Хороскопът на Алена: Успехът ще споходи Водолеите, Рибите ще блеснат с умения

ОВЕН

Подтиснати сте, защото ви убеждават, че няма да се справите със задачите си, а вие неблагоразумно сте повярвали, изневерявайки на самите себе си и на вашия интелект. Още днес намерете най-новата информацията, която ви носи  полза. Успехите от начинанията не са ви гарантирани, затова ги обмислете още веднъж преди да направите крачката към тях. Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Направете без колебание крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимия с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания. 

ТЕЛЕЦ

Прекалено сте инатливи и несговорчиви сте от сутринта, заради невъзможност да се примирите с присъствието на хора, които ви обсаждат с исканията си, без да имат право на тях. Оценката ви за разрешаването на проблемите ще бъде изключително висока, защото ще осъзнаете причините, които са ги породили и ще избегнете грешките. Не се опитвайте ако сте семейни жени или пък сте сериозно обвързани, да спечелите нечие сърце. Ще сгрешите, ако се подадете на сексуалните си желания и се обвържете с малко познат партньор. 

БЛИЗНАЦИ

Ще изненадате всички с успеха си и с отсъствието на каквито и да било финансови затруднения или проблеми на работното място, затова и ще опитат да ви ги създадат. Деловите разговори могат да бъдат успешни, ако не прекъсвате събеседниците си. Възможни са загуби. Отхвърлете най-неотложните си задачи. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни, ако искате да се чувствате добре. Семейните жени ще изживеят краткотрайно романтично увлечение, но ако не сте семейни, то може да се окаже прелюдия към стабилна връзка. 

РАК

Въпреки неприятните служебни разговори, които ще провеждате, не се очертават проблеми на вашето работно място. Не приемайте допълнителни задачи, с които ще ви изгубят времето и няма да ви заплатят. Избегнете влошаване на финансовото си състояние.  Не отлагайте деловите разговори, но внимавайте в думите и действията си. Влюбили сте се неочаквано и силно. От вас зависи да съхраните чувствата си и да спечелите сърцето на любимия човек. Не се поддавайте на желанието на ваши приятели, да ви накарат да прекратите връзката си. 

ЛЪВ

Ще успеете да осъществите замислените цели с упоритост и предпазливост. Преодолявате преградите по пътя към успеха уверено, но без риск. Доверете се на интуиция си и бъдете коректни към колегите си. Пазете се от неприятели. Не бързайте да взимате решение за финансови инвестиции, въпреки очакваните приходи. Не се поддавайте на ухажори, които искат да похарчите парите си за тях и ви омайват, че ви обичат. Изневярата заради внезапно обзели ви чувства, които са моментно състояние, ще ви отдалечи от създадената хармония в сексуалните отношения. 

ДЕВА 

Доволни сте от работата си и ще получите похвала от вашите колеги, която не бива да отприщва желанието ви да прекалите с претенциите си към тях. Спестете си финансовите загуби. Ограничете срещите с деловите си партньори и не уговаряйте подписване на договори в този ден, за да обмислите още веднъж клаузите, които защитават вашия интерес. Разрешете още сутринта семейните си проблеми. Подарете сърцето си, ако сте се влюбили днес. Сексуалните контакти може и да не ви доставят очакваното удоволствие, ако не сте изяснили недоразуменията с интимния си партньор. 

ВЕЗНИ

Разговорите ще бъдат успешни, ако не се държите предизвикателно и не пропускате нито дума от казаното. Завършете задачите си и не ги отлагайте. Очаквайте приходи, с които ще приключите успешно годишните си разплащания за предишната година. Каквото и да се случва около вас, не се впечатлявайте. В семейните отношения и в общуването с партньора си са възможни проблеми. Раздразнителността ви подтиква да нагрубявате и да дразните. Добре е да се въздържате. Въпреки че нямате желание за секс си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри. 

СКОРПИОН

Бъдете внимателни, ако се налага да предприемате решителни делови промени, защото дори и при настойчивост от страна на вашите началници може да със ваша вреда. Не взимайте прибързани делови решения. Погрижете се за ваш възрастен роднина. Делови предложения, даващи ви възможности за промяна на работното място няма да липсват и днес, но ще ви притеснят, защото имате други цели. Личният ви живот е в криза, защото се чудите дали да останете с брачния си партньор или е по-добре да се разделите. Сексът няма да ви даде отговор на притесняващите ви въпроси.

СТРЕЛЕЦ

Верният подход към колегите ви е начин да заслужите подкрепа на вашите планове. Всички начинания ви носят успех, признание и отлични приходи. Деловите ви отношенията ще претърпят неочакван обрат, който трябва да приемете спокойно и да извлечете полза за себе си. Не проявявайте агресия. Вечерта очаквайте проблеми в семейството. Решете дали да продължите живота си с вашия партньор. Преценете имате ли все още чувства към него. Не се отдавайте на сексуални удоволствия. Възможно е ако сте несемейни да се увлечете в нова романтична връзка. 

КОЗИРОГ

Трудностите ви заобикалят, но заради проблеми при вашите колеги се блокира и вашата работа. Решението да инвестирате в нов проект може да ви провали. Помислете за кариерата си. Предпазвайте се от предизвикани от вас финансови загуби. С изненада ще установите, че бизнесът ви се разраства. Прибързаността е забранена. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си, но причината е във вашето поведение, което ги е наранило. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори, само за да задоволите нараненото си его.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете уверени в успеха си и той ще ви споходи. Предпазвайте се от проблеми при работа с електрически инструменти. Вашите планове може да се реализират, ако сте достатъчно дискретни и не ги споделяте с непознати или с хора, които не са добронамерени, но целят да измъкнат от вас нужната информация. Не се изкушавайте да се впускате в романтична връзка, ако сте семейни, защото скоро ще съжалявате, а връщането назад може да се окаже невъзможно. Сексуалните ви отношения не са хармонични и взаимно желани. Не винете любимите си.

РИБИ

Предстоящи срещи и служебни задължения ви принуждават да останете и след края на работното време. Не се притеснявайте. Ще се справите без странична помощ и ще блеснете с уменията си. Не позволявайте да ви отклонят от служебните задачи, които трябва да завършите. Успехът е с вас. Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, мили жени, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако той отговаря на темперамента ви или чувствата ви са така силни, че сте готови да се съобразите с неговите желания.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп