Хороскопът на Алена: Успехът е с Везните, Скорпионите ще имат полезни делови срещи

Photo by Startup Stock Photos from Pexels

ОВЕН

Денят е изпълнен с надежди и планове - реални и постижими. Избягвайте да се натоварвате с работа, която е над вашите възможности, за да не изостанете със служебните си задачи.  Идеите ви ще донесат добри приходи. На работното място сте уверени във възможностите си и изпълнени с желание да докажете способностите си. След края на работния ден си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели, но само ако взаимно няма да си досадите. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта. 

ТЕЛЕЦ

Успехът е с вас през целия ден, стига сами да не го подминете. Не водете разговори с вашите колеги, които са допуснали грешки и искат да им помогнете, въпреки че няма как са искат това от вас. Няма как да го сторите, защото ще накажат вас. Ограничете срещите си с делови партньори и не подписвайте договорите с тях днес. Няма как да избегнете проблемите в семейството си, защото каквото и да ви възложат все нямате време. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

Денят ви позволява да увеличите приходите си и да се справите блестящо с новите си служебни задачи, които са и много отговорни и изискват да сте внимателни. Проведете планираните делови срещи, защото успехът е с вас при разговорите и договарянето на финансиране. Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка. 

РАК

Занимавате се със служебните си задължения, но и с тези в дома ви, които също са част от вашите задължения. Не се изкушавайте да доверите плановете си на вашите колеги, за да не ги споделят веднага с ваши конкуренти. Трудно ви е да вземете бързо и правилно решение за професионалните си планове. По-добре отново обмислете всичко. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимната си половинка, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Единствения успех в този ден е свързан със запознанства, които ще ви донесат неочаквана бъдеща полза, ако прецените, кого да допуснете в живота си. Не се надявайте на приходи или на нови постижения на работното място, ако имате изостанали задачи. Разчитайте само на себе си. Срещите си отложете за следващия ден и се захванете с текущите си задачи. През деня работете активно, а вечерта се отдайте на приятни емоции, разкрасете си и очаквайте романтична среща. При стабилна връзка или ако сте семейни не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

ДЕВА 

Денят е успешен. Ще се справите и с най-големите си отговорности и без проблем ще отхвърлите всичките си задачи за деня. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на вашите служебни цели. Очаквани финансови постъпления ви дават възможност да мислите за инвестиции. Вечерта приемете поканата за коктейл. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна, въпреки че основателна причина няма. Разсейте съмненията. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ

Успехът е с вас, въпреки недоразуменията, които имате да изяснявате с вашите колеги. Причината е в тяхното несъгласие с вашето мнение, въпреки че правото е на ваша страна.  Старанието ви на работното място и отхвърлянето на неотложните служебни задачи до края на деня, ще ви донесе признание. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не трябва  да ви притесняват. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своята половинка. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН 

Ще имате полезни делови срещи, които за пореден път ви позволяват да разгърнете успешно бъдещо сътрудничество с ваши делови партньори и зад граница. Бъдете внимателни към предложенията за инвестиции. Промените на работното място са изцяло във ваша полза. Не им се противопоставяйте, дори и ако някои ви убеждава да го сторите. Не се колебайте, ако няма забрани и ограничения да предложите пътуване на любимите си хора. Тези от вас, които могат да си го позволят да посетят любимо заведение, а след това се отдадат на сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ 

Справяте се блестящо с всичките си служебни задачи, въпреки трудностите, които преодолявате сами и сте горди с този факт. Ако сте предпазливи ще спечелите уважението и подкрепата на вашите колеги. На работното място не се занимавайте с финансови документи, а ги дайте на колегите ви да ги прегледат. Семейните да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях, ако искат да намерят бързото им решение. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели. 

КОЗИРОГ

Предстои ви успешен ден, в който сте в състяние да докажете не само професионализма и интелекта си, а и да се справите с проблемите, породени от допуснатите грешки през изминалите дни. Нищо не е в състояние да ви попречи на плановете и на успехите, ако вие самите не решите  да се отдадете на развлечения. В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани, което няма да се хареса на партньорите ви. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимната ви половинка. 

ВОДОЛЕЙ

Пред вас се разкрива възможност ваши познати да ви бъдат полезни при преодоляване на служебните проблеми. Въоръжете се с търпение, за да не провалите деня си с лутане без посока. Трудности ще ви попречат да осъзнаете къде е измамата в направените ви предложения, затова не бързайте да ги приемате. Откажете се от начинанията. Пътуване със семейството сред работа, дори и до близко приятно за всички заведение, е начин да се освободите от напрежението и да разнообразите деня си. След вечерята  се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади. 

РИБИ

Деловите разговори са неуспешни, а също и опитите на надскочите възможностите си и да се натоварите с допълнителни задачи. Ако искате да се справите с възникващите проблеми разчитайте на себе си. Доверите ли се на ваши колеги или приятели, може да се провалите напълно и да се наложи да започнете всичко от начало. Вечерта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Развалете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. Изгладете недоразуменията и не се лишавайте от сексуалните мигове, които ви принадлежат въпреки завистта на околните.

Коментари

Задължително поле