Хороскопът на Алена: Успехът няма да изостави Близнаците, неизпълнените обещания са във вреда на Раците

ОВЕН

Не проявявайте прекалени амбиции в почивния ден, за да се радвате на поредния успех, но преминавайки през някои трудности, които не зависят от вас. Прекалената ви самоувереност и мнението ви, че сте безпогрешни са ваш враг. От вас зависи да се докажете като професионалисти, ако сте на работното си място. Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни изживявания. 

ТЕЛЕЦ

Имате възможност да подготвите важен договор и да се отправите на път, стига да са отпаднали ограниченията, особено ако е зад граница. Проведете без колебание делови разговори на високо ниво, ако успеете да ги уговорите за този почивен ден. Те ще ви отворят вратата към нови професионални успехи и днес със сигурност ще са ползотворни. Отплатете се с благодарност и помощ на хората, които са ви помогнали в трудни моменти. Ще научите за парично възнаграждение, което е отлична оценка на отдавна положен от вас труд. Заслужено се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

При възникнали проблеми на работното място потърсете най-бързия начин да ги преодолеете, за да не блокирате своите служебни планове в почивния ден. Ваш партньор е склонен да отстъпи от исканията си и отново да заработите заедно. Въпреки трудностите успехът няма да ви изостави. Очаквайте отлични финансови постъпления. Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимната ви половинка, сътворено и от вас самите. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие. 

РАК

Неизпълнените обещания са във ваша вреда, въпреки че деня е почивен. Премълчавайте, ако искате да избегнете разправия с колегите си. На работното си място се концентрирайте в обичайните си задължения. Неочаквани успехи жънат търговците и собствениците на заведения, но само ако са внимателни и отговорни и спазват наложените изисквания и ограничения. Бъдете умерено щедри. Общуването с близките ви е затруднено. Поканете си гости! Контролирайте емоцията, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади. 

ЛЪВ

Може би искате да пътувате, планирали сте разумно за почивния ден, но плановете ви може да се объркат в последния момент. Не се ядосвайте, а приемете това като знак от Съдбата, която ви предпазва от проблеми. Денят е добър за обогатяване с нови знания и за занимания с научна дейност, която ще ви донесе признание. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо романтично приключение, но не прибързвайте със сериозните обещания. Поставете успешно начало на стабилизиране най-вече на личните си отношения и сексуалния си живот. 

ДЕВА

В почивния ден успехът е с вас както на работното място, така и в личните отношения. Най-сетне преодолявате проблемите с вашите колеги, които ви притесняваха и пречеха на работата ви. Бъдете  компромисни и внимателни в думите си. Ваш делови партньор е склонен да отстъпи и да постигнете съгласие в преговорите, които провеждате. До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, особено след като сте на работното си място. Не се надявайте, че интимната ви половинка ви е простила и забравете за сексуалните си фантазии. 

ВЕЗНИ

Ще успявате, ако в почивния ден сте уверени, амбициозни и упорити. Ще ви изненадат непредвидени разходи. Блеснете със знанията си, за да впечатлите новите си познати, дошли да се запознаят с работата ви. Бъдете отговорни към вашите семейни задължения. Не проваляйте деня си заради разправии у дома. Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимите ви хора. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност. 

СКОРПИОН

Работата ви доставя удоволствие през целия почивен ден. Допълнителните знания ще ви проправят пътя към нов връх и оценката за вас ще е отлична. На работното място сте склонни към конфликти.  Избегнете деловите срещи и запознанствата, които не сте планирали. Проведете разговор само с вашите колеги и подчинени. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро, въпреки че сте объркани и не успявате да ги прецените с разума си, но промяната е задължителна. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове, ако сет щастливи в брака. 

СТРЕЛЕЦ

Не са изключени опити в почивния ден да ви отклонят от вашите задачи, за да ви провалят, ако не осъзнаете, че около вас кръжат завистници. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте за получената преди време подкрепа. Важно изискване за вашия успех е да взимате сами отговорните делови решения. Неприятности в семейството, свързани с роднини, възобновили без право имуществени претенции към ваша собственост ще ви развалят вечерта. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачната си половинка. 

КОЗИРОГ

Бъдете търпеливи и отговаряйте, ако в почивния ден работите и вашите нови колеги имат въпроси, обяснявайте на разбираем език, за да не ви помислят за некомпетентни и говорещи нарочно с научни термини. Не променяйте убежденията си. Вредите на себе си. Самоуверени и амбицирани да успявате в начинанията, наистина ще постигнете мечтата си. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите, ако няма забрани за събирания и тържества. Несемейните може точно там да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора. 

ВОДОЛЕЙ

Работата в почивния ден няма да ви доставя удоволствие, ако сте преуморени и не ви са работа, а отказът да се задълбочите във вашите задачи ви носи вреда. Би било добре да намалите активността си, да се отпуснете и да се отдадете на приятни емоции. Напрежението ви е изтощило достатъчно. Отделете време за себе си. Избягвайте критиката. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимната половинка и не се лишавайте от сексуални наслади. 

РИБИ

Ако не сте готови да споделите притесненията си с вашите колеги рискувате да пропилеете успешния почивен ден в критика и разправии. По-добре говорете директно и искрено. Анализирайте грешките си и не се проявявайте като несговорчиви при провеждането на делови разговори. Избягвайте начинанията. Не сте в състояние да простите на близките си, че са ви предали пред техни роднини, како са споделили за ваши лични проблеми, които не ги касаят. Опитайте се да нормализирате отношенията си и да постигнете сексуална хармония.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп