Хороскопът на Алена: Телците разрешават всичките си лични проблеми, проблеми за Скорпионите заради ретроградния Меркурий

ОВЕН

Денят е почивен и не е подходящ за активна работа. Трудностите няма да са малко, но не трябва да ви притесняват, защото сте способни да се справите и без странична помощ. Повярвайте в силите и знанията си. Работата ви спори, ако се занимавате с рутинни задължения. Срещате разбиране от страна на вашите колеги. Ако сте семейни обърнете внимание на партньора и не се отдалечавайте от децата си, защото след време ще страдате от тяхното отдалечаване. Несемейните жени, които са решили да създадат семейство и живеят с партньора си, могат да се отдадат на сексуални изживявания.

ТЕЛЕЦ

Въпреки че деня е почивен, вие сте щастливци, орисани да разрешите всичките си лични проблеми. За съжаление на малцина ще се отдаде възможност да осъществят своите мечти за успешни проекти още днес. Не взимайте необмислени делови решения. На работното си място се постарайте да не капризничите и да не ставате досадни с недоволството си. Способни сте да доказвате чувствата си с щедрост. Не прекалявайте, защото може да се окажете влюбени и използвани. Не се опитвайте да купувате сексуални удоволствия, защото със сигурност ще ви разочароват и то за дълго.

БЛИЗНАЦИ

Дайте си време за размисъл и не предприемайте драстични мерки в служебно отношения. Изтощението ви вреди. До обед в почивния ден са възможни разправи у дома, които ще блокират и работата ви, ако сте си вземи задачи или се налага да сте на работното си място. Проблеми на работното ви място ще създадат напрежение до крайност и ще се наложи да отидете на всяка цена, ако искате да се справите с тях. Стабилизирайте отношенията у дома. Не се впускайте в нови запознанства. Обърнете внимание на имуществото си. Несемейните жени да са особено предпазливи при нови запознанства. Сексът е желан и от двама ви, ако не сте импулсивни и изчакате подходящия момент вечерта.

РАК

Възможни са проблемни отношенията с хората от вашето обкръжение, даже и в деловото, въпреки че деня е почивен. Ще се справите, ако не се ядосвате, проявете сдържаност и действайте обмислено и предпазливо, въоръжени с такт и търпение. Ще се наложи да подновите стари делови контакти с хора, от чиято помощ се нуждаете до края на годината, но не знаете как да подходите. Чувствата, които ви даряват любимите ви не са повод непрекъснато да искате от тях някакви облаги за себе си или финансова помощ за ваши роднини. Бъдете толерантни. В личните отношение липсва взаимното разбирателство. Не използвайте сексуалните мигове, за да постигнете някакви свои цели.

ЛЪВ

Очаквайте информация за материални успехи, които в почивния ден, незнайно защо, предизвикат завистта на съседите и приятелите ви. Бъдете внимателни и не споделяйте нищо, за да не ви използват. Не давайте обещания за заеми, Меркурий е ретрограден и потърпевшите ще сте вие. Колегите ви са готови да ви подадат ръка, за да осъществите идеите си. В личният живот жънете успехи, защото самотните най-сетне са орисани да срещнат подходящия партньор. Отдавна не сте били така щастливи и изпълнени с желание да обичате. Споделете чувствата си. Естествено е сексът тази вечер да ви дари с незабравими мигове.

ДЕВА

Не са изключени конфликти с вашите колеги, ако сте на работа в почивния си ден. Всички проблеми на вашето работното място ще разрешите, ако не сте прибързани и спазвате изискванията на ретроградния Меркурий. Ще получите известие за материални придобивки, но не бива да споделяте радостта си, за да не ви ги отнемат ваши роднини. Възстановете хармонията в личния си живот. Знаете, че неразбирателството с любимия ви съсипва. Намерете компромис в отношенията си. Опитайте се след романтична вечеря да се сближите и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Не избързвайте в думите и в действията си в почивния ден, за да не обидите колеги, на които разчитате. Независимо, че денят ви е достатъчно натоварен със задължения, ще ви се обадят делови партньори, за да обсъдите бъдещото си сътрудничество. Бъдете предпазливи към направените делови предложения, ако са свързани със сериозни инвестиции, заради ретроградния Меркурий. Не се впускайте в изневяра, само защото сте срещнали обсебващ мъж, който е завладял съзнанието ви. Любовната омая е временна. Прибързания секс няма да ви зарадва, нито ще ви гарантира, че чувствата ви са споделени.

СКОРПИОН

Отидете на работа в почивния ден, освободени от напрежението в дома ви. Във ваша полза е да приключите със служебните си задължения до обед. Предпазвайте се от опити на ваши близки да ви убедят да назначите роднини на работа във вашата фирма, защото вече сте си патили. Скандалите и проблемите в бъдеще са сигурни, особено при ретроградното движение на Меркурий. Новите запознанства са ви интересни, но не са подходящи за интимни отношения. Не си позволявайте романтични срещи и изневери. Сексуалните контакти няма да ви доставят наслада, дори и ако са любимите ви хора. Не насилвайте себе си.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта в почивния ден сте напрегнати, защото имате да отхвърлите нови спешни задачи. Пазете се да не обидите ваш колега с необмислени думи, само защото ви занимава с неговите задължения. На работното място се справяте отлично. Забравете притесненията и не мислете за евентуални провали, които можете да предизвикате сами, но не пропускайте ретроградния Меркурий. Не създавайте предпоставка за скандал с любимия, заради ината си и не спазено обещание за вечеря в заведение. Създайте си добро настроение у дома, с романтична вечеря за двама, а след това не пропускайте сексуалните наслади.

КОЗИРОГ

Запознанствата са нежелателни, дори и ако сте ги планирали за този почивен ден. Отложете срещите си. Ако имате възможност и не сте дежурни през нощта си останете у дома, защото сте изнервени, а вместо да гледате натоварващи новини, се отдайте на активна почивка. Ако се налага да търсите подкрепа на идеите си, обадете се на ваши влиятелни познати, на които сте помагали преди време. Семейните жени да не изневеряват. Несемейните жени имат шанс да открият своята половинка. Сексът не е най-желаното удоволствие през този ден. Откажете се от него, за да не отблъснете с агресията си в леглото интимната си половинка.

ВОДОЛЕЙ 

На работното място сте дейни в почивния си ден, но деловите разговори няма да ви донесат успех. Не са изключени проблеми с вашите колеги заради ретроградния  Меркурий. С такт и търпение ще се справите с делови проблеми, но след време разправията отново ще избухне. Докажете какви професионалисти сте. Печелите си врагове, защото рядко цените знанията на другите хора или ако ги цените, не го показвате. Дори и тактът в разговорите няма да ви помогне да си спестите ревността на половинката си и взаимните обидите. Не се надявайте сексът да премахне проблемите ви с любимия, особено ако няма желание и готовност за компромиси.

РИБИ

Денят е почивен, но не пречи да поставите внимателно, добре обмислено успешно начало на нови занимания. Не се надявайте на бързи резултати на работното място, въпреки че работите с удоволствие и сте уверени във възможностите си. Ако приемете, че усилията ви не са напразни и ви носят очакваните успехи след известно време, ще се справите с лекота със задачите си. Хармонията в отношенията ви е задължителна, ако искате да сте в добра форма. Знаете, че любовта е вашето най-добро лекарство. Сексуалното удоволствие, което ви очаква вечерта, е компенсация за цялото напрежение през деня.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп