Хороскопът на Алена: Стрелците са изпълнени със сили, Козирозите да не се преуморяват

ОВЕН

Цветница е, денят е почивен. Не пропускайте да уважите вашите близки именници, но и не пропускайте да си вземете върбови клонки и да закичите врата на дома си, за да ви дарят здраве. Променете плановете си и се заемете със задължения, които изобщо не сте планирали, но ви носят добри приходи. Време е да изготвите новите си проекти. Потърсете нови професионални възможности за изява. Коригирайте допуснатите грешки. Въздържайте се от взимане на важни бизнес решения, свързани с професионалната ви реализация. След обяд са възможни неуспехи в личния живот. Ако простите изречените обиди, ще се справите с проблемите си в семейството. Бъдете благодарни, ако партньорът ви е подготвил вместо вас романтична вечеря.

ТЕЛЕЦ

Цветница е, а денят е празничен и почивен. Не пропускайте да уважите вашите близки именници, но и не пропускайте да си вземете върбови клонки и да закичите врата на дома си, за да ви дарят здраве. Денят ви обещава хармония в отношенията. Стремите се да поставите ново начало. Досадни задължения може да ви развалят настроението. Пригответе се за трудности. Не се поддавайте на примамливите предложения. Ако сте непредпазливи, след време ще изживеете разочарования. Ако не сте семейни и целта ви е съвместно бъдеще без чувства с партньора си, бъдете уверени, че няма да сте щастливи. Семейните и влюбени в своя партньор ги очакват романтични мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Цветница е, почивен ден. Не пропускайте да уважите вашите близки именници, но и не пропускайте да си вземете върбови клонки и да закичите врата на дома си, за да ви дарят здраве. Стабилизирайте постигнатото до момента и се отдайте на спокойна работа. Откажете се от нови занимания. Деловите разговори и срещи са успешни. За съжаление отново ще ви преследват проблеми с хората от обкръжението ви, които са изтъкани от завист и озлобление, заради умението ви да се справяте сами със задачите си. Жените да се предпазливи към новите си познати, които не са подходящите интимни партньори, заради разликата в интелекта. Не се поддавайте на желанието за интимна близост, защото след секса ще се почувствате предадени.

РАК

Цветница е, поредния празничен почивен ден. Не пропускайте да уважите вашите близки именници, но и не пропускайте да си вземете върбови клонки и да закичите врата на дома си, за да ви дарят здраве. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. Не се колебайте да поднесете на колегите си нови идеи. Очаквайте проблеми на работното място, които ще разрешите успешно, ако не побързате да се ядосате. Днес начинанията да успешни, а инвестициите, които сте планирали ще ви донесат очакваните резултати. Ако имате до себе си партньор, който не иска да покаже чувствата си към вас, то е защото се страхува да не го нараните. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се съобразявате с желанията на интимния си партньор в леглото.

ЛЪВ

Цветница е, празничен и почивен ден. Не пропускайте да уважите вашите близки именници,  но и не пропускайте да си вземете върбови клонки и да закичите врата на дома си, за да ви дарят здраве. През целия ден сте без настроение на работното място, мудни сте, на ви се работи  и ще си изпросите забележки от страна на ръководството. Разчитайте на интуицията си, която ви сочи верните действия, но не спорете без причина и не налагайте мнението си. Създайте хармония в отношенията на работното място. Установете хармонични отношения с близките си. Възможно е ново романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията са неприятни. Намерете верният път към сърцата на любимия, ако искате да изживеете и тази вечер приятни сексуални удоволствия.

ДЕВА

Цветница е. Не пропускайте в почивния ден да уважите вашите близки именници,  но и не пропускайте да си вземете върбови клонки и да закичите врата на дома си, за да ви дарят здраве. Откажете се от срещите и от запознанствата. Не пътувайте. На работното място изпълнявайте задълженията си без да се разсейвате. Не са изключени разправии заради отдавна назряващи служебни проблеми. Отношенията в семейството и с любимия ви са хармонични. Вечерта се отдайте на почивка в компанията на любимия и не пропускайте сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ 

Цветница е.  В почивните ден е редно да уважите вашите близки именници,  но и не пропускайте да си вземете върбови клонки и да закичите врата на дома си, за да ви дарят здраве. Ще спечелите, ако сте предвидливи и коректни. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си. Не се обезличавайте. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на деня. Оценката за труда ви е от значение за материалното ви състояние. Възстановете хармонията в отношенията си, особено в семейството и с интимния си партньор, за да избегнете депресията. Липсата на сексуални мигове при някои от вас вреди на здравето и на психиката ви.

СКОРПИОН

Цветница е, почивен ден. Не бива да пропилявате деня си в работа, а е редно да да уважите вашите близки именници, но и не пропускайте да си вземете върбови клонки и да закичите врата на дома си, за да ви дарят здраве.  Не пренасяйте незначителните проблемите в семейството и на работното си място. Приемете помощ от колегите си. Деловите контакти са успешни. Обърнете внимание на домът си и се заемете с неотложните ремонти. Деловите разговори и осъзнаването на трудностите, както и тяхното преодоляване ви гарантират материални успехи. Вечерта се отдайте на романтични мигове и приятни разговори. Не насилвайте интимните си половинки, ако нямат желание за сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Цветница е. Не пропускайте в този почивен ден да уважите вашите близки именници, но и не пропускайте да си вземете върбови клонки и да закичите врата на дома си, за да ви дарят здраве. Оценете постигнатото и поставете началото само на предварително обмислени нови задачи. Планирайте времето си, за да впечатлите околните с вашите възможностите. Денят ви е напрегнат. Изпълнени сте със сили. Насочете енергията си към определени занимания. Внимавайте с думите си, за да не предизвикате сериозна разправия  в семейството си. Влюбените ще изживеят сериозни проблеми. Запазете спокойствие и не проявявайте агресия. 

КОЗИРОГ

Цветница е. Денят е почивен и е редно да уважите вашите близки именници, но и не пропускайте да си вземете върбови клонки и да закичите врата на дома си, за да ви дарят здраве. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате, особено при неочаквани нови задачи и забраните на ретроградния Меркурий. Не рискувайте и не правете опити за инвестиции, без да сте наясно с условията. Нестандартният подход към задачите ви няма да ви донесе полза. Ще избегнете трудно неприятностите. Отстоявайте мнението си и бъдете верни на себе си. Радвате се на разбирателство в семейството, което ви дава увереността в собствените възможности. Вечерта отново се отдайте изцяло на чувствата си. Сексът ще ви се отрази добре.

ВОДОЛЕЙ

Цветница е. В почивния и празничен ден уважете вашите близки именници, но и не пропускайте да си вземете върбови клонки и да закичите врата на дома си, за да ви дарят здраве.  Успехът отново ще ви съпътства, ако сте обмислили как да реализирате плановете си. Не обсъждайте с никого намеренията си. Опитайте се да завършите задачите си на работното място. Ако не ви се работи, отхвърлете неотложните си задължения, за да не си създадете проблеми с вашите колегите. Избягвайте романтичните срещи, които ще се окажат разочароващи в скоро време. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия, само ако желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви необходими.

РИБИ

Цветница е. Празник, който е редно да почете, като да уважите вашите близки именници,  но и не пропускайте да си вземете върбови клонки и да закичите врата на дома си, за да ви дарят здраве. Пригответе се за преодолими трудности, като запазите спокойствие и проявите непреклонност в мнението си. Ще завършите започнатото до края на деня. Избягвайте нови запознанства. Регистрирайте своя фирма. Очакват ви успехи в материално отношение, но не допускайте финансови загуби, заради прибързани инвестиции. Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в семейните ви отношения, искат да ви навредят с интриги и клевети. Пазете се. Не допускайте срив в сексуалните си отношения. Не се лишавайте от здравословен секс.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп