Хороскопът на Алена: Стрелците да помогнат на колеги, Козирозите да не опитват да надминат конкуренти

ОВЕН

Отхвърлете най-важните си служебни задължения в този ден и бъдете максимално дейни, въпреки че  Меркурий е в ретроградното си движение. Прекалената ви чувствителност към критика е причина за разправии. Не заливайте с яростен гняв колегите си. Не подписвайте прибързано финансови и банкови документи, за да избегнете финансови загуби. Не се отказвайте от приятните романтични мигове, които са ви подготвили любимите ви хора. Подарете им цялата си обич. Сексът ще ви достави взаимна наслада. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на чувствата си.

ТЕЛЕЦ

На работното място не очаквайте помощ от колегите си днес. Справете се със задачите си сами, а и ще успеете, защото Меркурий ви подкрепя в своята ретроградност. Очаквайте новина за предстоящи финансови постъпления, които от месеци ви притесняват. Не пропускайте възможността да проведете деловите си разговори.  Професионалните ви изяви ще променят коренно живота ви. Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите чувства ще се окажат напразни, ако сте прекалено упорити и настойчиви. Ефектът ще е обратен. Не се опитвайте да го привлечете с подаръци или да настоявате за годеж, за да не се окажете самотни и нещастни.

БЛИЗНАЦИ

Опитите ви да откриете нова, по-подходяща среда, са породени от желанието ви да се запознаете с хора, които да обогатят живота ви. Очертава се възможност за допълнителна професионална изява. Ако плановете ви са перспективни, а идеите ви носят бързи и стабилни приходи, очаквайте помощ от колегите си, въпреки  все още ретроградното движение на Меркурий. Интимните ви партньори са се отдалечили, заради съмнения, че им изневерявате. Трудно ще спечелите отново доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, защото дори и да се стигне до сексуален контакт, той няма да оправи отношенията ви.

РАК

Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно. Опитите ви да надскочите себе си няма да бъдат успешни, особено ако имате пропуски в знанията си. Бъдете умерени и търпеливи. Помнете, че  Меркурий продължава с ретроградното си движение. Обмислете добре идеите си за нова посока на професионално развитие и изчакайте подходящия миг, за да поставите началото. Изпълнени сте с желание да сте обичани. За съжаление не сте доказали на интимните си партньори, че споделяте чувствата им. Ако имате желание за сексуални удоволствия, но интимния ви партньор е дистанциран, не настоявайте. 

ЛЪВ 

Постигнете поставената цел като насочите силите си в работа. Не предприемайте необмислени промени, дори и ако сте принудени от обстоятелствата. Докажете на вашите неприятели, че притежавате и положителни качества, ако до този момент сте им показали само отрицателните като самозащита и сте се хвалили без покритие. Меркурий продължава да е ретрограден. От сутринта ви е обзела ревност без причина. У вас са се загнездили  съмнения във верността на вашите любими. С подозрения нищо няма да постигнете. След разправията през деня не се надявайте, че ще имате приятни интимни изживявания.

ДЕВА

Трудностите са причина да сте депресирани и напрегнати, защото са комбинирани с предложения за сериозни, но притесняващи ви инвестиции. Успехът е с вас, ако се занимавате със строителство и продажба на недвижими имоти и имате насрочени огледи. Пристъпете към обсъждане на предварително уговорени търговски сделки въпреки, че Меркурий е ретрограден. В семейството ви назрява конфликт. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите оправдание за действията си. Не и с проява на агресия. Сексът с брачния ви партньор ще остане само в мечтите ви. Не се домогвайте до това.

ВЕЗНИ

Бъдете отговорни към служебните си задачи. Откажете се от пътуване, сутринта, без значение дали е делово или лично. Предпазвайте се от ненужни разходи, които ще нарушат финансовата си стабилност. Не се поддавайте на изкушението да предприемете служебни промени, защото Меркурий е все още ретрограден. Ако не са обсъдени предварително и с вашите колеги, няма да ви донесат успех, заради липсата на подкрепа. Звездите ви предпазват от неочаквани проблеми в личния живот. Отдалечили сте се от любимите си хора. Опитайте се да създадете романтична обстановка и да възвърнете у партньора си желанието за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Бъдете скромни в исканията си на работното място. Намерението  да печелите повече от колегите си ще ви създаде неприятели, не само заради опита да изземете техни задачи, а защото нямате нужните знания. След като сте засегнали ваш колега за професионалните му качества, защото сте завидели на интелекта му, на всяка цена му поднесете извиненията си, особено след като Меркурий е все още ретрограден, но ще ви подкрепи, за да не го превърнете във ваш враг. През целия ден сте уморени и нямате желание за развлечения с любимите си хора. Не пропускайте романтичните мигове, защото ще съжалявате. Колкото и да сте уморени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима следа у вас.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви активна работа от сутринта в този ден, въпреки че може би имате други планове по време на ретроградното движение на Меркурий. Неприятности няма да липсват, ако не избегнете критиката към ваши делови партньори. Помогнете на колегите си и без колебание изгладете недоразуменията, възникнали преди време. Прибързаните действия и думи са нежелателни. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. В отношенията с любимите хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите. Семейните жени ще изживеят незабравими сексуални удоволствия. Не изневерявайте! Несемейните да бъдат предпазливи в сексуалните си контакти. 

КОЗИРОГ

На работното място успехът е с вас, ако сте заети само с професионалните си задължения, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Начинанията са нежелателни, защото са плод на импулсивните ви прибързаните ви действия. Не се опитвайте да надминете ваши конкуренти, като надскачате собствените си възможности. Стабилизирайте постигнатото в изминалите дни. Неуспехите през деня ще се отразят на отношенията ви в семейството и с любимите ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Вечерта се постарайте да си създадете незабравими мигове и да се отдадете на сексуални удоволствия, за да се сближите отново.

ВОДОЛЕЙ

Изгладете финансовите разногласия с партньорите си. Предпазвайте се от конфликти. Меркурий е ретрограден.  Проведете или поне уговорете  срещи. Не се колебайте да позвъните по телефона на деловите си партньори, ако нямат възможност да се срещнат с вас лично, но можете да проведете видео среща. Разговорите са важни за вашите планове. През целия ден имате възможност да докажете чувствата си, стига да не планирате раздяла с партньора си. Не оставяйте без внимание любимите си хора. Не отказвайте на интимния си партньор сексуалните изживявания.

РИБИ

Водещ е стремежът ви да постигнете финансова стабилност, но нека не е на всяка цена, защото Меркурий е ретрограден и може да се разминете с целта си. Успехът отново ще споходи работещите в сферата на търговията, които имат възможност да спечелят добри пари от успешни продажби. Очаквайте делови предложения за съдружие. Доверете се на партньорите си. Следобед ви очаква незабравима романтична среща. Несемейните жени ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената любов. Сексуалните ви контакти трябва да са добре преценени, за да си спестите заболяванията на половата система и инфекциите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп