Хороскопът на Алена: Стрелците да се усамотят, Козирозите се отпускат следобеда

ОВЕН

Не осъществявайте запознанства, защото няма да са успешни. Внимавайте в отношенията с близки и познати. Ситуацията на работното място може да се изостри до крайност. Нежеланието да разберете колегите си води до разправии, за които вината е изцяло ваша. Не си търсете оправдание, особено след като не спазвате повелята на Съдбата. Възвръща се хармонията в личните ви отношения. Щастливи сте, че отново сте обичани и обичате. Сексуалните мигове ви гарантират стабилизиране на интимните отношения.

ТЕЛЕЦ

На работното място бъдете тактични и не създавайте поводи за скандали. Бъдете коректни към вашите колеги, които не са виновни заради вашите отношенията у дома. Изпитвате силно желание да се срещнете със стари приятели и познати и да възобновите прекъсната любовна връзка. Ще си създадете проблеми.  Възможни са семейни проблеми, караници с брачната или интимна половинка. За пореден път рискувате да съсипете сексуалните си отношения. 

БЛИЗНАЦИ

Ако имате работа свързана с професионалните ви задължения, я отхвърлете до обед. Не давайте заеми. Каквото и да става на работното ви място, си наложете спокойствие и съхранете доброто си настроение. Чувствате се най-добре сред близките си и обожавате уюта на своя дом, но имате и задачи, които не ви позволяват да си останете целия ден у дома. Денят е идеален за общуване със семейството. Отдайте се на приятни мигове с любимите си хора. Вечерта се откажете от поканата за гостуване и си създайте романтична обстановка, последвана от здравословен секс.

РАК

Денят е напрегнат, заради среща, която не желаете да осъществите, но вредите на себе си. Не допускайте финансови загуби и не проявявайте ината си. Работете умерено до обед, за да избегнете грешките, породени от разсеяността ви. Следобед се отдайте на мисли за новите си проекти и се обогатете с нова информация. Ако не сте семейни имате благоприятната възможност да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Не забравяйте да създадете приятни емоции на интимната си половинка. Не пропускайте сексуалните мигове.

ЛЪВ

Очаква ви напрежение защото отношенията ви на работното място са подложени на проверка. Въпреки това се справяте отлично със задълженията си и поемате необходимите отговорности. Ще постигнете много, дори и ако се налага да работите до късно вечерта, но само ако се въоръжите с търпение. Съдбата ви дава шанс да създадете хармонично семейство. Ако вече сте го създали, време е да помислите и за деца. Семейните могат да се отдадат без колебание на сексуални удоволствия. несемейните да бъдете предпазливи, ако едва днес са срещнали подходящия партньор.

ДЕВА

Преценете кого от познатите си не трябва да допускате повече до себе си, защото ви вреди. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, подтикнати и от ретроградния Меркурий, само защото са ви се харесали. При делово пътуване се пазете от кражби. Не оставяйте документите и парите си на случайни хора. Личните ви отношения се стабилизират, ако не сте изнервени и заядливи. Любимите ви хора се надяват, че ще бъдете заедно през целия ден. Следобед нараства желанието ви за интимни изживявания. Не се лишавайте от сексуалните наслади.

ВЕЗНИ

Ако имате да отхвърляте професионални задължения, работете спокойно и не създавайте напрежение сред колегите си. Ще изнервите обстановката до скандал, който можете да не избегнете. През по-голямата част от деня по възможност не допускайте хора без да са предварително уговорени срещите ви и не се товарете с чужди проблеми. Хармонията в семейните ви отношения зависи от вашето поведение. Бъдете щедри на чувства. Не си внушавайте, че не сте достатъчно влюбени и се отдайте на истинските си чувства и активни сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Нежеланието ви да разберете партньорите си, раздразнителността и агресията задължително са повод вашите колеги да ви отговорят също с нападателно поведение. На работното място сте конфликтни и напрегнати. По-добре премълчавайте и не спорете заядливо и агресивно, ако искате да няма последици във ваша вреда. Възможни са проблеми в семейните отношения и открито грубо поведение, което ще раздразни околните и ще стане причина за разправия.  Сексуалните удоволствия са в мечтите ви, но рискувате да се лишите от тях.

СТРЕЛЕЦ

Ще се сблъсквате с много проблеми в отношенията с хората от деловото си обкръжение. Не намерите ли компромис и не промените ли поведението си, проблемът ще се изостри до крайност. Денят е неблагоприятен за делови разговори и срещи на работното място, дори и ако сте ги уговорили преди време. Необходимо ви е усамотяване, за да прецените дали да създадете семейство или все още не сте готови да поемете и тази отговорност. Семейните представители на знака могат да се отдадат на чувствата си и на сексуални мигове.

КОЗИРОГ

От сутринта сте напрегнати и отношенията с хората от професионалното ви обкръжение са проблемни. Едва следобед се отпускате и настроението ви ще се оправи. На работното място сте дейни и отговорни. За жалост пак сте настроени за непрекъсната критика към колегите си за щяло и нещяло и си печелите врагове. За да не си създадете проблеми с брачната половинка, се заемете със семейните си задължения. Агресивното ви поведение заради нежеланието да помогнете на любимите си хора в отговор ще доведе до тяхното нежелание за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Неприятна новина ще ви ядоса и ще развали целия ви ден. Не се вживявайте, защото с агресия и нападателно поведение нищо няма да промените. Вслушайте се в съветите на близките си и ще видите че ставащото е поправимо. На работното си място рискувате да допуснете непоправими грешки. От вас зависи да сте по-отговорни към задълженията си. Денят не е добър за сключване на брак, нито за хармонизиране на семейните отношения. Вечерта не се лишавайте от усамотяване с интимната половинка и активен секс.

РИБИ

Искате да сте обичани и уважавани и всички около вас да изпълняват желанията ви, но това води до неприязненото им отношение, ако досадите прекалено с претенциите си. Работата ви спори, ако сте се отказали от пътуване и сте останали на работното си място. По-добре е да не прекалявате с натоварването. Избягвайте общуването с хора извън семейството си. Избегнете разправиите, породени от интриги на ваши съседи. Съмненията в изневяра, които са посели у вас, са безпочвени. Не се лишавайте от хармонията в сексуалния ви живот.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп