи. Търговците също успяват, но ако имат магазини да се предпазват от загуби и кражба на пари. Блокирайте опитите на ваши приятели точно днес, когато имате лични уговорки, да отнемат времето, което принадлежи на близките ви. Бъдете откровени и споделете причината за закъснението си, вместо да създавате повод за ревност.

ДЕВА

Искате да ви възприемат като борци за добруването на човешкия род, но всъщност целите да получите чрез проява на всеобщо съчувствие незаслужената подкрепата от вашите близки, колеги и приятели. Няма как да се сближите с хора, които искате да привлечете като делови партньори, защото сте прекалено самовлюбени и не виждате добрите качества в околните. Не се притеснявайте, ако изживеете и разочарование от някого. Очаква ви лично щастие, което ще ви помогне да забравите за този, който ви е предал. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на интимни мигове и сексуално удоволствия.

ВЕЗНИ

Бъдете добронамерени към колегите си, за да ви отговорят със същото, но не прекалявайте с помощта си. Добрите отношения с тях ви гарантират успехи на работното място и подкрепата им, дори и ако идеите и целите ви са странни и трудни за възприемане. Изобщо не се изкушавайте да се срещате с ваши приятели, за да обсъждате нови възможности за професионална изява. Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте до късно на работното място, за да не ядосате близките си. След като се приберете отидете на ресторант или вечеряйте с добро настроение в дома си и не пропускайте интимните мигове.

СКОРПИОН

За пореден път сте напрегнати, ненужно заядливи и спорите с вашите близки. Ако работите през целия ден и останете след работно време, рискувате да усложните добрите си отношения с вашите колеги. Създайте нормална обстановка на работното си място, за да завършите по-бързо задачите си. Не се лишавайте от помощ, ако ви я предложат. Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили своята половинка и не сте се извинили. 

СТРЕЛЕЦ

Не се изкушавайте да започвате нови служебни задачи, защото може да се окажат не достатъчно обмислени от вас и да ви затруднят дори и чрез финансови загуби. Може да сте надценили силите си и да си навредите. Избегнете стреса и преумората. На работното си място се заемете със задълженията, защото това е добра основа за бъдещи финансови успехи. Следобед не са изключени разправии на близките ви със съседи. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. Съхранете стабилните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

Въпреки, че сте заредени със сили и желание да се докажете, не прекалявайте и се вслушвайте в съветите на вашите колеги. Не рискувайте. Съветвайте се при възможност и необходимост с ваши приятели адвокати, дали да се включите в инвестиционни проекти с държавно участие, но помнете, че неочакваностите са реалност. Днес не бива да ви взимат от дома с кола за работа. Брачната ви половинка е на мнение, че й изневерявате, защото сте допуснали да плъзнат клюки за ваш флирт.  Докажете й, че сте верни в любовта и брака. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови партньори. 

ВОДОЛЕЙ

Общувате с огромно удоволствие, но нека бъде с мярка и преценка на хората, които допускате до себе си. Неочаквано ще осъществите среща с влиятелни личности, които биха ви помогнали да достигнете нов професионален връх. Въпреки полезните срещи с хора от властта, не ви съветвам да планирате и провеждате разговори с вашите колеги. Време е да постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте раздяла няма причина да се отдавате на сексуални удоволствия, защото заради лош късмет може да ви попречат на намеренията.

РИБИ

Приемете без колебание допълнителна работа, защото ви носи приходи. Бъдете внимателни с разходите, за да не изпаднете във финансови затруднения. Не се съмнявайте във вашите професионални и интелектуални възможности. Вашите планове свързани със служебните ви задължения, ще се осъществят без особени трудности. Вече сте осъзнали, че е добре да промените нещо личния си живот, за да съхраните брака си. Днес имате възможност да направите първата крачка към тази промяна. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп