Хороскопът на Алена: Успехи, но и разочарования за Лъвовете, Девите да не подготвят договори

ОВЕН

В почивния ден общувате с нетипична за вас лекота. Не се изкушавате да жилите с думи и дела. Не е във ваша полза да сте прекалено доверчиви, инатливи, критикуващи и да се изкушавате да флиртувате. Деловите разговори са успешни преди обед. Въпреки, че сте доволни от срещите, които сте планирали за този ден, предпазливостта е задължителна. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви даряват романтични мигове. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви даряват романтични мигове. Интимният ви живот е зареден с активен секс. 

ТЕЛЕЦ

Проявете сдържаност и търпение в почивния ден, за да се справите с трудностите в личен план, които ви изнервят без причина или заради вашата гузна съвест. Не са изключени роднински скандали имотни разправии и проблеми, в които ще намесят и вас. Не е във ваша полза да обсъждате сделки или да поставяте подписа си под тях, а и денят го забранява. Не си мислете, че проблемите в семейството ви, свързани с ваши постъпки, които са наранили близките ви, ще отминат без следа. Вашето отношение към любимите ви е причина за невероятните сексуални изживявания или пък за тяхната липса. 

БЛИЗНАЦИ

Тези от вас, които пътуват в почивния ден, да избягват запознанствата и да не разчитат на късмета си. В тяхна полза е да бъдат внимателни с всяко свое действие и дума. На работното място успехът е с вас. Може да ви изнудят да проведете срещи с ваши делови партньори. Не давайте обещания за съвместен бизнес или за участие в нови проекти. С любимите си хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите, дори и ако са ви ядосали, защото причината може да е и във ваши действия, но вие нямате навика да си признавате грешките. Не изневерявайте!  Ще си спестите скандал и отказът им от сексуални удоволствия. 

РАК

Предстоят ви успешни делови запознанства, но не е редно в почивния ден да запознавате непознатите хора с работата си и плановете си, защото не знаете защо са избрали точно вас за партньори. Не разчитайте на късмета си, а работете отговорно. Този ден ви позволява да пътувате и да водите преговори за бъдещо съдружие. Късметът може да ви изневери само, ако решите да вървите срещу Съдбата си. Предпазвайте се от проблеми в семейството и не давайте големи суми за ненужни покупки заради нечии капризи. подадете ли веднъж ще пазаруване до края на месеца и на годината и ще се тормозите заради неочаквано големи разходи. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбове и се отдайте на сексуални наслади. 

ЛЪВ

На работното място ви очакват успехи, но и разочарования заради вашите колеги, които не са достатъчно отговорни в този почивен ден. Ако сте спокойни, ще ги избегнете още сутринта и ще продължите уверено към целта си. Във ваша полза е следобед да проведете планираните срещи. Предпазвайте се от делови запознанства. Следобед сте в състояние да избегнете на разправиите с близките си, като премълчавате, ако сте виновни и ви критикуват. Вечерта бягане от интимни мигове, заради обидата, която ви е трудно да преглътнете, но е по-добре да сте компромисни и да не лишите от сексуални удоволствия. 

ДЕВА

От една страна сте разочаровани от вашите близки и колеги, а от друга ви очакват положителни промени, въпреки че денят е почивен, но не могат да ви споходят, ако не сте внимателни в думите си и обиждате с критика без доказателства. Занимаващите се с частен бизнес да не подготвят договори, с изключение на тези, които се занимават с търговия, въпреки че и за тях днес не е доходоносен ден. Денят ви носи приятни изненади, въпреки че ще имате и негативни емоции заради нечия завист. Вечерта си останете у дома и си почивайте след напрегнатия ден в компанията на любимите си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. 

ВЕЗНИ

Стабилизирайте постигнатото и финансовото си състояние. Нуждаете от почивка, а и деня е почивен, за да не навредите на здравето си, затова, ако имате възможност, е добре да си останете у дома. Заетите в банковата система да не се изкушават на маса и на чашка да дават обещания за кредитиране на своите приятели. Няма да блеснат, но може да си навредят. В личния ви живот отново сте допуснали хаос. Бъдете готови на компромиси при обсъждането на семейни проблеми, за да избегнете разправията. Вечерта си легнете рано и пропуснете сексуалните удоволствия, ако не сте във форма. 

СКОРПИОН

Денят е почивен и не предполага прекомерна работа, но бъдете отговорни и перфектни по отношение на служебните си задачи, ако се налага да се занимавате с тях. Проявете търпение и разбиране към досадни гости, които целят да ви изнудят да им дадете заем, който, въпреки обещанията нямат намерение да ви връщат, при това без да ви казват за какво са им необходими парите. Може да ги искат за развлечения или защото някой ги притиска да му върнат дълг, бъдете внимателни. В личните отношения бъдете отговорни и се чувствайте задължени да сте умерени в отношението си към вашите близки и към любимите си. Овладейте емоцията избегнете скандал, който може да ви лиши от сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Вместо да се ядосвате на колегите си, че и в почивния ден сте по-заети от очакваното заради техни задължения, с които са натоварили вас,  се огледайте и се заемете със служебните си задачи. Избегнете всички делови срещи и разговори, защото няма да ви донесат нито полза, нито успех, но ще ви загубят времето. Избегнете и запознанствата, които ви изнервят допълнително, особено ако не са ви приятни. През деня напрежението ви изнервя, а вечерта разправията с вашите близките е породена от различие в мненията ви, но сте в състояние да я избегнете. Настроението ви не е добро и вечерта може да се лишите от сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

В този почивен ден сте готови за трудови подвизи, очаквате приходи, но сте разсеяни заради започнали отношения с ваше ново завоевание. Предпазвайте се от разочарования. Късметът не е на ваша страна. На работното място, завършете задачите и вечерта се отдайте на активна почивка. В служебните ви отношения цари хармония, която може да се срине заради вашето безпричинно недоволство. Не сте готови на компромис в отношенията с брачната си половинка. Ако страдате и двамата партньора ви, заради липса на разбирателство, по-добре е да осъзнаете, че назрява решението за развод, ако неразбирателството продължава до днес и обидните реплики са водещи в този ден. 

ВОДОЛЕЙ

Овладейте ината си, който вреди на личните ви отношения в почивния ден и ви носи самота, но също така блокира добрите ви възможности и успехи на работното място, ако не сте отговорни поне към себе си. Не е изключено да проведете неочаквани делови срещи, които ще се окажат началото на продължителни успешни отношения. Разчитайте на интуицията си в личния живот и в отношенията си. Вие сте дистанцираните и не желаете да промените поведението си. Сексуалните удоволствия са желани от вас, но се инатите и не поднасяте извиненията си. Може и да ги пропуснете. 

РИБИ

Запознанствата в почивния ден преценявайте правилно, за да си спестите бъдещи проблеми, особено ако са свързани и с професионалните ви планове. Предприемете промени, но разчитайте на себе си и не споделяйте плановете си. Не пропускайте вечерта да си дадете почивка, дори и ако имате до късно делови задължения. Не позволявайте безотговорно на странични фактори да усложнят отношенията с близките ви, заради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в мълчание, само заради засегнато его. Нали не искате раздяла преди края на годината и мигове самота, които ви разболяват.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп