Хороскопът на Алена: Телците да проявят далновидност, Близнаците с нови познанства

Photo by Thoma Boehi from Pexels

ОВЕН

Бъдете отговорни към своите постъпки в този почивен ден. Проявете предпазливост при неочаквани разходи, не харчете за това, което е ненужно. Ако сте зад волана бъдете внимателни при пътуване в провинцията. При делова среща не говорете повече от позволеното. Разговорите няма да ви донесат успех, ако сте ги уговорили за този ден. Разсеяни сте и имате нужда от разтоварване. Вечерта си почивайте в компанията на любимите си хора. Имате право на това. Пригответе нещо вкусно за хапване, поговерете с близките си, ако сте семейни. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието. 

ТЕЛЕЦ

Овладейте емоциите си и проявете далновидност в почивния ден. Не се събирайте с колеги или партньори, които ви повлияват неблагоприятно. Не си разваляйте настроението заради интриги по ваш адрес от ваши нови познати. Все се срещате с хора, които са недоволни, че не са могли да ви впечатлят и да ви използват. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си. Очакванията ви може да не се оправдаят. 

БЛИЗНАЦИ

Реализирайте срещите си и осъществете нови познанства в този почивен ден. Имате възможност да оцените своите приятели. Ще ви дадат ценни съвети в личните и професионални отношения. Заемете се със задълженията си на работното си място. Не са желателни прекалено активни действия от ваша страна, защото полза ви носят тактът и търпението. Заради лични проблеми картинката на деня ви е кристално неясна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото, ако сте създали повод за отдалечаване на любимия ви. 

РАК

Денят е почивен, а вие очаквайте информация за приходи, които както винаги предизвикват недоволството на околните от заслуженото с вашия труд и знания заплащане. Не бързайте да се ядосвате и подминете интригите с мълчание. Така ще спечелите уважението на вашите колеги, но и ще докажете на интригантите, че не сте на тяхното ниво. Не се поддавайте на желанието да работите до късно вечерта. Самотните жени да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако сте стигнали до точката на кипене и сте допуснали скандал. 

ЛЪВ

Предпазвайте се от травми заради невнимание, особено ако спортувате или карате колело в почивния ден. Не се изкушавайте от високите скорости, не рискувайте. Възможни са разправии с непознати хора. Бъдете отговорни към постъпките си. Подобрете материалното си състояние без напрежение, като се отдадете на рутинните си задължения. Трудностите  да не ви притесняват. Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения, скъпи жени. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат доброто настроение. 

ДЕВА

Не бива да сте прибързани в този почивен ден. Правете реална оценка на ставащото около вас, но не се намесвайте там, където има не касаещ ви проблем, за да не се окажете в чужд конфликт, без вина виновни. Вгледайте се внимателно в себе си отстрани. Въпреки трудностите планирайте действията си. Не пропускайте срещите свързани с постигането на поставените нови цели. Не спорете с роднините си, които са решили да ви омъжат без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема. Семейните имат възможност да се отдадат на интимни мигове и сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Не противоречете на никого на вашето работно място в почивния ден, дори и да се налага намесата ви, за да решите проблем, който са създали ваши колеги. Следобед се постарайте да работите без да се разсейвате, въпреки че искате да се приберете. Проведете важните разговори, без да постигате крайни споразумения. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Ще се приберете уморени, но доволни от себе си, заради успехи на работното място. Останете с близките си, които са ви приготвили вечеря. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Денят е почивен, но е и неблагоприятен за начинания и импулсивни действия и решения, подвластни на емоцията. За да си спестите проблемите, не проявявайте лекомислие. Избягвайте странично влияние. Заради прибързаност може да бъдете губещи в близките месеци. Внимавайте, защото трудно ще изградите отново съсипаната финансова стабилност. Ще се наложи да помогнете на ваш човек, който се е оженил за ваша приятелка. Рискувате да предизвикате ревността на партньора си си, който иска да дойде с вас. По-добре изберете по-малкото зло и го вземете на уговорената среща, вместо да съсипвате сексуалните си отношения. 

СТРЕЛЕЦ

Във ваша полза е в почивния ден да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Бликащата емоция води до срив в отношенията ви лични и делови. Бъдете разумни и запазете спокойствие, каквото и да се случва около вас. Проблеми, които отказвахте да разрешите, днес изнервят и вас и колегите ви. Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори с родителите на съпруга ви. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към партньора си. 

КОЗИРОГ

Не пропускайте в ранния следобед на почивния ден да завършите започнатото На работното място. Не се поддавайте на желанието си да продължите да работите до късните часове на деня. Не рискувайте, защото преумората ви вреди. Преценявайте правилно действията си и не налагайте мнението си, за да сте сигурни в професионалния си успех. До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Помогнете на близките си, ако в почивния ден искат финансовата ви подкрепа за лечение, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари или ги преведете лично по сметката, в която влизат. Имате шанс да подобрите бързо материалното си състояние. Предпазвайте се от сериозни пропуски на работното място, ако решите да рискувате. Разчитайте на интуицията си. Вечерта си дайте заслужена почивка. Забравете за семейните си задължения, за готвенето, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания. 

РИБИ

В почивния ден не била да планирате задачите си, защото плановете ви се провалят заради непредвидена странична намеса. Трудностите са породени от външни фактори, затова се радвайте и на малките си успехи. Не е изключено да поставите начало на успешна дейност. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на вашите нови делови партньори и познати. През деня се подгответе, ако сте планирали вечеря с приятели. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате. 

Коментари

Задължително поле