Хороскопът на Алена: Стрелците да се подчинят на новите правила, Козирозите да приемат предложения на началници

ОВЕН

Странично влияние може да затрудни в значителна степен придвижването ви по пътя към успеха. Стремите се към поставената цел, но е във ваша полза да бъдете коректни. Раздразнителни сте, затова е добре да не обръщате внимание на забележките, които ви отправят колегите ви. Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, защото сте прибързани и не преценявате думите си. Ревността ви заслепява. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото непрекъснато ще търсите в партньорите си нещо по-различно, което да подклажда съмненията ви. 

ТЕЛЕЦ

Отново ви предстои неприятен ден, заради новини, които могат да ви попречат да се справите със задачите си, въпреки вашата самоувереност. Избягвайте общуването с непознати хора, за да не ви разочароват. Трудностите също ще ви притеснят, въпреки че са преодолими. Заради ваши грешки в поведението и залитания в извънбрачни връзки се очертават сериозни проблеми и недоразумения в семейството. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради обидата, която сте нанесли на любимите си хора. 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете отговорни през целия ден. Преценявайте думите и постъпките си. Склонни сте да обиждате. Ще се радвате на успех, въпреки трудностите по пътя ви. Не се притеснявайте, защото са преодолими. Проведете планираните служебни разговори. Отношенията с близките ви са хармонични и искрени. Колкото повече внимание им дарявате, толкова по-обичани ще бъдете. Не пропускайте да си доставите незабравими романтични и сексуални удоволствия. 

РАК 

Въпреки проблемите на работното място, създадени от ваши делови партньори, които са проявили некоректност, запазете доброто си настроение в този ден, защото с гняв нищо няма да постигнете, а те ще са доволни, че са ви ядосали. Ще се справите и този път успешно. Работата ви спори, ако сте отговорни към задачите си. Не давайте заеми! От вас зависи да създадете хармония в личния си живот и с брачната половинка или интимните партньори. Направете първата крачка. Сексът е от огромно значение за добрата ви форма. Събудете желание у интимната си половинка и не пропускайте сексуалните удоволствия. 

ЛЪВ

Не прекалявайте с претенциите си на работното място и се заемете сериозно със задачите си. Бъдете внимателни, за да избегнете грешките. Проявете инициативност и настойчивост. На работното си място не разваляйте отношенията си с ръководството, за да не попречи на реализацията на плановете ви. Бъдете търпеливи с брачната и интимната си половинка, защото сте напрегнати и е възможен разрив в отношенията, който трудно ще избегнете. Не мислете, че ако сте засегнали любимите си хора с типичното си рязко поведение, ще успеете да изгладите недоразуменията в леглото. 

ДЕВА

Денят ви е напрегнат заради невъзможността да се справите с обемна информация, която ви е необходима за реализиране на вашите идеи и планове. Приемете помощ или платете на ваш колега, за да ви я отсее. Заемете се със задачите си, ако сте на работното място. Приключете с проблемите, които изискват незабавно решение. Вечерта очаквайте романтично приключение. Несемейните ще срещнат нови приятели, които ще обогатят живота им. Сред тях е и мечтаната половинка. Ако за първи път излизате с новите си партньори, които неудържимо ви привличат, не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Обмислете бъдещите си идеи и планове. Не бързайте да ги споделяте. Пътуванията са успешни с внимание и предпазливост от ваша страна. Очаквайте приходи. На работното си място очаквайте спор с колегите или деловите партньори за пари, които могат да доведат до личните ви загуби. Самотните имат шанса да срещнат подходящата половинка, но ги съветвам внимателно да преценяват нови познати, за да не сгрешат в избора си. Семейните могат да се отдадат на чувствата си и да изживеят незабравими интимни мигове с любимите си хора. 

СКОРПИОН

Очакват ви неприятни разговори на вашето на работно място. Не спорете и не се опитвайте да прикривате грешките си. По-добре се примирете с упреците, защото сте ги заслужили. Стабилизирайте позициите си и не се противопоставяйте на никого. Проявете настойчивост и инициативност. Забравете за работата си вечерта и се отдайте на интимни преживявания. Не са изключени прояви на ревност. Сексът може и да не повлияе положително на отношенията ви.

СТРЕЛЕЦ

Днес се оставете изцяло в ръцете на Съдбата, която ви закриля, ако не сте прибързани и не допускате намеса в живота си на хора, които ви вредят. Причината за професионалните ви проблеми е във вас. Забравете за нежеланието ви да се подчините на новите правила, срещу които се противопоставяте от няколко дни. Личните отношения са затруднени, заради изневяра от ваша страна. Опитайте се да изясните отношенията с интимната си половинка. Откажете се от намеренията си за интимни мигове и сексуални удоволствия, ако сте наранили любимите си хора. Вечерта си дайте почивка и излезте сред природата. 

КОЗИРОГ

На работното място ще постигнете успех. Ако сте колебливи, ще удължите времето за изпълнение на задачите и ще си създадете проблеми с колегите. Проведете по телефона разговорите с началниците си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, защото са във ваша полза. Разрешете семейни проблеми и недоразумения с интимната половинка. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове. Без притеснение се отдайте на сексуални удоволствия, които са желани от двама ви, защото ще ви избавят от напрежението. 

ВОДОЛЕЙ

Днес ви очаква успешен ден, който ще запомните с разрешаването на много проблеми. Трудностите ви амбицират да докажете на какво сте способни. Не избягвайте нарочно новите делови запознанства. Възможна е появата на покровители, които ще ви помогнат да осъществите плановете си. Следобед ви очаква незабравима романтична среща. Несемейните ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената любов. Сексуалните ви контакти да са добре преценени, за да си спестите заболяванията на половата система и инфекциите.

РИБИ

Не е във ваша полза да предприемате промени на работното място и в личния живот. Поставете си ясна и конкретна цел и се заемете с нейната реализация. Пътуванията са нежелателни. Ако сте зад волана бъдете внимателни и не превишавайте скоростта.  На работното си място се предпазвайте от грешки. Вечерта очаквайте романтична среща. В личният ви живот ще възникнат усложнения, заради интриги, свързани с изневяра, които са ви развалили настроението. За пореден път се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп